Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Ugyanazt a kávét készítettem el a múlt héten 2 féle módon (filter). Kruve-on átszitálva, 3g fine-t kiszedve és szitálás nélkül. A szitált verzió számomra túl streril volt, nagyon durván elkezdett dominálni a víz íze (itt ki is jött szerintem gyorsan, hogy a Clearwater nem a legideálisabb filterre, a picit kesernyés íz miatt). Sajnos ebből a kávéból nincs már több, de lehet lassan kipróbálok egy kevert vizet is. Ja, az őrlemény mennyiséget ugyannyira állítottam be mindkét esetben, Kruve-os szitálásnál 25 grammot daráltam, így lett 22g a vége. C40 a filteres daráló jelenleg, V60 meg a szett. Vízhőfok szabadesés, de remélhetőleg hamarosan itt lesz a Bonavita hozzá. Szóval ebből az egészből azt akarom kihozni, hogy vagy nagyon mélyen beleásod magad és mindenre odafigyelsz vagy örülsz a jó cuccoknak a keményvonalas dolgok nélkül. Ez esetben számomra finomabb ital született szitálás nélkül.
Filter vonalon a Fellow Ode-ra és az Orphan Apex-re lennék kíváncsi. C40 szerintem elég nagyot szór, a Kruve-os szitálásból kiindulva.
Parci: Baratza Sette 270Wi Etzinger 40 mm kés van benne.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest