- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
hejj!
Cimbora be"uj"itott maganak egy Cremina-t es egy darabig meg tartogatta a polcan a Caravelt, de most gyenged eroszakkal betolta nekem az uzembe, hogy rakjam fel (o nem igazan forumozik). Francesco-tol hoztam neki par eve es egy evvel ezelottig folyamatosan (napi 1-2 huzas) ezt használta. Szerintem a legmenőbb szín a Caravel Primo Modello-ból. Nem csipkerozsikaalmat aludta az elmult 50-60 evben, ergo Patina van rajta (lásd képek), de muszakilag (mint Francesco gepei altalaban) total rendben van.
Nalam kiprobalhato, de el is kuldom orszagon kivul/belul, ha arra van szukseg. Extrak: a sajat rozsdamentes szurotartonk, preciz tamper, egyenes falu szuro is van hozza (nem gyakori), betolto tolcser. Igy tokkal-vonoval 300 Euro (MNB dev. kozep) az ara. Akibujtakinem...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest