-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
Bocs mindenkitől, hogy kicsit tovább húzom az offot, de ezt nem szeretném szó nélkül hagyni.
Másodsorban: nincs semmilyen "földön fekvő" vagy hasonló, ez elég jelentős képzavar, valamint a csahost ki-ki tartsa meg saját maga jellemzésére adott helyzetre.
Elsősorban: nem sorolnám, hogy az említett céggel mennyi nagyon komoly probléma van, az itt említettek csupán példák ezekre. Szóval leginkább fogyasztóvédelmi, etikai, minőségellenőrzési stb. eljárásokkal foglalnám el a Nagyvezért, mint rendelésekkel, ha lenne kedvem foglalkozni vele.
Ha nála dolgozol, az az én olvasatomban az "így járás klasszikus esete". Ha meg a "Mestert" véded hozzáértés és tisztesség tekintetében, az meg az "így jár, aki pórul" esete.
És ha már valaki említette a Kapuczinert, akkor mondanám, hogy velük nekem is volt néhány esetem, amikor tőlük rendeltem. Mindegyiket kifejezetten elegánsan oldották meg. egy alkalommal pl. világosabb pörit kértem valamelyik kávéjukból, de nem olyat kaptam. Csináltam két fotót, és írtam egy mailt, amire csak azt a kérdést kaptam válaszként, hogy soron kívül küldjék a világosabbat, vagy elfogadom, ha a következő rendelésbe beleteszik plusszban.
...és persze béke felőlem is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Bundle topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Hobby rádiós topik
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- Highguard
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest