- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Értettem én elsőre is mit akartál írni kb. jó egy éve. És osztom is a lényegét tekintve. De ha valaki hat helyett hetet ír az elírás, aki hat helyett nyolcat az nagyotmondás, hat helyett tízet írni meg már mit is mondjak. Öntúlfényezés (mily szép magyar szó)? Vetítés? Írhatnék még mást is, de tudom nem az volt.
És igen, tudom milyen szar érzés ha magyarázkodni kényszerül valaki mások faszsága miatt (és most én voltam az, de ott volt a magas labda), amikor a lényeg kiolvasható, kiérthető, de akkor sem, azért sem, mert nem azt akarja, félre akarja érteni és félre is érti, utána jól leugatni. És a sok csahos is félreérti és -ugyan már a földön van delikvens- még rúgnak bele egyet Ők is.
Azért bő 1 év után örülök, hogy észrevetted, egy _kérlek szedd le_ jobban esett volna.
De kérésed számomra parancs!Béke!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest