- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
"kell-e a HX-es szívás"
Azért ez felhasználó függő. Ahol sok a vendég, vagy isznak tejes italokat is, ott azért lehet jó választás egy HX vagy ha a pénz nem akadály akkor egy DB. Én soha nem értettem, hogy mi a para a HX-el, meg a hűtőcsapolással. Gyakorlatban annyi különbség van a két folyamat között, hogy csapolás előtt a fejöblítést, amit amúgy is csinálnál 5 másodperccel később állítod le. Konkrétan nincs egy mozdulat különbség sem a többiben. Illetve nem a PID értéket figyeled, hanem az alatt a súlyos 5 másodperc alatt a fejhőmérőt. Lehet, hogy ez valakinek kényelmetlen, de nem nevezném őrületes szívásnak, vagy nehezen reprodukálhatónak. Én a kezdetektől HX-et használtam, (az irodában volt tuning GC) és ez az egyetlen stabil pontja a készletnek (vagy csak azért nem akartam lecserélni mert nem bírom megemelni...
). Plusz ugye a "HX szívásért" cserébe van 3 kg-os hőstabil réz fej, baromi jó vízterítés, 3l-es réz kazán, roto pumpa, kicsi tuninggal programozható előáztatás, meg kb. 30-40 évig elketyeg, és szép 
Persze napi 2-3 shotra sokkal gazdaságosabb egy tuning GC.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Filmvilág
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Plusz ugye a "HX szívásért" cserébe van 3 kg-os hőstabil réz fej, baromi jó vízterítés, 3l-es réz kazán, roto pumpa, kicsi tuninggal programozható előáztatás, meg kb. 30-40 évig elketyeg, és szép