Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
"kell-e a HX-es szívás"
Azért ez felhasználó függő. Ahol sok a vendég, vagy isznak tejes italokat is, ott azért lehet jó választás egy HX vagy ha a pénz nem akadály akkor egy DB. Én soha nem értettem, hogy mi a para a HX-el, meg a hűtőcsapolással. Gyakorlatban annyi különbség van a két folyamat között, hogy csapolás előtt a fejöblítést, amit amúgy is csinálnál 5 másodperccel később állítod le. Konkrétan nincs egy mozdulat különbség sem a többiben. Illetve nem a PID értéket figyeled, hanem az alatt a súlyos 5 másodperc alatt a fejhőmérőt. Lehet, hogy ez valakinek kényelmetlen, de nem nevezném őrületes szívásnak, vagy nehezen reprodukálhatónak. Én a kezdetektől HX-et használtam, (az irodában volt tuning GC) és ez az egyetlen stabil pontja a készletnek (vagy csak azért nem akartam lecserélni mert nem bírom megemelni...
). Plusz ugye a "HX szívásért" cserébe van 3 kg-os hőstabil réz fej, baromi jó vízterítés, 3l-es réz kazán, roto pumpa, kicsi tuninggal programozható előáztatás, meg kb. 30-40 évig elketyeg, és szép 
Persze napi 2-3 shotra sokkal gazdaságosabb egy tuning GC.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Plusz ugye a "HX szívásért" cserébe van 3 kg-os hőstabil réz fej, baromi jó vízterítés, 3l-es réz kazán, roto pumpa, kicsi tuninggal programozható előáztatás, meg kb. 30-40 évig elketyeg, és szép