- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
válasz
qvik27
üzenetére

Igen, ezért is írtam, hogy a szándék jó...Azóta agyaltam még a dolgokon, legközelebb rá is fogok kérdezni ezekre.
Nem áll össze a kép (ha csak nem marketing mese az egész, de ahhoz meg túl amatőr a körítés), hogy ő elkezdett a vízzel foglalkozni, mert mekkora különbség volt az itt készített kávéja, és a rokonságnál, ország másik pontján készített kávéja közt.
De ha ilyen eszközparkkal próbálkozik, és ilyen "pontossággal", akkor tényleg van értelme kiragadni 1 elemet, a vizet, és azzal kisérletezni, úgy hogy a többi elem mindig változik?Na meg eddig nem értettem, hogy miért kérdezik az emberek, hogy milyen fajta kávék vannak, és miért van 1-1 arcon csalódottság, amikor azt mondom hogy 1 fajta kávé van a presszóhoz és egy másik a filterhez.
Na de így, hogy a jónak tartott kávézóban egyszerre van 5-6 féle, így már értem...
Hosszú, és nem feltétlen könnyű út lesz, mire megismerik/megértik itt az emberek, hogy amit kínálok az miben más.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest