Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• celf

őstag

válasz Kávé Kálmán #61362 üzenetére

Szerintem az egyik legrendesebb, legszimpatikusabb arc a kávépult mögött, akivel dolga lehet egy kávét vásárló, kávézni vágyó embernek :)

Amikor megnyitott, egyrészt qrvára örültem, hogy végre valami normális hely az egyetem mellett, másrészt kicsit aggódtam, hogy a bolti 120 Ft-os kávéhoz szokott egyetemi tömeg nem lesz vevő a normális, de drágább kávéra.
    Viszont a lélektani 500 hufos ár alatt van még mindíg a dupla. És a kisbolti szutykon kívül van még 3 gagyi és olcsóbb, de jól kinéző kávézó is a közvetlen 50 méteres közelében. Így nyitva maradni nem kis teljesítmény, de nem kell félteni hála az égnek.

Egyébként a Bródy Sándor utcában nagy a potenciál. Az Andrássy egyetemről a német diákok mennek, a Pázmányról az a pár, aki odavetődik, a SOTE Vas utcai kara meg konkrétan meleltte van. Plusz a palotanegyed lakói is kezdenek átalakulni. Fun fact: DJ Palotai is oda jár kofizni :)

A blendjét egyébként szeretem, de mondom, nekem néha egy kicsit már mélyen vannak az ízei. Ettől függetlenül nem véletlenül járnak sokan oda.

És szerintem egyébként nagyon sok barista vehetne példát az ő hozzállásáról. Nem a szakmai részére gondolok, hanem az egész customer service-t illetően. Nem degradál neki kedvesnek lenni a vevőkkel. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák