Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Szerintem az egyik legrendesebb, legszimpatikusabb arc a kávépult mögött, akivel dolga lehet egy kávét vásárló, kávézni vágyó embernek

Amikor megnyitott, egyrészt qrvára örültem, hogy végre valami normális hely az egyetem mellett, másrészt kicsit aggódtam, hogy a bolti 120 Ft-os kávéhoz szokott egyetemi tömeg nem lesz vevő a normális, de drágább kávéra.
Viszont a lélektani 500 hufos ár alatt van még mindíg a dupla. És a kisbolti szutykon kívül van még 3 gagyi és olcsóbb, de jól kinéző kávézó is a közvetlen 50 méteres közelében. Így nyitva maradni nem kis teljesítmény, de nem kell félteni hála az égnek.Egyébként a Bródy Sándor utcában nagy a potenciál. Az Andrássy egyetemről a német diákok mennek, a Pázmányról az a pár, aki odavetődik, a SOTE Vas utcai kara meg konkrétan meleltte van. Plusz a palotanegyed lakói is kezdenek átalakulni. Fun fact: DJ Palotai is oda jár kofizni

A blendjét egyébként szeretem, de mondom, nekem néha egy kicsit már mélyen vannak az ízei. Ettől függetlenül nem véletlenül járnak sokan oda.
És szerintem egyébként nagyon sok barista vehetne példát az ő hozzállásáról. Nem a szakmai részére gondolok, hanem az egész customer service-t illetően. Nem degradál neki kedvesnek lenni a vevőkkel. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- BMW topik
- Könyvajánló
- Linux haladóknak
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Konteó topic
- Google Pixel topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest