Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
pacuha69
üzenetére
Próbáltam klasszikus espresso receptel, viszonylag magas hőfokon, úgy túl savas volt. 60-70s körüli idővel (20s előáztatás, 40-50s csapolás 6 baron kitartva) viszont fantasztikusan édes/gyümölcsös kávé lett. Megpróbálom elhúzni jobban kicsit, és lejjebb menni a hőfokkal (kb 95C volt eddig a pogácsát érő víz, ha a Kalmár méréseit összevetem a fej felületi hőmérsékletével amit mérni tudok - ezt egyébként elég pontosan, és reprodukálható végeredménnyel). A ma délutáni 16/31g 60s eddig talán a legjobb volt, de igazán rossz nem volt egy sem (talán amit presszónak húztam az volt a leggyengébb). Itt viszont egyértelműen jól jön a Kalmár féle nyomásmérő tuning.
Nimda: nem vagyok egy Costába járó típus, de kb fél éve a Kökin egy ristrettot kértem és egy egész korrekt 1:2 arányú presszót kaptam. Még itt is írtam róla annyira meglepett

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest