- One mobilszolgáltatások
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
tegnap kitakaritottam a graefot.
volt benne gazdagon:
az első képen 1x már kiboritottam belőle a púdert.
nem mértem le, de szemre bőven 10 gramm felett gyűlt össze benne az elmúlt 1 hónapban.
takaritás után őröltem vele egyet próbaképp. 15 grammból csak 11 jött ki. pedig körbepofoztam. ennyit a pangó témáról.
az őrlőmű belső félének az alja körbe van esztergálva. egy vizszintes csik van rajta. a múltkor még az nem volt ott. azaz összeérnek a kések és eszik egymást. mikor összerakom a kicsi és a nagy gyűrűt - a racsnit és az őrlőmű külső gyűrűjét, azok műanyag menettel vannak egymásba forgatva és szemmel láthatóan van vagy 1 milliméter kotyogása. én folyamatosan küzdök vele. állandóan állitgatom az őrlőt. nem tudok egyforma kávékat húzni vele. vagy túl finom vagy túl durva az őrlemény.tegnap felszúrtam az illy konzervet. kb 4 hónapos lehet. az őrlő tegnap 5-ös fokozaton még jó volt. ma már nem fért bele a főzet a csészébe. már csak harmadszorra sikerült 3-as fokozaton a kv.
én az ajánlóba mindenképp beleírnám, hogy nagyon kompromisszumos ez az őrlő. /graef cm700 - cm800/
a hétvégén rágerjedtem a jolly-ra. az olyan szimpinek tűnik. de az október, november környékén megjelenő sette is szimpatikus egyelőre. de azt majd meglátjuk még.
külnben ez a normál állapot, csésze, mérleg és mindenféle bizgerentyűk a felette lévő 3 polcos szekrényben:

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Renault, Dacia topik
- Hardcore café
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest