- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsolt7
csendes tag
Hú, nem gondoltam volna, hogy ekkora vitába tenyerelek bele a Lelit említésével.
De nem baj, így legalább elég sok pro és kontra érvet olvashattam mindkét márkáról. Viszont most már valaki adjon el nekem egy pid-elt Gaggiát, mert nagyon irigyellek titeket, amikor a az otthon készített eszpresszóitok ízéről meséltek. 
Na jó, azért persze én is kutakodtam közben. Erről mi a véleményetek: http://www.ebay.com/itm/Gaggia-Classic-Espresso-Machine-and-Vario-Mahlkonig-Grinder-plus-more-/162164677364?hash=item25c1c49af4:g:qiYAAOSw6n5XqjI5
Ennyiért nekem elég jó vételnek tűnik, de van egy erős gyanúm, hogy ennél jóval feljebb fog menni az ára... szóval jó lenne valami nem aukciós oldalról származó gép.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De nem baj, így legalább elég sok pro és kontra érvet olvashattam mindkét márkáról. Viszont most már valaki adjon el nekem egy pid-elt Gaggiát, mert nagyon irigyellek titeket, amikor a az otthon készített eszpresszóitok ízéről meséltek.