- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Januárban csak az Apple tudott érdemben növekedni Kínában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Etióp Sidamo, Etióp Djimmah, Etióp Yrgacheffe csak úgy, a változatosság kedvéért
HB Blake is toplistás, meg felvenném még a Meseta Crema d'Oro-t is, de azt nagyon rég ittam már, azóta savanyú a szőlő 
(#3709) paljoc: most olvasom, hogy elég hasonló a toplistánk, találtam is egy csoportképet rólunk (te vagy a magasabb).
Most bontottam egy 9.16-i Has Bean Etióp Yrgacheffe Kochere Debo Natural-t. Iszonyat világosra van pörkölve, nagyon finom mézes bogyós gyümölcs illatú, őrölve még inkább elvarázsol ez az illat. Az első kört nagyon finomra őröltem, 18,5 grammból csináltam egy duplát. Nem égett meg, de alig tudtam 50 ml-t leengedni belőle, ezt a nyitott karos képen láthatjátok. Ízében szintén a méz(e)t...de hülyén hangzik mindkettő, no vissza a témához: málnát és a legvégén édes szőlőt éreztem egy pici fanyarsággal megbolondítva. Az a bajom, hogy nem vagyok túlzottan képzett ilyen téren, szóval a leírtaknál sokkal komplexebb íz tárult elém, de egyszerűen nem tudom minden mozzanatát szavakba önteni. Annyit tudok tanácsolni, hogy ezt a kávét nagyon próbáljátok ki, vagy csak kicsit. Ha jól tudom, akkor Szabiéknál is ez az új kávé, így itthon is meg lehet vásárolni. Annyira ízlett, hogy rögtön húztam egy másodikat is, kicsit durvábbra őrölve 19,2-ből, azonos, de a legmerészebb becslések szerint is csak kicsit hűvösebb vízből. Az eddig is parádés íz még finomabb lett, viszont megint nem sokat tudtam leengedni belőle, ezt meg a Molinari-s csészében láthatjátok. Ennél a változatnál a vége már pisilt, le is lőttem. Nem a lefolyásról, meg a cremaról lesz híres ez a kávé, de az íze kárpótol mindenért. Holnap még játszom vele, de be kéne lőni gyorsan fullosra, mert el fog fogyni csütörtökre, pedig Lagoon-t meg kell vendégelnem belőle

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Adobe Indesign
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
HB Blake is toplistás, meg felvenném még a Meseta Crema d'Oro-t is, de azt nagyon rég ittam már, azóta savanyú a szőlő