Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Etióp Sidamo, Etióp Djimmah, Etióp Yrgacheffe csak úgy, a változatosság kedvéért
HB Blake is toplistás, meg felvenném még a Meseta Crema d'Oro-t is, de azt nagyon rég ittam már, azóta savanyú a szőlő 
(#3709) paljoc: most olvasom, hogy elég hasonló a toplistánk, találtam is egy csoportképet rólunk (te vagy a magasabb).
Most bontottam egy 9.16-i Has Bean Etióp Yrgacheffe Kochere Debo Natural-t. Iszonyat világosra van pörkölve, nagyon finom mézes bogyós gyümölcs illatú, őrölve még inkább elvarázsol ez az illat. Az első kört nagyon finomra őröltem, 18,5 grammból csináltam egy duplát. Nem égett meg, de alig tudtam 50 ml-t leengedni belőle, ezt a nyitott karos képen láthatjátok. Ízében szintén a méz(e)t...de hülyén hangzik mindkettő, no vissza a témához: málnát és a legvégén édes szőlőt éreztem egy pici fanyarsággal megbolondítva. Az a bajom, hogy nem vagyok túlzottan képzett ilyen téren, szóval a leírtaknál sokkal komplexebb íz tárult elém, de egyszerűen nem tudom minden mozzanatát szavakba önteni. Annyit tudok tanácsolni, hogy ezt a kávét nagyon próbáljátok ki, vagy csak kicsit. Ha jól tudom, akkor Szabiéknál is ez az új kávé, így itthon is meg lehet vásárolni. Annyira ízlett, hogy rögtön húztam egy másodikat is, kicsit durvábbra őrölve 19,2-ből, azonos, de a legmerészebb becslések szerint is csak kicsit hűvösebb vízből. Az eddig is parádés íz még finomabb lett, viszont megint nem sokat tudtam leengedni belőle, ezt meg a Molinari-s csészében láthatjátok. Ennél a változatnál a vége már pisilt, le is lőttem. Nem a lefolyásról, meg a cremaról lesz híres ez a kávé, de az íze kárpótol mindenért. Holnap még játszom vele, de be kéne lőni gyorsan fullosra, mert el fog fogyni csütörtökre, pedig Lagoon-t meg kell vendégelnem belőle

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Yettel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
HB Blake is toplistás, meg felvenném még a Meseta Crema d'Oro-t is, de azt nagyon rég ittam már, azóta savanyú a szőlő