Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
válasz
rallypix
üzenetére
Nyilván [EZEK] E61 géppel kísérletezett profilok, de alapvetően az elmélet ugyanaz, nekem manuális karos "gépen" az ebből kieső pressure profile-okkal kb. a kívánt eredményt hozta, nem sokat kellett rajtuk finomítani.
@pbalint: Nekem is fura a dolog, ha már HC kávé, meg jópárszázezres gépparkokkal játszadoznak a konyhában az emberek. Persze megértem azokat is, akik már nem méregetnek meg érzésre húzzák a shotokat és úgy is jól sikerült az összes, de szerintem az egy másik szinten HC már
Szóval saját tapasztalatom az, hogy alapvetően a kosár + kávé határozza meg, hogy milyen adagokkal érdemes dolgozni a jó eredményért. Onnan mondjuk +-1g a mozgástér, ízlést és készítendő végterméket (tejes ital, espresso tonic etc..) figyelembe véve. És egy 17 vs 19grammos (ugyanolyan arányban húzott) ital között is ég és föld a különbség ízvilágban.
Ezért is imádom amúgy a Robotot, ott aztán 14-21grammig bármit megeszik a kosár, szóval egy kávéból tényleg végtelen variációt ki lehet hozni
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest