- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cziczas
csendes tag
válasz
Mano66 #13762 üzenetére
Számomra pont a kézi a szivatás, ahhoz nem vagyok elég megszállott, tudom, próbáltam, no way!
jelenleg pont egy graef cm 702 van elég régi kicsit ütött kopott darab, le akarom cserélni, nekem ez a 100e ft a lélektani határ (vagy már ez is túl van) amit költeni akarok.
#13763 RetepNyaraB - köszi a választ! Sokat segítettél, akkor lehet továbbra is inkább valami nagyobb testvér használtan vagy ilyesmi.
a single dose ha már az, akkor a hibrewnak (G60) van egy kicsi alap single dose- 60k körül, tudom nagyon kínai nagyon alap, de egyébként jókat olvasni róla -
-
tuzpenge
őstag
válasz
Mano66 #12214 üzenetére
Őszintén már meg nem mondom, de az is lehet hogy rosszul emlékszem és keverem valamivel...ha neked volt akkor én elhiszem neked hogy nem így van. Meg még James Hoffman szerint is nagyon rendben van a NZ szóval én nem leszólni akartam, csak azt mondtam hogy szerintem nem egy kategória a majorral. (4kg vs 18 kg például -› nekem ez a száraz adat sokat elmond). Ennyi lett volna a mondandóm, de én ezzel be is fogom a számat, mert nem értek én annyira hozzá.....
-
-
Anubris
őstag
17 gramm kávéból 34 gramm 28 sec alatt. Delonghi Dedica, nincs rajt mérő, azt hiszem 9-nek kell lennie.
Eureka Mignon Specialità 16CR a daráló.
Rendeltem papírt is, a hét vége felé talán megjön mindkettő.
Ötöt csináltam, a pogácsa egyik esetben sem esett szét, egyenletes, nem látok rajta égésnyomot. -
Anubris
őstag
De én pont azt mondom, hogy a lyukak nagyobbak amikor nem használok puck screent, ezeket a lyukakat a IMS esőztető vagy mi a neve okozza sztem.
Rendeltem amúgy normcore puck screent is, csak még nem jött meg, majd összehasonlítom azzal is.Tudom, hogy a papírt sokan áztatják, meg láttam van aki a papírt legalulra rakja más meg a screen alá.
Én Erre gondoltam. Csávó az összes próba előtt "leforrázza". -
Anubris
őstag
Ott a #9662 a puck nélküli változat a #9664 a puck screen-es.
Tehát te nem a lyukacskákra gondolsz, hanem hogy a 9664-esen foltokban szárazabbnak tűnik a felső része?
Mert ketté vágva őket én nem látok difit a két változat között. Meg néztem pl. ezt a videót, de nekem nem esett szét a kezemben.Amúgy a puckot ti előtte "beáztatjátok" vagy nem?
-
kmarci25
veterán
Van ilyen puck screen is, nekem is, én szeretem használni. Van egy szövött fajta normcore is mellé.
-
-
Már feladtam a kávéfőzés rejtelmeihez való vonzódásomat, hál isten elmúlt. Szóval köszönöm a jótanácsokat, de nem érint.
Korábban sokmindent kipróbálva nagyjából egyetértek B-Clone álláspontjával, hogy “egészségtelen sznobizmus” jellemzi a jelenlegi trendeket egy erős üzleti vonallal megspékelve, hogy összességében sikerüljön többet kiszedni az emberek zsebéből, mint amennyit adni akarnak. Most már tényleg csak a merevlemez válsághoz hasonló kávé válság várat majd magára, hogy duplájára tudják emelni az árakat.
Persze a fentiek ellenére a késes kávédarálót emberiség elleni bűntettnek minősítem én is, csak belinkeltem mire gondolhatott a költő.
Peterhappy: Vagy ennek a fórumnak kéne a keretek között maradnia. Pl. az a linkelt DeLonghi gép eléggé jó kezdésnek, nem kéne leszarozni.
-
maross
nagyúr
Lehet kiprobalom en is, ez a bolt eddig kimaradt (idetevedtem mar, de "dobj emailt vagy telefont" elriasztott, vettem mashol, 10k+ kategoriaban nagy a valasztek). Eleg sok blend van, erdemes, vagy maradjak single originnel? Esetleg van valami kihagyhatatlan? Szomszeddal egyutt rendelunk, o inkabb olasz, en savanykasabb izeket kedvelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged