- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #13794 üzenetére
tesztkávé jöhet nekem is! Béla for president. ha ezt Parci meglátná, vagy már lekerült a cocom listáról a túloldalon
vagy két éve nem jártam arrafelé...
-
iatti
aktív tag
válasz
deathcrow42 #13789 üzenetére
az a minimum
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #13786 üzenetére
beszélhetnél a főnivel, ha már ennyire tólva van itt a biznisze, adhatna kávéra kedvezményt a topiklakóknak
-
iatti
aktív tag
válasz
cziczas #13767 üzenetére
én is így vagyok, semmi pénzért nem tekernék. bár nagyon nyomul a kínai dömping, /gondolom ezt is olvassa az illetékes
/ azért 100 körül körbe kellene nézni használt mazzer ügyben. mini, mini elektronik, jolly. bárki bármit mond, örökös mind a szegénység. csak a promóját mostanában nem tolják annyira
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #13533 üzenetére
ránéztem erre a df54-re. abból a csőrből kijön az anyag rendesen?
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #13530 üzenetére
csak halkan kérdem meg. ezt te is a netről olvasod, vagy személyes tapasztalat
-
iatti
aktív tag
válasz
picur220 #13529 üzenetére
azért egy motoros az mind hangos. egyet ismerek, a niche zero/volt az is/. az aránylag alacsony fordulattal dolgozik, de az drágább. az utóbbi években nagy lett a daráló dömping,/mint minden másban/. gyárt mindenki mindent, azt menet közben hullanak ki a csontvázak a szekrényből. a mazzer nem ma kezdte a szakmát, én azt vennék a helyedben. mini elektronik, jolly. nekem már egy picit nagyobb van
, a major. na meg a spájzban még mindig ott pihen az elődje a mini.
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #13518 üzenetére
az én gadzsámban van alu meg réz. év elején nyomattam 2 evőkanál citromsavat kb.4-5dl vízbe. párszor átjárattam, majd tiszta víz. életbe maradt a masina.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #13499 üzenetére
ezt akartam írni én is. nagy tartályban sok lesz az alga
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #13423 üzenetére
én csípem a robit. persze maradok a "megáll benne a kanál" vonalon. filterben csak a tea megy
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #13416 üzenetére
egész gurman lesz itt a társaság. repkednek a 15-20 rugós anyagok
-
iatti
aktív tag
jaj a kis angyalbögyöllője milyen ügyesen tekeri azt a kurblit
/addig néztem/
-
iatti
aktív tag
válasz
ANDROID??? #13094 üzenetére
veszélyzóna
-
iatti
aktív tag
válasz
ANDROID??? #13092 üzenetére
ilyenről még nem volt infó itt a topikon szerintem. én inkább a tűzpiros gombot nyomnám meg, bár nem néztem utána.
-
iatti
aktív tag
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #12994 üzenetére
azt néztem én is, b.sszák odaírni. de még ha negyedkiló is, nekem nem kell. 16 rugót még az életben nem adtam 1kiló kávéért.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #12969 üzenetére
ejrópában eljön a csóróság. hozzá kell szoknunk.
-
iatti
aktív tag
válasz
kchris78 #12941 üzenetére
nekem üssön is, meg íze is legyen.
ezért részesítem előnyben a blendeket. a klímaváltozás meg gondolom ott is befolyásolja a termelést. egyre szélsőségesebb az időjárás. nálunk is gond van már, nem is kicsi. idén amennyi kukorica-napraforgó mezőt láttam kiszáradva, na meg a gyümölcsfákkal való foglalkozás is olyan már mint az oroszrulett
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #12936 üzenetére
mintha ezeken a bolti cuccukon eltűnt volna az arabika felirat. gondolom az áremelkedések miatt inkább már robi van benne nagy részt.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #12861 üzenetére
és mi a véleményed a 3járatú opv-ről? mert én csak kettőt látok a fotón?
-
iatti
aktív tag
válasz
Taltos0711 #12857 üzenetére
most utánanéztem. az nem háromjáratú szelep, amire te gondolsz. az a pumpa után egy sima cső, amire raktak egy állítócsavart. ez egy háromjáratú, de mágnesszelepnek is hívják.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #12854 üzenetére
akkor nálam volt képzavar.
nekem kereső olyat dobott be, amibe mintha lett volna. persze nem feküdtem rá teljesen a témára.
-
iatti
aktív tag
válasz
Taltos0711 #12851 üzenetére
vegyél inkább egy vakszűrőt, nem nagy összeg.
csak azért kérdem, nem értem hogyha van benne háromjáratú, akkor mért nem a tálcába engedi el a vizet. azért annak elég "kávésnak" kell lennie.
-
iatti
aktív tag
válasz
Taltos0711 #12849 üzenetére
már ha pontos az a mutató
egy kérdés. főzés után egyből letudod venni a kart?
-
iatti
aktív tag
válasz
Taltos0711 #12844 üzenetére
igen. 4-6 kávé után szoktam, hetente kb. 2-szer. de olyankor 3-szor egymás után, közben mindig leveszem a kart, és kiöntöm a vizet belőle. harmadikra elég tisztának tűnik. bár most a te masinádat nem értem hirtelenjében. persze én filterpapírt is használok. de anélkül is működne a vakszűrőzés.
-
iatti
aktív tag
válasz
Taltos0711 #12838 üzenetére
-
iatti
aktív tag
válasz
Taltos0711 #12835 üzenetére
pedig a vakszűrő alap
akkor eddig fejöblítést nem is csináltál?
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #12738 üzenetére
mennyiért adhat Fragola most egy tuningolt gadzsát? szerintem nincs 200 pénz.
-
iatti
aktív tag
válasz
Alabástrom #12720 üzenetére
csak az ipar? ahogy a dolgok alakulnak, nekünk meszeltek
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #12718 üzenetére
én nem bújom a témát naprakészen, de tényleg semmi más? akkor nagy király ez az avx.
már egy éve bele sem olvastam a nagytopikba, de ott is ekkora sztár lett? régen azért nem volt ennyire népszerű
-
iatti
aktív tag
látom, páran naprakészek a szegedi felhozatalból. már nincs is más?
azért 3kilóért csak van valami gagyi olasz
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #12613 üzenetére
pedig emelné a nívot egy jó rézbojleres silvia ebben a kínai dömpingben
különben mi alapján működik ez a hirdetés? egyik topiban lehet, másikban nem.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #12596 üzenetére
nem tudom mért lett ekkora divat ez a nyitott kar. na persze a láncreakció
-
iatti
aktív tag
2 éve használtam utoljára vegyszert, meg akkor vettem le a vízterítőt meg a felsőszűrőt a gadzsáról. nagyon minimális lerakódás volt a vízterítőn. a forróvizes vakszűrőzés csodákra képes
-
iatti
aktív tag
válasz
Ludovicus #12489 üzenetére
a kék nálam mostanában az alap, nagy ritkán egy paljoc vagy avx. 40% robi, kell a koffeint
szerintem nem könyököl ki belőle. utánanéztem a goldnak a rendeléseim között. 22 novemberében rendeltem utoljára. akkor volt benne valami hülye kesernye. de most kérek abból is. grand cru-nél is észrevehető a minőségingadozás. gondolom milyen zöld tételeket tudnak beszerezni.
-
iatti
aktív tag
jöttek goriziana kávék, és a s.giusto dolce bar is jó. egy picit emelkedtek az árak itt is.
-
iatti
aktív tag
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12463 üzenetére
nálam is egy monsoned malabár megy a fehérvári médiából most. semmi sav, kis fűszeresség, egész jó.
-
iatti
aktív tag
válasz
Jolida #12453 üzenetére
most néztem meg az árát. ennyiért még mindig egy"ezer" éves felújított gadzsa. az már "ezer" éve bizonyított.
itt nem nagyon nyomják a promót róla, de aki gépvásárlás előtt áll, menjen át a hardkórra. ott azért több az infó. az enyémen 6 év alatt egyszer kellett kazánt takarítani.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #12440 üzenetére
Kopasz után szabadon. látom a büszke ott feszít a sarokban.
na de mi a szószék meg a Bibliatartó?
-
iatti
aktív tag
válasz
tuzpenge #12412 üzenetére
nálam van egy bialetti mini express, ritkán használom. az alsó részt vízzel felteszem a gázra, közben betöltöm a kosarat. eléri a forráspontot, belerakom a kosarat, majd ronggyal megfogom és rátekerem a tetejét , majd poharak alá. szerintem egyszerűbb, mint másik edényben melegíteni a vizet, majd beleönteni.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #12408 üzenetére
oké főni, nyomasd
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #12401 üzenetére
hoppá hoppá, ilyen hamar. aztán csak szépet és jót. béla bácsi nehogy megorroljon.
/itt még látom belefér az avx nyomulás/ bár nekem nem tett keresztbe, de lassan csak szegedi masinák lesznek...
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12359 üzenetére
reggel kipróbáltam kíváncsiságból. 10percet terveztem, de 12 lett a melegítés. nálam a gadzsán nagyon kijött a különbség. pedig nem egy hipszter kávé van, goriziana aroma piu megy, de igen lapos íztelen lett. a hőfok ennél 88-ra van állítva, de elég langyosra sikeredett. szerintem gyenge volt a kioldódás, kevés volt a hőfok.
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12357 üzenetére
1-2-szer próbáld meg 15perc melegítéssel. ha nem érzel difit, akkor csináld úgy ahogy neked jó. egy próbát megér
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12352 üzenetére
rámértem most a gadzsára kiváncsiságból. az omron pid 23-ról 93-ra 1p30s szaladt fel. gadzsa az elnök
persze a kar tök hideg, gondolom nálad is.
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12347 üzenetére
meg tudod mérni a kijövő vizet kar nélkül, amikor a kijelző 93c-t mutat?
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12345 üzenetére
akkor ez lenyomja a réztekercses gadzsát. ott a fél decis bojlernek kell 15-20perc. legalább is ezt mérte egyszer egy szaki...
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12338 üzenetére
ha jól látom fél literes a bojler. amig darálsz, beáll 93fokra a víz?
-
iatti
aktív tag
had pucólják, már leírtam párszor.
lassan innét is lepattanok mint a hardkórról, uncsi már ez a szélmalomharc. még egyszer leírom, a rendszeres vakszűrőzés csodákra képes a forró vízzel.
citromsav 1 évben 1-2szer max, ha necces a felhasznált kávévíz. vegyszerek is max ennyiszer.
-
iatti
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- 3D nyomtatás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest