- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
GORIZIANA CAFFÉ Grand Cru 50 szemes kávé 1000g- Selezione Platino 6690/kg
dikk most nézem tiszta arabica -
-
-
viktorhu
veterán
Eleve nem szabad automatába túl jó kávét tenni. Megbízható ipari egyenkávék valók bele, nem a kézműves temékek, ahol neked is kézműveskedned kell a beállításokkal. Van egy csomó, ami bevált, most pl. a Penny félkilós espresso kávéját isszuk elégedetten, ez egy sötétebb de nem keserű pörkölés, enyhébb pörkölésnek ami nem volt savanyú az az Aldi égszínkék kilós amaroy kávéja, a legjobban eddig a pellini rosso ízlett. Ennyi van ezekben a gépekben, cserébe gombnyomásra bármikor pár másodperc alatt iható kávét kapsz, nálunk azért került a karos gép a szekrénybe, mert ha online előadás közben tartok 10 perc szünetet, akkor a kávékészítésre pont rá is ment a teljes szünetem, meg untam is naponta ötször (plusz még a feleségemnek is) vacakolni vele.
-
maross
nagyúr
Ez meg mindig erdekelne. Senki nem mert caffeburotol rendelni? :) Orulnek a sok 10-15k/kg mersekelt csalodas mellett egy 3-4k/kg elfogadhato kavenak :)
-
-
Aha, jó cucc volt, de nem automatába való, ez egész biztos. Tuning GC vitte rendesen. Én nem tudok ódákat írni a virágos, gyümölcsös ízjegyekről, vörösborban se; finom, vagy sem. Finom volt
ui.: 1 perc fölött savanyú lett, 50mp alatt se volt az igazi. Ebből majdnem 20mp előáztatás. Ilyet meg nem tudsz automatával sajna...
-
törölt tag
Pörkölt mogyoró ízesítésű szemes kávé 250g
2.390 Ft
ÚJDONSÁG
Igazi klasszikus, a pörkölt mogyoró és a pörkölt kávé találkozása remek párosítás. Miért érdemes megkóstolnod? Mert a pörkölt magvakról már régóta tudjuk, hogy egészségesek, növényi zsírt és fehérjét tartalmaznak. A kávét meg csaknem mindenki szereti és a kettő együtt pedig tökéletes választás. Karakteres krémességével és intenzív pörkölt mogyoró ízjegyeivel garantáltan feldobja a napodat!
Mi garantálja a kiváló minőséget?
Tradicionális magyar technológia alapján, 100% Brasil Santos kávészemekből pörkölt kávé. A kávészemek már a pörkölés során magukba szívják a pörkölt mogyoró ízjegyeit, így a különleges ízélmény garantált. Gondosan válogatott kávéfajta, szakszerű pörkölés, így lesz a kávéd aromás és krémes.
Broááááhh.
Inkább a sárgacsíbó!
Tegyél egy próbát, majd rájössz, hogy nem tuti a buli.
Maradj a jól bejáratott pörkölőknél.
Ahol nincs marketing bullshit, eladni a szart. -
törölt tag
Akkor nagyon különbözik az ízérzékünk, mert nekem csak a kávéban nem okozott mellék- vagy utóízt az Eritrit, de teában, süteményben nem tetszett. A Xilit, a Stevia és egyéb mesterséges helyettesítők sem voltak jók, mert a kávé ivása közben vagy utána valami furcsa ízt éreztem mindegyiknél. De az Eritritből sem jó a sok, mert amikor olyan édesen akartam a kávét inni, ahogy annak idején a cukorral, akkor elég drasztikus mentolos íz állandósult a számban.
-
törölt tag
Még nem láttam ezt a típust de az a gőzcső megérne egy 20-ast ha jól működik. Mostanában nincsenek jó gőzcsövek a Philipseken, csak műanyag csőrre húzott pannarello.
Meg jó a kijelzője is, árban talán jobb egy kicsivel mint a hasonló tudású Philipsek. Ha szeretsz manuálisan tejet gőzölni. Én nagyon, de nekem bevált a rövid gőzcsöves EP3510, csak már nem nagyon kapni, jelenleg egy helyen 150e. Ez talán jó utód lehet egy tizessel többért. Minuto a bele ahogy látom, nem középmechanikás, ami hasznos tud lenni. -
-
nem értem, pedig elolvastam párszor...
Ha frissen őrlöd, miért lennél körbevéve döglöttel?
Attól most tekintsünk is el, hogy szó sincs árnyalatnyi különbségről, fundamentális különbségről beszélünk. Nem egy ital a kettő. Árnyalat ott van, mikor darálót cserélsz kicsit jobbra. De ha sokkal jobbra cseréled, az már megint nem árnyalat, noha talán nem is a "más ital" kategória. -
-
Peterhappy
őstag
Értettem a célzást, bár indokolatlanul ellenségesnek tartom, úgyhogy elárulom, hogy lövésem sem volt az akcióról, míg egy itteni kedves Kolléga hétvégén fel nem hívta rá a figyelmem.
A reklámozásról pedig annyit, hogy egy haverommal összeállva én is alapból rendelek annyit, hogy a postaköltséget megússzuk, szimplán egy kedves gesztusként szoktam jelezni ilyenkor, hogy ha valaki társulna és csak egy kevés kávéra volna szüksége, ptk nélkül be tud társulni.
Korábban is rendeltünk így, most is többen rendelünk, ha ez bárkit zavar, többször nem "reklámozom" magam. -
-
törölt tag
-
-
nyisziati
veterán
Jaja, a fahéjas bécsi kávé... Ezen az ízesített tejen már gondolkodtam, csak az a baj, hogyha nem jön be, akkor dobhatom ki...
A kurkuma durván hangzik, azt tyúkhúslevesbe szoktam.
Kávéba még szerecsendiót, vagy őrölt szegfűszeget, szegfűborsot időnként.(#1609) Polarstar : nem magára a Frei kávézóra gondoltam, hanem lehet kapni az Auchan-ban 12,5 dekás Frei kávékat, amiket otthon te főzöl le.
Szóval csak aroma, azt mondod? Kár. Megkóstolnám a valódit. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest