Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
looser
addikt
Szia, igen, ahogy írták, egyetlen fokozattal gyere visszább az őrlőn. Egy idő után már fárasztó volt percekig tekerni egy dupláért, akkor vettem az Iberitalt. A fokozatmentesség elég jó dolog (főképp egy ilyen olcsó, de megfelelő őrlőn), de a fokozatosokkal sem hiszem, hogy gond lenne, sőt. A Hario mini/skerton szerintem idővel felőrli az ember idegrendszerét is és megkönnyebbülés lesz egy elektromos őrlő :-)
Vagy, jut eszembe, esztergályos ismerős készített hozzá egy bitfejet, onnan meg csavarbehajtóval őröltem, az mérföldekkel kényelmesebb volt, plusz nem is cseszte szét a tengelyt. A réginél sajnos volt ilyen probléma is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás