Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Szia, igen, ahogy írták, egyetlen fokozattal gyere visszább az őrlőn. Egy idő után már fárasztó volt percekig tekerni egy dupláért, akkor vettem az Iberitalt. A fokozatmentesség elég jó dolog (főképp egy ilyen olcsó, de megfelelő őrlőn), de a fokozatosokkal sem hiszem, hogy gond lenne, sőt. A Hario mini/skerton szerintem idővel felőrli az ember idegrendszerét is és megkönnyebbülés lesz egy elektromos őrlő :-)
Vagy, jut eszembe, esztergályos ismerős készített hozzá egy bitfejet, onnan meg csavarbehajtóval őröltem, az mérföldekkel kényelmesebb volt, plusz nem is cseszte szét a tengelyt. A réginél sajnos volt ilyen probléma is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest