Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
válasz
Anubris
üzenetére
Az a baj, hogy hiába mondom a lyukak a rossz Puck Screen miatt vannak. Nem függ a kávé mennyiségtől.
Szerintem te kevered az AP papír áztatást. Azt van aki be vizezi. A fémnek nincs értelme. Vagy is lenne ha forró vízbe rakod, hogy ne hidegen kerüljön a pogácsára. Így nem hidegiti le a csapolt vizet. De ezt még nem hallottam, hogy valaki alkalmazná. Csak tovább gondoltam miért lenne értelme az áztatásnak. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Anubris
üzenetére
Előáztatásra gondolsz?
Azt érdemben olyan gépen lehet, amelyen szabályozható pumpa van, vagy gyárilag van ilyen kapcsolható funkciója (utóbbira példa az automaták többsége (höhö), Lelit MaraX, pl. a Dedicán nincs meg, van-e).
"Lyukakkal" alapból még nincs gond, a 9 milliós Rancilio vízterítése is jól látszik a pogácsa tetején. Ha ténylegesen lukakat most a pogiba, az a baj. Ettől még egy jó kis szkrín javít az általános terítésen, javítja a kioldódást, tehát csökkenti a száraz/égett részek kialakulásának esélyét.Túlragozzuk már ezt az egészet. Ha finom a cucc, annyi elég.
Egyébként az ikapi screened olyan gépeknél érdekes, ahol konstrukció (hiánya) miatt középen nagyon erős a zuhany. Mint a tied
Mivel a szűrődön ott nincs luk, nem is engedi annyira bemosódni a pogit. De tévedhetek.Mano @ én mindig forrón teszem fel a screent. Már nagyon jól bírom a hőt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás