- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
whisky71 #13882 üzenetére
Ez inkább személyes preferencia kérdése. A kúpos a leglassabb a háromból. Viszont messze legkisebb is. Tiszta fém, nagyon elegáns kis cucc. Egyébként kés szempontból talán a cg301-et választanám, de nem találtam infót arról, cserélhető-e a gyári valami másra.
Ám alapvetően azt is mondom, a robot megérdemel egy jobb őrlőt, ha van rá lehetőség..
-
Alcsi69
senior tag
válasz
whisky71 #12676 üzenetére
Mondjuk annyinál érthető hogy nem szeretnél kézit.
Én csak egyet iszok egy nap, reggel megcsinálom, termoszba beletolom aztán jön az irodába ha nem HO-ban vagyok. Szóval napi 1x szerintem kibírható a tekergetés, legalább felébredek.
Egyelőre most úgy néz ki sikerült megcsinálnom a 702-t, de ha megint lesz akciósan a K6 akkor behúzok egyet belőle.
-
Alcsi69
senior tag
válasz
whisky71 #12671 üzenetére
Igen, szerintem megvan valahol. Most így 12-esen tök jót őrölt french press-be, szóval elő is kaptam reggel a chambord-ot.
Erősen gondolkodok egy Kingrinder K6-on egyébként, mivel itthon csak én kávézok, azt is csak napi egyszer, így nem nagyon zavarna a manual őrlés. Azonban a 702 hangja, meg hogy verekedni kell vele elég zavaró. Sok helyen olvasgattam, hogy ez a K6 jobbnak számít a 702-nél.
-
válasz
whisky71 #12505 üzenetére
Nagyon jó szenzor van bennük, pontosan tartják amit kijeleznek. Az egygombos rendszert, amit kitaláltak, fél Kína másolja. Az öntés kicsit limitált vele (se túl lassú, se túl gyors nem tud lenni), de filter céleszközként nem nagyon van jobb. Ez a kategória még pl. az acaia lunar mérleg. Ha pont ez kell és ennyire, akkor kifizeted. Amúgy ott a klónok
háborújatengere. -
-
válasz
whisky71 #12487 üzenetére
Ha van 200 rugód és gyakorlatilag presszó kell, akkor fontold meg valamelyik kézi dugattyúst. Ebben az árban a cafelat robot, 250k körül a flair 58 pro. A robot előnye a kompakt baszakodásmentesség (nem kell melegítgetni, csak a vizet), a flair meg egy kézi, de beépített melegítővel és ipari méretezéssel (ha már van tamper, menő kosár és haveri köre otthon, akkor az mind erre is jó lesz.
Mindkettő köröket ver mindenre elég sok pénzig bezárólag.
Csak nyilván rituálé lesz az egygombos kv főzésből -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged