- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #13211 üzenetére
Onnan tudod, hogy bármit rendelsz néhány napos pörkölés lesz.
-
Lackki
őstag
válasz
ServerWorks #13211 üzenetére
YankeeCaffee és Orca is pár napos pörkölést küld.
Ezt ma vettem át. -
törölt tag
válasz
ServerWorks #13208 üzenetére
Hidd el jobb az Allegron vásárolt.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #13206 üzenetére
viszonyításhoz: allegron 6-6500 körül indul a friss kilója, pro-val ingyen hozza a DPD 3 munkanapon belül.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #13202 üzenetére
ha nem túl drága, akkor még okés is lehet.
-
6030D
addikt
válasz
Viszont a Dallmayr 2024 decemberi csomagolás, azt néztem én is.
-
válasz
Én csak messziről: a malabar tud kifejezetten jó lenni, ha szereted az intenzív, olaszos ízeket, kesernye nélkül és a relatíve sok koffeint arabicához mérten. De Bellarom kiadásban, hát...
A Dallmayrtől ittam már etióp specialtyt valami kvzóban és meglepően jó volt, valamint az aldis porított zarándokszar Gold is kifejezetten iható, ha nincs más kéznél (kotyeszban próbáltam nyáron). Szóval rápróbálnék az utóbbira, de nagy elvárások nélkülUi.: imádom a sok bio béka, meg fairtrade meg egyéb megazöld jelzéseket a Föld egyik legfennrtrathatatlanabb termesztésű növényén, de a származási helyét, vagy legalább a fajta százalékos összetételét azt szemérmesen elhallgatjuk többnyire
-
válasz
ServerWorks #13018 üzenetére
8 cukorral jó lesz az!
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
ServerWorks #12933 üzenetére
Kipróbáltam… pici szemű, nem szép színű - 100% robusta
ízre elég szar
-
d@vee
őstag
válasz
ServerWorks #12958 üzenetére
A másik fele pesig fél napot ül a kávézóban AirPods-al a fülében, előtte notebook és órákig szürcsölgetnek egy kávét. Ez tényleg életérzés.
-
d@vee
őstag
válasz
ServerWorks #12946 üzenetére
Előző melóhelyen viszonylag sok starbucks-ot ittam. Én egy forintot nem adnék érte, de kolléga szerette és mindig úgy rendelt, hogy hozatott nekünk is.
Utálom az ilyen felhájpolt szarokat, amit csak azért kedvelnek mert menő. -
kmarci25
veterán
válasz
Kb egy éve el kellett vinni az unokaöccsöket starbucks-ba, mert az trendi. Oké. Kértünk nekik ezt-azt. Kb sírtam, mikor láttam a gépparkot, és belegondolotam, hogy mire pazarolják ezeket a méregdrága gépeket. Ha legalább lenne olyan opció, hogy specialty-t kérj, de neeeem... Pumpkin spice latte, az bezzeg dögivel.
-
válasz
Juuuj! Ne is emlegesd! Hozzátéve hogy kurva drága.
-
válasz
ServerWorks #12942 üzenetére
A dátum sajnos tényleg gyakran irreleváns. Most vettem karácsony előtt kínomban Tchibo puccos valami dél-amerikai blendet, 100% arab, október végi pörk, 12k Ft volt a kiló
Ki kellett dobnom, ihatatlan íze volt ÉS full döglött. Annyira porrá kellett darálni értelmezhető lefolyáshoz, hogy abból kizárólag a pusztító kesernye jött át. Igazából gondolkodtam rajta, hogy visszamegyek és a fejükhöz vágom, visszakérve a pénzem, de feltehetőleg a fogyasztók 99%-ának ez teljesen oké, különben rég csődbe mentek volna. Leszűrtem a tanulságot és nem megyek oda többet, semmilyen indokkal. Ez a Sztárfucksnál már rég megtörtént, az is egyszerűen felháborító minőség, eszement áron. A szirupjaikhoz pont oké mondjuk -
kchris78
veterán
válasz
ServerWorks #12942 üzenetére
Igen, elhiszem, ezt teljesen általánosan írtam, csak ez a téma hozta ki belőlem
. Meg azért sejtem hogy ahol robustát termelnek ott sok helyen át se lehetne állni arabicára mert annak már ott nem megfelelőek a környezeti körülmények.
-
válasz
ServerWorks #12935 üzenetére
Miért ne lenne érdemes?
Ára azért árulkodó lehet az elvárható minőség tekintetében. Persze 2025-ös árszínvonalon (robi +150% arab +40-60%) -
válasz
ServerWorks #12933 üzenetére
Bakker!!! Az összes "akcijós bótba" kapható. Hát szerintem nen tennék vele kísérletet.
Ugye az "akcijós bót" az elérhető luxus - alacsony keresetű személyeknek. -
d@vee
őstag
válasz
ServerWorks #12813 üzenetére
Szerintem a "kap6ó" szónál kiégtek agyilag.
-
L4D1K
őstag
válasz
ServerWorks #12813 üzenetére
Lehet h senkinek nincs vele tapasztalata
Sztem kb mind ugyanazt tudja, csak az anyag meg a design ter el.
Nekunk nespressos van kb 7-8 eve, semmi gond vele. Nyilvan gozol tej minoseget ne varj.
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
ServerWorks #12803 üzenetére
Senki?!
-
MC Pite
veterán
válasz
ServerWorks #11569 üzenetére
Ennyit szerintem mindenképp megér, és relatív sok lépésben állítható a finomság árához képest.
Próbáld ki ha még van.
Én kézit rendeltem, de ha hamarabb lett volna ez az akció, lehet hogy ezt vettem volna. -
ServerWorks
aktív tag
válasz
ServerWorks #11569 üzenetére
Senki?!
-
válasz
ServerWorks #11462 üzenetére
Az összes Hario értelmetlen (de a Timemore-ok is), mióta van Kingrinder. Olyan akciók vannak rá néha és ár értékben annyira verhetetlen, hogy nincs miről beszélni. Lehet fillért b@xni, de a végén úgyis kétszer vásárolsz.
Örök élet az a Kinu M47 és a Comandante C40(+redclix), de annyit is kérnek értük.A K2 pl. a Comandante C40 kését koppintja (ezt most tudtam meg) és nyilván nem olyan jó, viszont ~20k és nem 120+. Presszóra lehet nyűgös a viszonylag nagy lépésköz miatt, de ízlés dolga.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Ha nem presszóhoz kell akkor Facebookon most van egy használt ronda fehér Timemore C2 11-ért Szegeden.
-
MC Pite
veterán
válasz
Hariok jöttek be nálam is elsőként a képbe, mert normálisnak tűnt, és tizenezer még okés.
Majd kerestem pár tesztet, és 2 kattanás között mittomén 35 meg 14 másodper alatt folyt át a kávé, azaz túl nagyok a lépések, plusz kicsi az erőkar (meg az örlő se túl nagy), hiába nem akarunk nagy durungot.
Kingrindernél látod a táblázatnál pl a K2 140 lépést tud, így tényleg be lehet elvileg egyik meg másik kávébabhoz állítani rendesen. (Eszpresszóhoz 30-45 között ahogy nézegettem.)Ja, ezek akkor igazak, ha eszpresszót akarsz, mert ha nagyon durvát akarsz, akkor nem lényeg ennyire finomállítás. Timemore kisebbjei is ezért esetek ki, az ESP változat már több lépést tud, de olcsóbb volt és több szempontból jobb a K2.
K2 vs K4: [link]
Ezt mindenképp ajánlom megtekintésre: Kézi örlők 100$ alatt: [link]
Nálam a K2 tűnt árban az elsőnek alulról ami megfelelő, K4/K6 meg tök jó árban van, de nyilván drágább.
De én csak távolról ugatom a témát, most keresgélek, erre jutottam, a topiklakók majd megmondják.kmarci25: Köszi a tippet!
-
MC Pite
veterán
válasz
ServerWorks #11455 üzenetére
Napokig keresgéltem, ami tesztek és szódával a topik szerint is normális eszpresszóhoz, a Kingrinder K2, tegnap jött meg aliról, 25k. Ami best buy, az a K6.
Úgy tűnt nem nagyon vagyok előrébb az olcsóbakkal a hagyományos kávédarálóhoz képest.Most mérleget vadászok, mert szenvedés a konyhai (nem fér oda), köszi a tippet .tnm.
-
válasz
ServerWorks #11455 üzenetére
Úgyis rám ugranak a hithű arcok, de ennyi pénzért nem lehet vállalható őrlőt venni.
-18 pontos állítás egy vicc
-a kerámia kések úgyszintén. Önkínzás. Sose lesz két egyforma italod és tekerni is kínszenvedés.Kávézásban kettő fontos: a bab és az őrlő.
Fross@ mathias rex pörkölőnek van iható terméke, ha muszáj. Asszem a kolumbiai és gauatemalai egész rendben volt, noha túl sötét pörkölés.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
ServerWorks #9011 üzenetére
Szemesben nem rossz, ha frissebb pörkölésű. Nekem az előre darált nem jött be, barátnőmnek ízlett.
-
válasz
ServerWorks #8998 üzenetére
Akkor te hozzám képest heavy user vagy.
-
válasz
ServerWorks #8995 üzenetére
Mivel nekem kotyogós és Brikka van. Frei jöhet.
Nem tudom te mivel tolod. -
icm
tag
válasz
ServerWorks #8995 üzenetére
Durvára őrőlt. Kotyogósba jó lehet.
-
markussandor
senior tag
válasz
ServerWorks #8991 üzenetére
Tudom, ízlés dolga, de ez volt a legrosszabb szemes kávém eddig.
-
válasz
ServerWorks #8991 üzenetére
aha, kotyogóba nagyon muszájból tavaly nyáron. Őrölt verzió volt, a savanyú ízt nem nagyon sikerült belőle eliminálni. Mást meg nem nagyon éreztem benne
-
válasz
ServerWorks #8975 üzenetére
az bepusztít baszki
Ez ráadásul garantáltan nem a fancy, felnemesített robuszta, eltartott kisujjal; hanem a bolhás tevehajcsár, mocsári szúnyogvadász edition -
kmarci25
veterán
válasz
ServerWorks #8970 üzenetére
-
válasz
ServerWorks #8970 üzenetére
Az Italcaffe nem top kategóriás pörkölő. Tuti hogy robusztás keverék. Vagy direkt ilyent kerestél?
-
válasz
ServerWorks #8900 üzenetére
Ez a slow roasting mindig megmosolyogtat.
-
válasz
ServerWorks #8900 üzenetére
Ha friss - nyugodtan veheted! Teszteltem, jó!
-
válasz
ServerWorks #8549 üzenetére
Lécci ne bosszants fel. Ezek évek óta bevált fogalmak, pontosan azt takarják, amit angolul leírtam. Amit hozzátettem példaként az is teljesen rendben van.
Az én példámhoz képest még egy kicsit filteresebb irányba viszi az ízt. Azért írtam a végén ppm-et, mert a tds mérőm így jelzi ki. Felesleges belekötni.
-
válasz
ServerWorks #8546 üzenetére
"GH is general hardness, and measures the total amount of calcium and magnesium in the water. KH stands for Karbonathärte, which is the German for Carbonate Hardness. Carbonate hardness is exactly the same as temporary hardness: it means all the hardness that is paired with bicarbonate ions, which can form limescale."
Vizkeverés alapfok. Szódabikarbóna, ez adja a KH értéket és pl keserűsó, ez lesz a GH. Pl 0.3g szóda és 0.7g keserű 5L dedztvízben feloldva ad nagyjából 80-100ppm szárazanyagot, a kh\gh arány fejből nincs meg. Ez egy jó presszóvíz.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #8544 üzenetére
vizes ionja (hidrid)
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #8450 üzenetére
Wow. Össze tudnánk hozni hogy tőled meg azt veszem meg?
-
válasz
ServerWorks #8425 üzenetére
Gondolkodtam ezeken, de a bolti helyenként drágább, mint a pár kicsi cég terméke.
-
iatti
aktív tag
válasz
ServerWorks #8425 üzenetére
itt is már "gurman" lett a csapat, nem nagyon játszanak bóti cuccok
/látom van rajta presszógép jel, akkor csak jó lehet
/
-
kmarci25
veterán
válasz
ServerWorks #8414 üzenetére
Szerintem ebből nem kell vitát generálni. Ha neked ízlik, akkor teljesen jó.
-
válasz
ServerWorks #8412 üzenetére
Nem mondanám frissnek. De ha jó - akkor oké.
-
válasz
ServerWorks #8410 üzenetére
Ha friss - kétlem, hogy mellé nyúlsz vele. Hozza az átlagot.
Nem keresel semmi extra jelleget? -
válasz
ServerWorks #8397 üzenetére
Dieme vacak. Dallmayr jó! Vettem már! Eltettem valamiért a csomagot. Tetszik.
-
válasz
ServerWorks #8397 üzenetére
Emberi fogyasztasra alkalmasak.
-
válasz
ServerWorks #8370 üzenetére
én néha rámegyek egy-egy PY GetUp-ra, az 50% és az tényleg megüt, nem hazudtolja meg a nevét
Most vettem 30% robival Velencei Gondolásokat, már nagyon régen járt nálam; nem az aszalt szilvás ízvilág nyilván, de testes, krémes, pici savasság is előkerül, vissza fogom építeni a napi / heti rutinba, nagyon hiányzott már egy olaszosabb coffee
Érezhetően jobban üt, pl a GetUp-tól tényleg rendesen levert a víz, itt ilyesmit nem éreztem -
válasz
Ráadásul a "nemspecialty" robi az nagyon durva tud lenni. Rossz is az íze és üt is. A specialty meg rohadt drága ahhoz képest, hogy egy vacak robuszta mindenhogyan.
-
iatti
aktív tag
válasz
azok már combosak. én bírom a koffeint, ha dél körül dobok egy kávét 18g-ból, utána simán eldölök szunyálni. ez még okés 40% robival, www.kavegourmet.hu/GORIZIANA-CAFFE-AROMA-PIU-szemes-kave-500g de a piros 60% al már nekem is ütős volt.
-
kmarci25
veterán
válasz
Én még régebben próbáltam, de nem hoznám vissza. Egyrészt ízre sem volt jó, földes, savanyú, másrészt szívdobogás, kis hideg veríték pár percig. Felpörget, de nem kellemesen.
10-20% oké, egy kis fűszeresség, de az is csak reggel, ha épp olyanom van. -
hyperspace
őstag
válasz
Első korty után brummog a barna medve, ebben biztos vagyok.
-
válasz
ServerWorks #8290 üzenetére
Azok is rémesek. A Goriziana viszont rendes pörkölő cég és friss cuccot árul, nem extrudált teveszart.
-
tuzpenge
őstag
válasz
ServerWorks #8288 üzenetére
Ennyiért sokkal inkább ez: [link]
-
válasz
ServerWorks #7663 üzenetére
A friss Mantaro kávé szerintem jó.
De ezt messze nem 3 hónapon belül csomagolták.
Amúgy meg tényleg. Igen erősen túl van árazva a csomag. A Monin sok esetben mindenható módon emeli az árakat. Minket ellenben nem lehet megvezetni egy kis porhintéssel.
Asszem vagy 20 éve ittam Moninnal turbózott kávét. -
vtechun
veterán
válasz
ServerWorks #2801 üzenetére
ezek jók (Spar Premium). nekem konkrétan az Uganda ízlik legjobban. Múltkor leakciózták, vettem 8 zacskóval, 400 ft/zacskó áron. Hamar lejárók voltak. DE ennyit így is bőven megértek.
-
dm1970
aktív tag
válasz
ServerWorks #4722 üzenetére
Csak a guglival fordítottam, ez alapján nekem az jön le, hogy csak a kapszulás kv-ról van szó.
Vagy nem? -
törölt tag
válasz
ServerWorks #4722 üzenetére
Sajnos úgy néz ki.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #2811 üzenetére
A Bellarom Tansania most sokkal jobb mint a Bio, fura hogy tök más a babok mérete, mégis hasonló karakter, viszont ebben nincs az a nyomasztó fanyarság mint a Bioban és nem kell tökig nyomni a hőfokot hogy eltűnjön belőle, teljesen jó legalacsonyabb hőfokon is, hosszan tartó finom íz és illatok, nagyon jó!
Nem tudom karosban el lehet-e érni azt az őrlésfinomságot, amivel már jó lesz a lefolyás. Legutóbb azért ajánlottam csak automatába mert karossal nem sikerült szimplafalú kosárral. Nyomásfokozóssal jó lehet, ahhoz tervezik ezeket a hosszan eltartható szemes kávékat, így nem cél a frissesség. Én már nem is tudom, ördögöt kell-e kiáltani, ha nyomásfokozóról van szó.
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #4203 üzenetére
Fel ne puffadjon.
Nem tudom. Én legutóbb az ilyesmit kotyogósban használtam el.
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #4200 üzenetére
Próbáld minél rövidebbre főzni.
-
válasz
ServerWorks #4200 üzenetére
A sz.r is egy minőség... Igaz, azért nem szeretünk mi fizetni.
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #4197 üzenetére
Úgy nézem neked, is.
-
looser
addikt
válasz
ServerWorks #3815 üzenetére
Tavaly kipróbáltam, amikor 4 féle volt az Aldi akcióban (2x2500 és 2x3000 Ft-ért). Nem volt rossz szerintem, ezért az árért meg különösen nem, de most érdemesebb elmenni a Pennybe és a Selection kávékból az egyiket megvenni, nem lőhetsz vele mellé, ha az olasz vonalat szereted. Robi nélküli, de így is nagyon olaszos és cremás, mivel friss :-)
-
válasz
ServerWorks #3848 üzenetére
Nem NaCl kell bele, hanem szódabikarbóna és epsom só ( keserűsó), ezek kellenek az ízek kioldódásához. A sima ioncserélt víztől, desztilált víztől nincs íze = szar íze van a kávénak.
-
válasz
ServerWorks #3846 üzenetére
+1
Meg a sók hozzá persze. -
válasz
Igen! Ez is jó szerintem. De szuperkülönleges ízjegyeket ne keress. Ha friss, akkor remek átlagos kávé.
-
válasz
Szerintem ezek olyan kávék, hogy tökmindegy. Vedd meg a számodra legolcsóbbat vagy azt amelyik a legfrissebb pörkölés.
-
válasz
ServerWorks #3812 üzenetére
Nekem bejött, mert én friss kávét kaptam.
Nem nagy szemű a kávé, de szép fényes volt. Az illata kellemes és erős volt nálam. Az íze pedig tényleg édesbe hajlott.
Van egy érzésem, hogy kísérletileg hozták be, ezért nem lehet mindenhol kapni. Nem tudtam hogy nálatok van. -
Deer76
aktív tag
válasz
ServerWorks #3788 üzenetére
Ezt a Columbian Roastot vettem már 2x, mert szerintem egész kellemes bolti kávé. A Lavazzánál jobban ízlett.
-
maross
nagyúr
válasz
ServerWorks #3790 üzenetére
2999-ert vettem a zoldet
-
maross
nagyúr
válasz
ServerWorks #3788 üzenetére
lidblen alapbol 3000,ha epp kaphato.
-
CptAdamica
veterán
válasz
ServerWorks #3703 üzenetére
Igen.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #3675 üzenetére
ha elég koffeinnáczi vagy, akkor lehet
a munkatársaimat is rászoktattam ha már téglát veszünk, mert a cég nem ad kávégépre keretet, akkor főzzük le 1. normális karosban (crowfundingban összeraktuk alza kuponból), 2. normális anyaggal, segafredo, intermezzo, stb. omnia, paloma szemetek felejtősek.
-
viktorhu
veterán
válasz
Gondolom a parker toll után az evian víz lenne a helyes válasz
Amúgy próbáld ki egyszer, ha ugyanannak a kávénak a szemes változatát veszed, és mindig frissen őrlöd, mennyivel finomabb lesz. Az őrölt kávé óriási felületen érintkezik a levegővel, és pillanatok alatt elfogy az aromája, úgyhogy tényleg úgy lesz finom, ahogy viccből írtad, ha egyszerre megfőzöd
A friss őrléssel ezt az időt tudod meghosszabbítani.
-
válasz
A top geisha is szar lesz ha elore leorlod es vakuumozod, szoval igen ami bolti tegla az szarmazstol es porkolestol fuggetlenul kuka. A vakuum eleve kinyirja a kavet.
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #3662 üzenetére
Azt ahogy kinyitod meg is döglik, de a növények meghálálják.
-
válasz
ServerWorks #3659 üzenetére
Ennyit simán ér a doboz.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #3632 üzenetére
ha rosszat írtam, tudasd és töröltetem, mert nem vagyok érintett ilyen eü. téren, és nem akarom befolyásolni hátha ilyen érintett olvassa.
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #3537 üzenetére
Nem tudom és nem is fogom kipróbálni, mert amiket eddig próbáltam az csalódás volt.
-
válasz
ServerWorks #3537 üzenetére
Én még nem találtam bio, fairtrade megjelölésű kávéból ihatót.
Mondjuk DM-esből sem... -
iatti
aktív tag
válasz
ServerWorks #3529 üzenetére
ha pesti vagy, paljoc egyes kerületekbe kiszállít ingyen. persze ezek nem a 3-4rugos ársáv,de ma délután bontottam egy indian chocot,és ahhoz képest hogy először csapoltam és 100% arabika,csak pilláztam a "habon"
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #3529 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe pár hsz-el feljebb Mr. Kandúr ajánlatát!!!
Akár Gondolások kedvence 4800/kg.
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #3523 üzenetére
Tessék, fogod telefonálsz, azt bemész érte, meg kóstolót is kapsz. Illetve kiszállítják is
neked. http://www.pallyotzcoffee.hu/Amúgy mi a baj az online rendeléssel
Amúgy meg milyen gép parkkal rendelkezel?
-
válasz
ServerWorks #3519 üzenetére
Nem hiszem hogy olasz espresso minőség.
Az Ikea kávéi nekem bejönnek.
De ahogy mondják vannak jó kis magyak kávépörkölők.
A VIII kerben is a Tész. A Dob utcàban. Vettem, igaz a feketek ribizlis gyümölcsös jelleg kijött - érdekes volt, de nem kedvelt nálam annyira. A diós-dohányos jegyeket jobban kedvelem. -
válasz
ServerWorks #3523 üzenetére
Ha Győrben jársz be is tudsz menni megvenni.
-
válasz
ServerWorks #3521 üzenetére
Kapuczinert tudom javasolni.
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #3519 üzenetére
Te aztán mindenre rárepülsz, mint a piaci légy!
Nem bántásból de hazai pörkölő friss kávéját próbáltad már? -
válasz
ServerWorks #3507 üzenetére
ese podos gép [link]
-
válasz
ServerWorks #3502 üzenetére
Van egy rossz hírem! Nem fogod érezni sajnos. Ha az ESE POD-ot nem kimondottan podos géppel készíted, igen gyatra lesz a végeredmény . Ráadásul nagyobb üzletekben ha kapsz is, az nem lesz friss.
-
Crondore
tag
válasz
ServerWorks #3476 üzenetére
Mantarot Mayut én próbáltam de az én ízlésem szerint egy frissen pörkölt közepesen sötét faék egyszerűségű Brasil Santos is - amit én nagyon szeretek - messze finomabb/ízletesebb presszót ad mint a Mayu adott. A Mayu megy a barátnőm french pressébe. Igaz a santos is 6000/kg környékén van. Nem mondom, hogy a Mayu ihatattlan, de én nem találtam versenyképesnek egy friss pörkölésű kvhoz sem. A friss pörkölés lejtő szerintem, kóstolod, rákapsz, az lesz az elvárt amit az hoz... Nincs megállás... 😎 Konkrétan a Mayu az én ízlésemnek elég jellegtelen kvt adott - 1 napon keresztül próbálgattam több fajta szűrővel, adagolással, őrléssel. De lehet nálam is a hiba persze. Meg lehet nem is érdemes friss pörkölésüekkel összemérni mert nem feltétlen az az összehasonlítási alap hanem a többi hasonló árkategóriájú bolti szemes. 😎
-
dugesz77
őstag
válasz
ServerWorks #3480 üzenetére
-
válasz
ServerWorks #3476 üzenetére
Igen! Nem számítottam arra hogy jó lesz, de a maga kategóriájában ár értékben igen jó. Én ajánlom!
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #3472 üzenetére
Online rendelj hazai pörkölőktől ne ilyen bolti szarokkal szopoasd magad.
-
válasz
ServerWorks #3473 üzenetére
Háromezeré' nem várhatsz el sok mindent. Próbáld ki, aztán írd meg mi volt. A marketing maszlag pedig teljesen irreleváns bármilyen termék oldalán. Ez egy 80/20 presszó keverék, ennyi az érdemi infó. Gondolom pörkölés dátuma ismeretlen.
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #3470 üzenetére
Mindenképpen csak a boltból szeretnél kávét venni?
-
iatti
aktív tag
válasz
ServerWorks #3465 üzenetére
közben néztem én is.azért egy árat írhatna a kávék mellé.te mennyiért láttad a boltban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Célegyenesben a Yettel TV
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged