- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
hyperspace
őstag
válasz
vtechun #4053 üzenetére
Anno én még sima kis műanyag kapszulával próbáltam, és volt olyan jó, mint egy gyári. Rá kell érezni. Ma már lehet olyan fém kapszulát kapni, amihez van kis tamper, és kis segédkeret.
A legegyszerűbb, ha szétszeded az egyik Nespresso kapszulát, és megnézed a szemcseméretet. Vagy elkezded egy szemcseméreten, ha átzuhan rajta, akkor eggyel finomabbal próbálod, és így tovább, amíg nem lesz jó. Mindig ugyanannyira tömörítsd. -
Osynho
addikt
válasz
vtechun #4053 üzenetére
Szia!
Alap Nespresso gépem van (Delonghi Inissia EN80.B) és próbáltam az újratölthető kapszulát egy komolyabb, fém típussal. Nálam se jó. Graef 702-es őrlőm van, de amint finomabbra őrlöm a kávét, befullad, ha pedig nagyobb szemcséjűvel töltöm meg, fekete víz folyik belőle. Szóval én se értem, hogy működik sokaknál ez a megoldás.
Hozzáteszem, 5g kávéból amúgy se lenne jó presszó.
-
soldier2
őstag
válasz
vtechun #3558 üzenetére
"semmiképp sem annyival, amennyivel többe kerül egy 10-15 ezres alap DC géptől" van olyan kávé amiből igaz lehet, másokra meg nem. Épp ezért kár is ezen vitatkozni. Ha te elégedett vagy a végeredménnyel, akkor tényleg fölösleges váltanod, hisz ez is leginkább arról szól hogy saját magunknak jó legyen. A vendégek véleménye másodlagos, a fórumozóké meg a kutyát sem érdekli, ha nem célunk a fejlődés. Akit meg elkap a gépszíj az úgy is végigolvas mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Hardcore café
- Autós topik
- Revolut
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged