- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
válasz
ServerWorks #4722 üzenetére
Csak a guglival fordítottam, ez alapján nekem az jön le, hogy csak a kapszulás kv-ról van szó.
Vagy nem? -
dm1970
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3764 üzenetére
Üdv!
Alternatíva zsírra.
Egy kicsit drágább, de lehet darabra is venni: [kép]Más, egy kis segítség.
Nem rég volt javításon az automatám (philips), elvileg motor cseréltek gariba. Emlékeim szerint előtte ilyet nem tapasztaltam: [kép] vagy nem ilyen mennyiségben. Gyakorlatilag, mire megtelik a zacc tartály, ennyi zacc(?) gyűlik össze belül. A vízgyűjtő is nagyon hamar megtelik, annak ellenére, hogy mindig van alatta csésze, tehát abba öblít, előtte ez sem volt jellemző. Ráadásul ami tuti hogy nem volt a javításig, a zacc tartály alatt is van mindig valamennyi víz.
Szerintetek mi lehet a gond?
Múltkorába belefutottam egy hsz-be (sajnos nem találom), ahol azt írták, hogy xar lehet a daráló, azért megy mellé. -
dm1970
aktív tag
válasz
viktorhu #3592 üzenetére
Köszi a választ!
Nektek is Mr.Csizmás és soldier2!ami a te eszközöddel és a ti ízlésetekkel beválik
Pont emiatt írtam, mert keresgélek, csak próbálok segítséget kérni a jó irányhoz.
S kiindulásnak már kaptam is.
Akkor most olyanokat fogok választani, ahol a roast érték magasabb. Ha van rajta érték, akkor a savassággal ne is foglalkozzak, nem azért savanyú, mert savas?
víz hőmérséklete
Ezt már alapból a legmagasabbra állítottam.Pont ezt is akartam kérdezni, de a minél drágább sajna nem az én világom, próbálok 4e körül megállni/Kg.
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy (lehet) láma kérdésem. Egy ocsó automata gépünk van otthon. Eddig még sosem vettem 2x ugyanazt a kávét, keresgélek, kóstolgatok. Belefutottam néhány olyan típusba, ami nekem nagyon "savanyú(kás)" ízű, utóízű volt. Ezért az utóbbi időben csak olyan kávét vettem, amin fel volt tüntetve a savasság, s az alacsony volt. Ezeknél nem tapasztaltam ezt az "ízt".
Kérdésem, van, lehet köze a kettőnek egymáshoz, vagy csak szerencsém volt?
A másik kérdésem is ezzel lenne kapcsolatos, ha összefügg az előbb említet két dolog.
Keresgettem én a neten , de nem jártam szerencsével. Nincs valami oldal, ahol a különböző szemes kávéknak megtalálhatók a tulajdonságai?
Például ez a [link] kávé eléggé bejött, itt rajta van a csomagoláson minden, de általában csak a pörkölés erősségét és az intenzitást szerepeltetik.
Ha nem függ össze a savanykás íz és a savasság, jól jönne valami okosság, hogy mi miatt lehet ez?Köszi dm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged