- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Rolika-
senior tag
Mikor szoktál játszani?
Nem tudom a Porsche Cuppal mennyien jönnek össze, hány split szokott lenni.
A győzelem Nálam is elég ritka.
Ha például IMSA-t tolok és délelőtt tudok csak játszani, akkor a 2400-2500 körüli iratingel állandóan top splitbe dob és ott esélyem sincs. Gt3-ban viszont ha délután tudok játszani, akkor a szintemnek megfelelő emberkéket dob be és ha fekszik a pálya is, akkor becsúszik néha egy-egy győzelem.
Sajna a héten megint délutános vagyok, ezért délelőtt max 2-3 versenyre van időm, de nem látom azt, hogy esetleg összejöhetne egy győzelem. Mondjuk a héten inkább a SR-re megyek rá. 2 hete Daytona jól megszivatott. Hét elején 2700 körül voltam 3 körüli SR-el. Hét végére 2300 alá kerültem és 1.1 volt az SR. -
-Rolika-
senior tag
Na pont ez történt ma is velem Fujin. Első körben a srác megforgott a tömegben, én kikerültem, de 4x. Még szerencse, hogy ezzel együtt is csak 6x lett a végére.
Tegnap mentem először Fujin és nem gondoltam volna, hogy ma hozok egy 6. helyet 22-ről rajtolva. [link]
Amúgy már régen megvettem ezt a pályát, de nem tudom eddig miért nem mentem rajta -
A szigorú rendszer alatt én azt értem ,hogy a tiltakozás utáni büntik legyenek szigorúbbak illetve legyen bünti, mert oké ,hogy verseny baleset de azt általában valaki okozza, és egy sikeres tiltakozás után az okozó felet kellene valahogy büntetni, pl utólagos kizárás a versenyből vagy SR / iR levonás stb, szerintem ezzel egy picit a nagyon bátor kis indián divebomberek is óvatosabbak lennének, tegnap mentem egy super formulát, 24x-em lett, minden körben valaki hátbavert a T3-ban, ki is égtem a verseny után
-
Mondjuk az iR fórumon az a meta szöveg ,hogy az SR system úgy jó ahogy van, nincs opció fejlesztésre stb stb, ez nyílván egy bullshit, mindig van terület ahol lehetne fejleszteni, elviekben ugye már az is él ,hogy sikeres tiltakozás után levont pontokat az elkövetőtől de én eddig ilyet nem láttam sehol, attól mondjuk még lehet igaz.
Én mindig amellett állok ki, hogy egy picit szigorúbban kellene büntetni, valszeg kevesebb baleset lenne mert az emberek egy része jobban átgondolná, hogy mit csinál.
-
-Rolika-
senior tag
Látom megtaláltad amit írtam volna. Nálam is fixálva van játékban, de mindegy mert ritkán menne afölé
A heti IMSA-t elég jól sikerült zárni, bár így utólag bánom, hogy a hét elején féltem az esős fixedtől. Mint kiderült tempóra ott tudok lenni a nálam jóval jobbak mellett. A konzisztenciámom még javítanom kell. A legnagyobb problémám talán a gumikezelés
link Itt az utolsó vizes versenyem ezen a héten. -
bardi
senior tag
Oké, szóval a játékon belül kell kiválasztani ezt, mert a játék beállítása minden más beállítást felülír.
Hú, amúgy fura, néha mintha beszaggatna, pedig az fps nem esik le. Beállítottam limitnek a 60-at, nem is v-sync.
A laptop hőmérséklete kb 10 fokkal alacsonyabb így, nyáron praktikus lesz... -
JulesTS
addikt
Idegesítő, de hozzá lehet szokni. Onnantól meg csak mosolyogni lehet rajta. Amúgy meg le kell kapcsolni a tükröt...
Olyankor viszont én is szoktam villogni, amikor csak úgy tud megelőzni valaki, hogy kilök a pályáról.
Mondjuk egyszer Raceroom ranked versenyen előzésre is használtam, gyorsabb voltam az előttem lévőnél, de körökön keresztül beragadtam mögé, utolsó kör utolsó kanyar féktávjánál rávillogtattam, kicsit túlfutott és elmentem mellette. -
Amantius
senior tag
Pont az a lényege, hogy idegesítsen és kibillentsen a komfortzónádból és ahogy írod, idegesítő. Tehát működik (persze, hogy működik, a profik is kíméletlenül használják). Ugyan ez, amikor jobbról, balról beszúr, vagy szinte lehetetlen helyen akar előzni, ami nem igaz, csak úgy tesz, mintha... Mindegyiknek a lényege, hogy megzavarjon, hibára kényszerítsen. A mentális stabilitás is része a versenyzésnek, ahogy az abból való kirántás is.
Lehet ezt utálni és én is ki szoktam bírni röhögés nélkül, amikor a sokkal gyorsabb versenyzők gyakran a szó szoros értelmében letolnak a pályáról, pedig akár meg is előzhetne tisztán, de azt mondja a mondóka is, hogy: "Aki bajnok akar lenni, keményen kell annak menni". -
biker
nagyúr
Van olyan bajnokság, ahol meg lehet, de én kiröhögöm az ilyen óvást, és nálunk nem lehet. A Simunation Seriesről beszélek
Szeretném megóvni hogy becsengetnek közben, vagy zümmögnek a legyek.Volt olyan akit strobinak neveztünk, és azon röhögtünk, ami végül állítólag igaz volt, hogy a fékre volt bindelve a flash, és minden féktávon villogott
Kb ilyen amikor olyan óvást kaptunk, hogy valaki ijesztésből beengedte féktávon a kocsit, és ő elrántotta a kormányt, kontakt nélkül kiesett, és megóvta.
Sok zavaró tényező van verseny közben... Ez is egy a sokból -
adrian360
őstag
szerintem az alap oldalra nézés az gombszerű, ha megnyomod, akkor oldalra néz, ha elengeded, akkor vissza.
app.ini-ben lehet pár dolgot állítani pl :
[View]
cockpitLookAngle=40.000000 ennyit fordul a fejed
cockpitLookInstant=0 egyből forduljon, vagy legyen egy kis átmenet
cockpitLookSmoothingTime=0.100000 átmenet gyorsasága -
-
adrian360
őstag
ovalból most van 3 rookie Street Stock - Mini Stock - Legends Coupe, azok pörögnek akár 10 splitben is, az 3 short meg egy 1.5 mile oval.
ami kifejezettem short oval az SK Modified és Late Modell az kb 1 max 2 splittel megy magyar idő szerint esténként.
oválon kb ezek mennek :
D - ARCA
C - Truck
B - Xfinity
A - Next GenDe ezek mennek short és nagy oválon is, viszont az oválos emberek 90% csak ezeket tolja, meg van egy draftmaster sorozat, ami csak daytona meg taladega, de az ilyen éhezők viadala túlélőshow.
Jövő márciusra jön majd egy kis oval frissités, akkor lehet felrázzák szériákat, de szerintem a short oval az sose lesz már népszerűbb. -
adrian360
őstag
december 10-én jön az új patch, alkkor kezdődik a speciális hét, és december 17-ével kezdődik majd a 2025 s1
autók nagy valószínűséggel már [legacy] kategóriában vannak, de azóta lettek új free autók és pályák :
[iracing cars]
[iracing tracks]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest