- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bardi
senior tag
Milyen iRating mellett tudtok nyerni?
Én most csak porsche kupázok, és a 2500 környékivel lehetetlennek tűnik. Folyamatosan olyan splitekbe rak, ahol ilyen 14-22-es rajtszámmal indulok, hiába kerülöm el egész jól a baleseteket, az első helyhez nincsen tempóm. Eleve szerintem azért ennyi, mert szinte minden versenyt befejezek, Zolderben egész sok helyeket hoztam utolsó helyre visszaesve. -
bardi
senior tag
Finomítottak valamit az incidens rendszeren?
Kiforgattak féktávon (Zolder első sikán), és se kontakt, se loss of control nem volt.
Utána második sikánban egy bevetődő a balosban letolt annyira, hogy kaptam vágásért büntetést, de semmi off track ismét, csak egy 0x kontakt. Ezekért eddig büntettek, most meg volt egy 0x versenyem, egy megforgással, meg nem tudom hány kontakttal. -
bardi
senior tag
Tényleg ennyire gagyi a rendszerük, hogy ha demo driveban nem töltök le valamit rögtön, akkor a frissítés után már nem lehet semmi tartalmat kijelölni, hogy kipróbálja az ember? Miután a szükséges dolgokkal frissítettem, gondoltam megnézem mi olyan jó a gtp-ben, de már sehogy se jutok el oda, hogy letöltsem...
-
bardi
senior tag
Nem tudom, ha esővel indul a verseny, és esetleg a végére vált szárazra, akkor mindenki, aki esős setuppal indul, akár ugyan így járhat, hogy a végére alacsonyabb lesz a hasmagasság, mint a megengedett. Szerintem ezért nem kizárásnak kellett volna járnia, hanem inkább valami megoldást csinálni, hogy ez ne fordulhasson elő. Pl. a verseny végén is legyen technical inspection.
-
bardi
senior tag
Azért mennyivel másabb tud lenni a magasabb split.
Ugyan úgy esős road atlanta mint tegnap, csak 20x helyett 1 darab offtrack, mert a száraz íven próbáltam kifékezni az előttem lévőt, ami hát nem jött össze... tegnap már az első kanyarban kerülgetni kellett az összeakadt embereket, most meg semmi ilyesmi tömegbaleset, senki nem próbált meg kiütni hátulról, letolni a pályáról.Amúgy marha jó az eső, sokat lehet tanulni. Mire rájöttem, hogy az utolsó kanyart milyen íven kell venni... utoljára talán GTR2-ben mehettem esőben, ott ilyen különbségekre az ívek között nem emlékszem.
-
-
bardi
senior tag
Akkor legalább azt megúsztam. Nagyon jó egy ötödik helyet bukni egy ilyen miatt.
Kíváncsi vagyok az óvásnak lesz e eredménye, a verseny után más is panaszkodott rá. Talán ha többen is óvjuk, bannolják vagy valami, csatoltam 3 replay fájlt. Ez egyszerű figyelmetlenségen erősen túlmutatott... -
bardi
senior tag
Ha utolsó körben kapok áthajtásost, akkor hiába megyek be a boxba, kapok még kb 20-30 másodpercet? Ha be se megyek, mennyivel büntet?
Valami agyhalott lekörözött 1-től 5-ig mindenkit megkoccolt, blokkolt, a pár semmiért kapott 4x mellé pont elég volt, hogy büntetést kapjak az utolsó előtti kör utolsó kanyarjában, ahonnan már nem lehet a boxba bemenni... -
bardi
senior tag
76 ott nyíl egyenesen megy a pálya irányába, elkezdi beforgatni, és csodálkozik
Egyik héten skip barberben futottam össze egy hasonló gyökérrel, ugyan így road atlanta, akárhányszor egymás mellett mentünk, már az egyenesben nekem jött, miközben nyíl egyenesen mentem. Azokon a versenyeken simán volt 5-10 tiszta előzésem (miután kibaszott a pályáról, és zárkózhattam fel újra), ő volt az egyetlen, akivel mindig kontakt volt.
Utolsó versenyen már a rajt után kezdte, akkor végre ő húzta a rövidebbet és első kanyarban elrepült, végre volt egy tiszta futamomAmúgy ti mit csináltok, ha egyértelműen egymás mellett mentek, már a vonalon mentek, nincsen több hely, de az ellenfél még terelne tovább?
-
bardi
senior tag
válasz
-Rolika- #2861 üzenetére
Ezen a héten nekem még büntetést is sikerült összeszedni. Egy darab 4x volt, amit elkerülhettem volna reálisan, rajtnál az előttem lévő nagyon szarul jött el, de amikor látta, hogy belül mennék, paraszt mód berántotta az autót, én meg nem fogok a fékbe taposni valami hülye miatt, az nagyobb rizikó, amikor mögöttem is jönnek. Ez a Porsche kupa nagyon sr gyilkos eddig, de ahogy nézem a tabellát, az első helyeken álló emberek is hasonló incidens mennyiséget szed össze versenyenként.
-
bardi
senior tag
Valaki tudja, hogy itt én miért kaptam 4x-et? A skippyvel nem tűnt fel, de a kupás porscheban valami irgalmatlan szánalmas a kontakt rendszer. Ez már a sokadik ilyen, amikor a semmiért adja. Ezeket amúgy lehet valahol jelenteni?
-
bardi
senior tag
Oké, szóval a játékon belül kell kiválasztani ezt, mert a játék beállítása minden más beállítást felülír.
Hú, amúgy fura, néha mintha beszaggatna, pedig az fps nem esik le. Beállítottam limitnek a 60-at, nem is v-sync.
A laptop hőmérséklete kb 10 fokkal alacsonyabb így, nyáron praktikus lesz... -
bardi
senior tag
Nem tudom hol kérdezzem ezt, de végülis iR közben jelentkezik...
A gépem egy tv-re van kötve, ami tudja a 120 Hz-t, de hogy ne melegedjen annyira a laptop, gondoltam leveszem 60 Hz-re, kipróbálom.
Windows beállításokban 60 Hz van beállítva, nvidia driverben szintén.
Ilyenkor, ha a tv-t nézem a beállításokat, ki is ír4ja, hogy 60 fps (59, de lényegtelen).Ha elindítom a játékot, akkor viszont valamiért átvált 120 Hz-re és a v-sync 120 fps-t állít.
Mit kéne még beállítanom, hogy minden 60 Hz-en fusson? -
bardi
senior tag
Versenyzésért a kifizetés mikor lesz?
Most látom, hogy már konstans 20% kedvezményem van.
Régen a kiírt árakon felül kellett még adót is fizetni? Az egy kicsit meglepett az éves előfizetésnél. -
bardi
senior tag
válasz
JulesTS #2746 üzenetére
Ha valaki egyszer rámvillog, és elbaszom a féktávot, valószínű utána csak röhögnék magamon
Itt viszont 2-3 másodperc távolságból már kb 5-6 körön keresztül folyamatosan villogott. És a folyamatost úgy értem, hogy tényleg szinte végig. Először azt hittem nekem van valami meghülyülve, mert az előttem lévőn láttam a villogást, aztán láttam a tükörben, hogy valami speciális gyerek jön mögöttem.Amúgy a tegnapi versenyt nem értettem teljesen, tavaly év végén kezdtem újra iracingezni, és azóta ez volt az első olyan GTE verseny, ami ugye single class, hogy a verseny második felében folyamatosan lekörözött embereket kellett kerülgetni. Máskor van 1-1 ember, aki annyival lassabb a mezőnynél, de találkozik velük egyszer az ember, most meg folyamatosan ez ment. Elég szokatlan egy 45 perces versenyen.
-
bardi
senior tag
válasz
Amantius #2743 üzenetére
Ha a corkscrewban nem gondolja egy lekörözött, hogy akkor kell visszajönnie a pályára keresztben, amikor éppen megyek lefelé, esélye sem lett volna, néha picit közel került, többnyire lekörözöttek miatt, aztán eltűnt. Utána a körönként 2 másodperc elég fájó volt a sérülés miatt az utolsó 5 körre...
A többi leírt dologgal semmi bajom, az a versenyzés része, de ez a villogás továbbra is csak szánalmas megoldásnak tűnik, amikor valaki vezetni nem tud, lassú, és arra vár, hogy a másik hibázzon. Lekörözöttnek jó jelezni, de nekem ennyi. -
bardi
senior tag
Amikor olyan ember, aki "versenyben" van velem, de igazából max megközelíteni tud csak, folyamatosan villogtatja a kibaszott fényszórót, azt meg lehet óvni? Egyszerre idegesítő, meg szánalmas, hogy ennyit tud, ahelyett, hogy gyorsabban vezetne.
-
bardi
senior tag
Szerintem amúgy pont ez lenne a lényege ennek a beállításnak.
Ha ugyan arra állítod be minden autónál, akkor kb azt a különbséget érzed, amit éreznél a valóságban két autó között.
Én mondjuk az auto módot használom, hogy ne legyen clipping, a 10Nm-es bázis nem olyan erős, hogy ne tudjam tekergetni 1 órát maxon. -
bardi
senior tag
A jobbra és balra nézést a kormányon lévő kuplung karokra raktam. Miért van az, hogy kb csak ilyen félig behúzás után kezdi el forgatni a fejet? Van erre valami beállítás?
A kuplungkaroknak amúgy a beállítások részen a teljes mozgását érzékeli. -
bardi
senior tag
-
bardi
senior tag
Setup készítéshez mi a legjobb pályabeállítás? A hőmérséklet látszik a scheduleban, viszont a track usage az mennyi szokott lenni általánosan? Állítsam 50-re? Nem tudom mennyire lineárisan viselkedik ez a része. A folyton változó időjárással nehéz összehasonlítani az időket.
-
bardi
senior tag
Hát, szerintem nem ilyen egyszerű, de mondjuk igen. A GTE kategória ment a FIA WEC bajnokságban a prototípusok mellett, illetve egy időben az IMSA-ban volt GTE meg GT3 is, de erre nem esküszöm meg. Jópár éve már nem követem egyiket sem élőben, de ha jól rémlik mindenhol GT3-as autókra váltottak sajnos.
GTE-ben van TC, de nincsen ABS, erősebbek, gyorsabbak. iR-ben nekem nincsen GT3-as autóm (vagyis a Ford GT3, de az ilyen kényszerautó ott, gondolom nem nyúltak hozzá évek óta), így rendes összehasonlítást nem tudnék csinálni játékon belül. De amúgy kb. a GT2-es autókat válthatták a valóságban.
Én ezt is, meg a kupás Porschét is jobban szeretem, pont azért, mert lehet hibázni, nagyot, izgalmasabb versenyeket lehet menni. Rendes sportkocsi (legalábbis számomra) kb ez a két széria maradt. -
bardi
senior tag
Hogyan lehet visszarakni teljes képernyőre a játékot?
Macska néha végigsétál a billentyűzeten, és ha lerakódik tálcára, sehogy se tudom már teljes képernyőre rakni, alt tab se segít. -
bardi
senior tag
válasz
adrian360 #2487 üzenetére
Köszi! Elő is fizettem gyorsan.
Úristen, ezt az UI-t hogyan hagyták jóvá? A régi rendszerben aki először látta is 2 perc után már ment bármelyik pályán bármelyik autóval, de ez, valami kegyetlen.
Skip barber viszont még mindig jó, meg sokkal hamarabb rá lehet érezni, mint Assettora, tegnap azzal próbáltam a kormányt. FFB, meg minden jobb így 1-1 óra után kb. -
bardi
senior tag
-
bardi
senior tag
Sziasztok!
Kb 5 év után újra előfizetnék 3 hónapra.
Még mindig az a rendszer van, hogy 12 hét egy szezon, majd a 13. héten jönnek a frissítések? És ha igen, most hanyadik hét megy?
Előfizetés nélkül azt se tudom megnézni milyen autóim meg pályáim vannak... -
bardi
senior tag
válasz
trialboj #1212 üzenetére
Alap contentnek ott van a Caddilac meg a Sperc Racer Ford is. 6,50$-os arra jó, hogy kipróbáld max a rookie szériákat, de ott nem érdemes sokáig maradni. Ahhoz, hogy feljebb lépj meg vásárolgatni kell már, persze vannak ingyenes D meg C-s versenyek is.
Versenyek vannak bőven, persze vannak halott szériák is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged