- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Sajnálom, kb 2 éve nem bírom elviselni Jimmy-t, amióta annyira megszaladt neki, hogy a garázsból házba ment, és annyira menő lett hogy időnként festi a körmét de olyan igénytelenül, hogy lepattogzott festett körömmel megy, ami nőnek is szarul áll. szóval nem néztem meg. Gamermusclet néztem, de nem túl részletes volt, csak hogy irreálisan gyors, irreálisan gyors
Node a reddites elemzés alapján lehet igazság benne valóban. de az sem világos, hogy a gumi tapad jobban, a hibrid túl erős, vagy az aero rossz, csak azt tudjuk lehet mindegyik kicsit rossz és végeredményként túl gyors az autó
Viszont ezt nem értem: "de azért mert kezdő vagy, kérlek ne harapj"
#214: kösszi a forrás linket
-
f3rdzs0
senior tag
Én egy teljes évad kihagyás (meg betegeskedés) után GT3 helyett visszatértem F4-be. Még mindig rohadt szórakoztató széria, de megy rendesen a darálás.
Első körben 5. helyről úgy ahogy van kilöktek, csak azért mert nem vesznek arról tudomást, hogy ketten egymás mellett nem tudtok a szokásos íven kanyarodni. Aztán 21. helyről visszaszenvedtem magam 16-nak pár kör alatt, utána meg csak hoztam egy stabil tempót és kerülgettem a baleseteket, úgyhogy végül 7-ként még pozitív IR és SR-om is lett, amire nem is gondoltam volna az első kör után.
Eredetileg Rudskogen lett volna az első héten, ott lehet még durvább lett volna a helyzet.
-
pRoject22
őstag
B osztályban már kicsit nehezebb, pl eddig az FR 3.5 egész jó volt, mondjuk fényévekkel nehezebb vezetni mint egy F4 vagy F3-at, mióta kijött a Super Formula azóta az FR 3.5 mondhatni kihalt, a Super Formula mégnehezebb mivel ott a turbo ami miatt a lassú kanyarokból a kigyorsítás nagyon nehéz plusz a hátólja papírból van, neked mennek akkor vége a kocsinak.
De B-ben van GTE is, azok elég jó gépek szerintem
-
pRoject22
őstag
Valamikor még 2015-ben amikor kezdtem az iRacinget, ha csak lehet kerülöm mert elég ha 1x meglöknek és már minuszban vagyok.
De talán a C class F3 ami jó ha a végéből indulsz, gyorsan lehet pozit fogni mert kiütik egymást, én legalábbis amikor a végéből indulok akkor általában bejezem a versenyt, ha megyek qualt akkor általában az első körben kiütnek a hátam mögül 10/8
Valamelyik nap Super formulában a 17. helyről indultam, egy split volt, 0x el lettem a 6. azt hiszem úgy, hogy csak 3-at előztem, a többi simán kibaszta egymást
-
f3rdzs0
senior tag
Redditen sokszor belefutni olyan topicba, hogy azt ajánlják, hogy inkább a honlapon kell megvenni (hacsak a steam regionális ára nem jobb), mert kevesebb akció van Steamen (bár ahogy néztem azért az elmúlt időszakban eléggé össze voltak hangolva).
Amit viszont tudok ajánlani, hogy próbálj meg egy évre előfizetni, mert akkor megújításnál kb mindig Black Friday körül jár le, amikor azért szokott lenni előfizetői kedvezmény. Nyáron is van sale, de nem garantált (BF se, de azért annak nagyobb hagyománya van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged