- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Sajnálom, kb 2 éve nem bírom elviselni Jimmy-t, amióta annyira megszaladt neki, hogy a garázsból házba ment, és annyira menő lett hogy időnként festi a körmét de olyan igénytelenül, hogy lepattogzott festett körömmel megy, ami nőnek is szarul áll. szóval nem néztem meg. Gamermusclet néztem, de nem túl részletes volt, csak hogy irreálisan gyors, irreálisan gyors
Node a reddites elemzés alapján lehet igazság benne valóban. de az sem világos, hogy a gumi tapad jobban, a hibrid túl erős, vagy az aero rossz, csak azt tudjuk lehet mindegyik kicsit rossz és végeredményként túl gyors az autó
Viszont ezt nem értem: "de azért mert kezdő vagy, kérlek ne harapj"
#214: kösszi a forrás linket
-
f3rdzs0
senior tag
Én egy teljes évad kihagyás (meg betegeskedés) után GT3 helyett visszatértem F4-be. Még mindig rohadt szórakoztató széria, de megy rendesen a darálás.
Első körben 5. helyről úgy ahogy van kilöktek, csak azért mert nem vesznek arról tudomást, hogy ketten egymás mellett nem tudtok a szokásos íven kanyarodni. Aztán 21. helyről visszaszenvedtem magam 16-nak pár kör alatt, utána meg csak hoztam egy stabil tempót és kerülgettem a baleseteket, úgyhogy végül 7-ként még pozitív IR és SR-om is lett, amire nem is gondoltam volna az első kör után.
Eredetileg Rudskogen lett volna az első héten, ott lehet még durvább lett volna a helyzet.
-
B osztályban már kicsit nehezebb, pl eddig az FR 3.5 egész jó volt, mondjuk fényévekkel nehezebb vezetni mint egy F4 vagy F3-at, mióta kijött a Super Formula azóta az FR 3.5 mondhatni kihalt, a Super Formula mégnehezebb mivel ott a turbo ami miatt a lassú kanyarokból a kigyorsítás nagyon nehéz plusz a hátólja papírból van, neked mennek akkor vége a kocsinak.
De B-ben van GTE is, azok elég jó gépek szerintem
-
Valamikor még 2015-ben amikor kezdtem az iRacinget, ha csak lehet kerülöm mert elég ha 1x meglöknek és már minuszban vagyok.
De talán a C class F3 ami jó ha a végéből indulsz, gyorsan lehet pozit fogni mert kiütik egymást, én legalábbis amikor a végéből indulok akkor általában bejezem a versenyt, ha megyek qualt akkor általában az első körben kiütnek a hátam mögül 10/8
Valamelyik nap Super formulában a 17. helyről indultam, egy split volt, 0x el lettem a 6. azt hiszem úgy, hogy csak 3-at előztem, a többi simán kibaszta egymást
-
f3rdzs0
senior tag
Redditen sokszor belefutni olyan topicba, hogy azt ajánlják, hogy inkább a honlapon kell megvenni (hacsak a steam regionális ára nem jobb), mert kevesebb akció van Steamen (bár ahogy néztem azért az elmúlt időszakban eléggé össze voltak hangolva).
Amit viszont tudok ajánlani, hogy próbálj meg egy évre előfizetni, mert akkor megújításnál kb mindig Black Friday körül jár le, amikor azért szokott lenni előfizetői kedvezmény. Nyáron is van sale, de nem garantált (BF se, de azért annak nagyobb hagyománya van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest