Új hozzászólás Aktív témák
-
bence1885
aktív tag
Erről beszélek
Majd jövőhéten meglátjuk mi lett belőle, szerencsére szabadságon leszek. Időm lesz rá egs kevés hogy teszteljem. Nagyon érdekes, mert nálam az LMU-ban rendkívűl élvezetes menni valahogy érzem az aszfaltot vele. Egyedül az oldalterhelés váltásokat nem érzem annyira kormányom. Még iR-ben ez meg van. Nem rossz az iR egyébként, de ha egy kicsit fickósabb lenne az autó mint pl LMUban, plusz a megcsúszásokat jobban lehetne kezelni ahogy pRoject22 is írja már boldog leszek. Egyelőre nekem a GT3 kicsit sínautó itt iR-ben. Az indokolatlan megcsúszasok, a háulja is tök random van hogy kitör neki féktávon trail braking közben.
-
bence1885
aktív tag
válasz
pRoject22 #2990 üzenetére
Ezt gondolom én is. Mindenkinek nem tehetnek jót, főleg aki már nagyon ráérzett, és kap valami mást. Amivel esetleg még lassú is lesz, majd fogja szidni. Én speciel örülök neki, LMU fizikáját kedvelem ott gyors is vagyok a GT3 gépekkel, itt iRacingben csak kínlódok. Hátha kicsit LMUsodik.
-
bence1885
aktív tag
New GT3 Tire Update James Baldwin [link]
-
bence1885
aktív tag
Néztétek az új Dev Blogot ? Kiváncsian várom, a következő szezont. Kicsit csalódott vagyok, hogy nem lesz a közel jövőben új TCR kocsi, pedig má mindből vannak újabb verziók. Csak a GT3, GT4, GTP re koncentrálnak. Végülis érthető, mert ezek a legnépszerűbbek.
-
bence1885
aktív tag
válasz
András12345 #2946 üzenetére
Szerintem az LMU cut rendszere az jobb. Elveszi a köridőt és kapsz érte egy kis büntetőpontot. Ha eleget szerzel mehet a DT.
-
bence1885
aktív tag
Én mindig úgy logikázom ki ahol amúgy is lassabban kell menni. Még van, hogy behúzom belső ívre. Azért nem erősen blokkolva a másikat, csak finoman. Szerintem semmi nincs ezzel. Nyílván mindenki próbál minél kevesebb időt veszteni vele.
Pl esőben kb semmit nem ér a slow down, mert ha csutkán megyek tovább esőben akkor is letellik. Gondolom a norma a száraz időhöz van kötve.
-
bence1885
aktív tag
válasz
Amantius #2939 üzenetére
Esőben is lehet, komoly fej fej melletti csatákat vívni csak 100x jobban kell figyelni meg ismerni a pályát, vizes íveket stb.. nyílván ehez olyan ellenfelek is kellennek akik ugyanúgy ismerik az esőstl szitukat.
Nemrég mentem egy 2 órás IMSA Michelin Pilot Challenge-et. Marha jó volt esővel kezdődőtt aztán fokozatosan száradt fel a végére már kellett a száraz gumi is. Én általában esőben autózom körbe az erősebb ellenfeleket gond nélkül, lehet ez is közrejátszik amiért kedvelem. Valahogy van benne kihívás is.
-
bence1885
aktív tag
válasz
András12345 #2926 üzenetére
Na ez kemény. Már hajítottam is volna ki a cuccot az ablakon egyből mérgemből.
-
bence1885
aktív tag
Ha több monitorral használod akkor inkább nvidia legyen. Amúgy szerintem ezeket (FSR, DLSS) nem nagyon használják szimben. Késleltetést okoz. Nem látványosan, de ahol minden tized számít fontos lehet.
Nekem 3070TI van 3 monitorral. Autóban ülve pályától függően. 80-90-100 fps meg van. Száraz körülmények között kb 15 20 autóval. Ha már szétszakad a mezőny akkor majdnem fix 95 100fps. Mostanában viszont szeretnék vga váltani szerintem max egy 3090 vagy 4070ti elég lesz a későbbiekre. Meg ami engem zavar hogy replayben már azért leesik 60 fps alá is. Igaz ez versenyzés nem érinti, én szeretem visszanézni a futamokat szép fluid képi világgal.
-
bence1885
aktív tag
Én is kipróbáltam, de nagyon rossz lett a kép. Plusz én FPS javulást sem igazán vettem észre. Inkább finomhangold a grafikai beállítasokat.
-
bence1885
aktív tag
Tessék kérem szépen ,majd Bischoff megmondja a tutit
[link]
-
bence1885
aktív tag
Héten Portimao van TCRben, marha jó futamokat mentem megint. Esős, napos felszáradó pályán. Többször találkoztam Varga Gábor3 -mal nem tudom itt van e, de pacsi neki. Tegnap mentem egy 2 órás IMSA Pilot Challenget is, nagyon élveztem azt is rengeteg jó csatával tele. Nyerhettem is volna, kb a verseny 3/4 vezettem, de sajnos az üzemanyaggal kifogytam a végére, így egy benzinre még ki kellett mennem a boxba sajnos az élről. 2 kört volt ekkor hátra. 7 helyre jöttem vissza, de láttam mások is így jártak. Még 2 ketten kimentek előttem ezáltal sikerült 5 helyre visszajönnöm, majd az utolsó körben az előttem lévőknek mind üzemanyag problémájuk lehetett, mert kb kanyaronként hoztam fél masodpercet mindenkin. Sajnos pont a célegyenesre értem csak utol a bolyt. Vegül 5. lettem, de így is elégedett voltam. 1.5 SR, plusz 19 iR. Ma este lehet megyek mégegyet.
-
bence1885
aktív tag
My Contentre kattintva nektek is lefagy az egész UI ?
-
bence1885
aktív tag
Tegnap megnéztem ezt FFB programot én is. Hát így elsőre azt mondom nem tetszik. Érzésre mintha késne is az FFB folyamatosan, meg van hogy úgy berángatja a kormányt, hogy alig bírtam vele. Még lehet állítgatok majd rajta. Egyelőre nem látok mást csak, hogy felerősíti az egészet ezzel együtt a nagyon apró jeleket is.
Tegnap Dan Suzuki is ránézett gyorsan a 8 órás streamjében erre. Neki sem igazán jött be. -
bence1885
aktív tag
Program ami az egekbe emeli az iR FFB-jét. Ma ha lesz időm teszek egy próbát vele. LMU FFB killer
[link] -
bence1885
aktív tag
válasz
pRoject22 #2825 üzenetére
Amúgy szerintem is, kissé. Majd megszokjuk azt kész én úgy vagyok mindennel. Persze mellette azért legyen élvezetes. Tegnap Michi streamjét néztem, megnézte az új gumimodellt, de elég annyit mondanom, hogy majdnem ragequit lett belőle.
Én iR fannak mondanám magam, de most az LMU feladta a leckét rendesen, mostanában inkább azt indítom el ha GT3ni akarok. Meg kell nézni mennyi streamer szokott rá az iR helyett vagy mellett az LMUra. Persze megfér egymás mellett a kettő program. Én szurkolok mindkettőnek. Azt hiszem nálam hosszútávra most marad az iR,LMU a szimek közül. iRacingben szeretem, hogy az apró kis dolgokkal is foglalkoznak és lassan apránként, de biztosan haladnak vele, minden szezon végén elején új kontentek, frissítések, ficsőrök stb.
-
bence1885
aktív tag
Mi volt ez a mostani mai update ? Mi az az iTester series ?
-
bence1885
aktív tag
válasz
-Rolika- #2770 üzenetére
Így van a simagic reaktorok is képesek ilyesmire. Nálam is volt ilyen hiba pár héttel ezelőtt, sírtam is itt fórumon. Aztán én azt csináltam, hogy a bass shakereket pont akkor a kormány pedál mellé az usb hubba dugtam, mert közelebb van, eddig mindig fixen a gépre volt kötve. Ekkor jöttek a hibák. Természetesen utána néztem és állítólag szimes kiegészítők tudnama galibát okozni, meg ha minden igaz még az is gond lehet ha nagyon sok audio kimenet a windowson így én mindent letiltottam amit nem használok. Nálam volt vagy 8-9 is. Ezt megcsináltam valamint vissza dugtam közvetlen a gépbe a shakereket és azóta megszűnt ez a hiba.
-
bence1885
aktív tag
Sajnos nekem is olyan a munkahelyem, hogy nehéz fix napokra terveznem. Amúgy indulnék szìvesen ilyenen, viszont így lehet csak a felén tudok részt venni sajnos..
-
bence1885
aktív tag
Oschersleben is új úgy tudom nemrég lett újraszekennelve az még jobban eszi a gépet ott kevesenn az FPSem replayben
Na mindegy csak már nagyon unom, hogy már lassan egy lepkefing is befolyásolja a programot. A procim meg i9 9900k szerintem nem kéne akadály legyen neki.
Utoljára kb egy éve Donington Parknál volt hasonlóm fixen mindig a célegyenes végen megakadt a game de kb csak max fél másodpercre és ott a Frametime ugrott pirosba holott a CPU meg a GPU malmozott csak
-
bence1885
aktív tag
Ez az, hogy ott sosem jött elő a hiba. Ez csak most ezem az új pályan és csak versenyen. És ráadasul most csak 6an voltunk a futamon.
Most lett vége a Mazdanak semmi probléma nem volt pedig voltunk egy páran a futamon. Minden vaj sima volt. Néztem CPU hőfokot 79 foknál nem volt több.
Olvasgattam gyorsan állítolag ha az eszközök rossz USB hubba vannak dugva okozhatnak problémát. Az egyetlen változás kb az volt, hogy a shakereket ádugtam a kormány USB hubba mellé, most az visszakerült az alaplapira. Hátha..
Még egy este megyek egy kettőt TCR ben aztán majd kiderül. -
bence1885
aktív tag
Újra elkapott megint az ideg. Most többször jelentkezett egy hiba. TCR Thruxton persze mi más mint versenyen. Ráadasul most első helyről. A kép megfagyott kb 4-5 másodpercre aztán ment minden tovább persze gumifal lett a vége. Tegnap előtt is volt egy ilyenem szerencsére pont egyenesben utána tudtam folytatni, viszont én valószinűleg addig álltam vagy nem tudom, mert 3 autó is elment az egyenesben.
Előző pálya Oschersleben volt semmi gondom nem volt ott nyomtam vagy 7-8 futamot és semmi.
Szerintetek mi lehet már megint ? Ilyenkor kihajítanám az egészet az ablakon, mert a nagy nehezen összekapart iRatinget meg SR-t bukom az ilyen f*szságokon. Hirtelen komolyan elgondolkoztam, hogy lemondom az előfizut, nem értem mi van hajam kihullik az iR-től mióta Win11 van a gépen. Az előző hiba az állandó apró mikrolaggok voltak, amit az AIO hibája okozott 100fokos volt a proci. Most azt lecseréltem már azóta minden frankó is volt. Most itt Thruxtonban kezdte ezeket a 4-5 masodperces fagyásokat. Kipróbalok más pályá is este kiváncsi leszek.Ja és mikor ez az egész történt a C betű nem tudom mi pontosan nem értettem. Felugrott pirosba. Kábeles nettel vagyok a gépen egy 1Gbites.
-
bence1885
aktív tag
válasz
-Rolika- #2645 üzenetére
Igen tudom használtam 1-2 hónapig talán. Tényleg frankó a cucc de időm nem volt használni tanulmányozni. Inkább csak jöjjön a Setup azt csókolom. Csak most a GnG-nél nagyon elkezdte piszkálni az agyam az AI Coach lehet majd kipróbálnám. Pl a TCR-nél előző héten Oschersleben volt nagy kedvencem. Nagyon érzem a pályát hoztam is 200 iR azon a héten. 1:33 eleje vagy 32 végébe már benéztem. Viszont voltak nagy Ufok 5-6-7ezer ratingesek 32 elejét inkább közepét is dobáltak persze fixeden tehát nem volt setup különbség kiváncsi lennék, hogy egy ilyen Virtual Coach mit tudott volna még mondani mit rontok el. Neztem róla videót Realtime mondja mit csinálj más hogy stb.
Na mindegy még nézelődöm egy kicsit azt meglátom. -
bence1885
aktív tag
válasz
-Rolika- #2643 üzenetére
Én azt sokkalom havi 12$ igaz ott akkor minden autóhoz elérhető, és szerintem abban még nincs benne az áfa sem. GnG nél 10€ cakk pakk mindenhez. Hát nem tudom amúgy kb egy árnan dolgoznak ezek az oldalak mind ahogy néztem. Craiget azért szerettem mert mindenhez volt Setup kb ami fut széria, és csak 5$ volt.
-
bence1885
aktív tag
Hali ! Megszűnt a Craig Setup Shop. Kellene valami helyette. Ki mire esküszik ? Én most a Grid and Go-t néztem lehet egyelőre elég az 5Eurós egy autós megoldás az egész szezonra. Nagyrészt komolyabbam csak a TCR-t tolom , a többi szériát csak FUN kedvéért még csak. Lehet majd kipróbálnám a Virtual Coach-ot is.
-
bence1885
aktív tag
Ha már eső tegnap olyat mentem TCRben esőben esküszöm toltam le mindenkit a pályáról, többiek valahogy pont nem érezték vagy féltek az esőtől. Nagyon észnél kell lenni az igaz egy rossz mozdulat és könnyen bukó van, menteni már nagyon nehéz ha felúszik valahol vagy elrontasz egy féktávot.
-
bence1885
aktív tag
-
bence1885
aktív tag
Ja és hogy valami jó is legyen. Hétvégén beraktam az vízhűtőt, és azóta megszűntek a mikrolaggok valamint nem sül meg a proci most már nagyon max 75fok.
-
bence1885
aktív tag
2 alatt voltam. Nem tudom mi volt off seasonban mentem egy PCupot ott buktam egy csomó SR-t nyílván megint. 0.8 volt és B licensz, aztán megelégeltem az egészet. Ma benézek keresem a PCupot milyen pálya van, de sehol nem látom, azt oda pillantok oldalra. Vissza lökött D-be. Mondom WTF ??
-
bence1885
aktív tag
Gyerekek egyik napról a másikra B-ből lementem D-be
Hogy a bánatba történt ez meg ?
-
bence1885
aktív tag
Tegnap mentem egyet PCupban Laguna Secaban. Ott minden volt csak tiszta palya nem
-
bence1885
aktív tag
Gyerekek. Ma megvettem az új Thruxtont meg Road Americat meg gondoltam akkor legyen három termék akkor 10% off lesz. Úgy hogy bezsákoltam a GT3as Lambot kedvencem. Mentem vele pár kört szőr felállt a hátamon annyira adja az igazi feeling. Hangja valami elképszető minden. Hihetetlen. Ehez megfogom venni a Huracan kormányt is az tuti.
-
bence1885
aktív tag
Akit érdekel ma Ollie bemutatta az összes újdonságot holnapi updateben ingame nagyon fasza minden újra.
-
bence1885
aktív tag
Úgy látszik más is küzdött vele. Nemsoká kipróbálom nálam segít-e.
Mai videó [iRacing Stutter Fix] -
bence1885
aktív tag
Köszönök urak ! Veszek egy új hűtőt első körben.
Más. iRacing is legyen, nálam most nem jegyzi meg UI a beállításokat. Átteszem Dark modeba, de újboli indításnál mindig vissza teszi fehérre. Nem tudom miért.
-
bence1885
aktív tag
Szerintem veszek egy másik hűtőt. Érdekes mert a BIOS írja hogy 2000fordulat körül forog a pumpa, de lehet csak a tengelye, de nem forgatja a vizet. Régebben éreztem játékok alatt a hűtőnél ha oda tettem a kezem a meleget fújták a ventik, de most állandóan csak hideget érzek.
Ja és játek után szereltem szét az egészet a pumpa háza meleg volt, viszont maga a hűtő meg hideg. -
bence1885
aktív tag
Há gyerekek újrapasztáztam, megtakarítottam az AIO hűtőt. Még rosszabb lett. 100fokot simán elér. Most vagy a CPUval van valami vagy a hűtő pumpája megdöglött,mert a hűtőt is hidegnek találom terhelés alatt tehát nem forog a víz benne gondolom én.
-
bence1885
aktív tag
válasz
adrian360 #2502 üzenetére
9900K, még majd holnap megint ránézek, de 10 perc körözgetéstől már 93 fok volt több mag is ami szerintem sok is és megfigyeltem mikor akadások vannak, akkor a Render csík is ugrál rendesen össze vissza, tehát a CPU nem bír vele. Ez egyedül Test Drive ban is jelentkezik. Az a baj más nincs a gépen most csak iRacing, hogy letesztelném mással is.
-
bence1885
aktív tag
Most nézegettem a CPU hőmérsékleteket, mert arra gyanakszom. És a proci belenyalt 90 fok fölé és nem is ment le csak ha kiléptem. AIO hűtés van kb 3 éve, és egy ideje már kerregett a szivattyú legalábbis gondolom az volt, most már ezt a hangot nem hallom. Szerintetek ? 92 93 fok volt a max 10 perc körözéstől.
biker : ez szerintem az internet miatti lag volt. Nálam állandó mikro laggok vannak megállás nélkül, ezért néztem most kiváncsiságból proci hőfokot, mert az FPS az meg van bőven.
-
bence1885
aktív tag
Ma újra tettem egy próbát és sajnos újra szét laggol az egész game. Tele van mikro laggokkal nem értem. FPS bőven meg van mégis tizedmásodpercekre van hogy szerintem 1 másodpercre is megakad a kép. Kezd elegem lenni eddig évekig semmi bajom nem volt vele.
-
bence1885
aktív tag
Köszönöm a visszajelzéseket. Újra tettem az egésh Win11et legyalultam mindent a gépről. Most csak az iRacing meg a legszükségesebb dolgok vannak fent.
Most újra a régi, de majd még teszetelem egyelőre végre tudok vele játszani. -
bence1885
aktív tag
Sziasztok ! Sajnos nagyon idegesitő problémám lett. Eddig minden patent volt egyébként. Azóta a hiba miatt nem is nagyon játszom. Upgradeltem Win11-re azóta tele lett a game mikro laggokkal, konkrétan játszhatatlan lett az egész. Annyi történt, hogy a (R)Render csík folyamatosan ugrál tehát a CPU van megzavarodva, de Win 10 alatt semmi bajom nem volt.
Valaki tud valamit mondani rá ? Ha nem segít semmi újrateszem az egész Windowst nulláról azt kész. -
bence1885
aktív tag
válasz
adrian360 #2429 üzenetére
Pont azt nézem futam végén még nagyok is 10 12xet összeszednek a végére. Másik autóra jobban figyelek. Ha erőszakos vagy úgy érzem ha a másik sokkal gyorsabb akkor általában nem is kakaskodom vele.
Hozzáteszem van pár pálya ahol meg nehezebb összeszedni off tracket, mert több tolerancia van a pályahatáraiban. Ott akár végig megyek nulla x-el is, akkor is ha elég jó harcban vagyok éppen, sajnos Monza nem ilyen. Na mindegy, próbálom majd visszahozni az SR-t 3 felett voltam most 1.5 siralmas... -
bence1885
aktív tag
Igen ott kéne, és tudom is a pályahatárokat, de azt hogy éppen belecsúszok 2milit a kavicsba má dobja az 1xet. Mert ha mondjuk lecsúszok teljesen rallyzni a kavicságyba akkor rendben. Így az ember nem mer határon autózni. Itt most a külsőíves apró lecsúszásokra gondolok nem a belső íves vágásokra amivel esetleg időt is nyerhetnék. Pl a Lesmo 2 kifelé vagy Ascariból kifelé, ez rendszeres. Mióta iRacingezem nem is értem miért számít egy off track az SRbe, semmi köze ahoz hogy valaki mennyire biztonságos vezető. Mert kontakt pl nem nagyon van, arra nagyon figyelek. 8-10x összejön ilyen nyomi off trackekből. A héten már annyit mentem rajta, hogy lassan visszaesek C-be miattuk. Viszont nagyon szép korrekt versenyeneket mentem egyébként tehát a Safety versenyzés meg van, csak az off track elbarmolja az egészet. Na mindegy, csak így nem mer az ember versenyezni határon autózni.
-
bence1885
aktív tag
Há gyerekek most nagyon ráfüggtem a Porsche Monza kombóra de olyan SR bukó ez az egész széria, hogy arra szavak nincsenek. Pedig semmi nincs, ezek az apró pár centis Off track csak, ha nagyon határon megy az ember nyílván ez benne van, de ez már nem normális rendszer. Nagyon jó versenyeim vannak amúgy de ettől az egész Off track szarság miatt elmegy a kedvem. Kezdhetnének vele valamit a fejlesztők. Adjon akkor off tracket ha lemegyel teljesen a pályáról baszki hihetetlen, hogy pár centi akár talán mm miatt is adja a kibaszott off tracket.
-
bence1885
aktív tag
Láttátok, jön a frissített Zolder. Most néztem meg róla a videót, szeretem ezt a pályát.
-
bence1885
aktív tag
Ez fasza. Poén az hogy nem szoktam TT-ket menni soha. Meg MPR versenyeken sem. Ez így érdekes. Köszönöm az infókat.
Meglátjuk akkor 4 felett mehetek e IMSA-ban. -
bence1885
aktív tag
Hali ! Egy kérdés. 3 felett van az Safety Ratingem B licensz. Most a következő szezonra automatikusan feldob A-ba ? Azt tudom hogy 4 felett szezonközben instant fel lehet lépni, de ezt a másikat nem nagyon.
-
bence1885
aktív tag
Engem személy szerint az Off Track zavar(falra mászok tőle) van, hogy összejön egy 15 perces futamon 5-6-7 is belőle de csak az. A végén persze ezekért kapok minusz SR-t ami szerintem butaság, mert ettől én nem érzem magam kevésbé biztonságos mindenkit pályáról letoló versenyző.
-
bence1885
aktív tag
Nálam TCR fog menni. Néha ha jó pálya van belenézek a Porsche kupába.
-
bence1885
aktív tag
Pont most próbáltam ki én is az új TCR gumimodellt. Tetszik valóban jobban érezni a tapadást tapadásvesztést, és a hideg gumi is jobb. Eddig olyan nyúlós érzésem volt legtöbbször.
Imádom a TCR autókat kb csak itt versenyzek, de egy idő után most már egy két autót frissíthetnének benne, mert az emberek nagy többsége az új aktuális dolgokra szomjazik. Amik vannak autók itt már egyiket sem használják TCR futamokon mindből van már újabb.
-
bence1885
aktív tag
Kipróbáltam ma a kupás Porsche nagyon barátságos lett, eddig a kerekek blokkolását nehezen tudtam kontrollálni, de most valahogy jobban érzek vele mindent féktávokat, kigyorsitást, terhelést váltásokat. Nagyon élvezetes. A CPU usage meg nem tudom most oschersleben volt ahol már mentem, talán egy minimálisan kevesebb az fps kb 5 tel talán.
-
bence1885
aktív tag
Ahogy nézem változtattak még a TCR autók gumimodelljén is. Szuper. Itt egy kis beszámoló.
[link] -
bence1885
aktív tag
Szerintem is csak gyakorlás kell, meg az esőben vezetés technikáját kell elsajátítani. Egyszer próbáltam csak mikor megjelent nagyon tetszik, nagyon valós volt az érzés, örülök hogy jön több kategóriába. Felszáradó pálya stb. plusz rizikófaktor persze ha szarul jön ki belőle valaki annak nyìlván nem tetszik. Ja meg ha leesik az eső verseny közben talán jobban kijön ki az aki hamar tud alkalmazkodni a körülményekhez.
-
bence1885
aktív tag
Mit szóltok az uj frissítéshez ? Én még nem próbaltam majd holnap tudom csak. Új autók, pályák(személy szerint Sachsenringnek nagyon örülök), eső gumik új szériákban, Porsche 911 Cup gumimodell ujra dolgozva, új UI, összes autónál új törésmodell.
-
bence1885
aktív tag
Én is most toltam egy 30 percest, elrontottam a kvalit utolsó helyről indultam talán, de erőből sikerült a 3. helyre feljönnöm a leggyorsabb kört is behúzva.
Hát itt biztos nem lesz az a baj itt tipikusan olyan kanyarok vannak(amúgy kedvenc pálya) ahol legtöbbször túlerölteti vagy túl sok tempót próbál átvinni az ember. 9 off track volt
SR megint buktam, de legalább iR jött rendesen most.
-
bence1885
aktív tag
Pont most néztem Basic Ollie streamet tolták Mugelloban a 12órás Endut, erre 3 vagy 4 órá mentek belőle és kicrashelt nekik a game. Azért ez kurva idegesítő lehet. De az elejétől fogva dobált ki másokat is a játék. Hát ők sem úszták meg. Így merjen az ember elindulni az ember hosszabb futamokon.
-
bence1885
aktív tag
Nagyon sokáig én is ezen voltam, hogy ezt ember fia nem tanulja meg soha
ennyi kanyart képtelenség megjegyezni. Nagyon régóta halogattam a megtanulását, mindig is utáltam minden játekban.
De most a hétvégi 4 órás multiclass futamra megjött a kedvem, és azt kell mondjam nagyon élvezetes egy pálya és abszolút tanulható. Nagyon jo feelingje van ahogy a GP layoutról felhajtasz a hegyi részre, az utolsó tempós szektor a legjobb szerintem.
Szerencsére sikerült iR-t és SR-t is szerezzem nem is keveset 0.93 SR-t kaptam 38x a végén. Igaz én is a végéről rajtoltam de utána jöttem fel ahogy a többiek hibázgattak.
-
bence1885
aktív tag
Szintén lenyomtam tegnap a Nordot, óvatosba viszonylag bár verseny végére már azért nagyon ment.
Classban utolsó helyről indulva végül 8. lettem. Gyors nem voltam, ellenben inkább arra koncentráltam ne dobjam el az autót megteszik helyettem úgy is majd a többiek. Egy biztos így soloban ez a 4 óra azért sok volt. De élveztem nagyon. -
bence1885
aktív tag
Én most este tervezek indulni 19 30kor a Nordon Porsche GT4el, mivel az RS3 TCR nem választható nem is értem miért.
-
bence1885
aktív tag
Köszönöm Urak ! Lehet hétvégén rápróbálok, még akkor meg kéne vennem a pályát meg persze menni pár karikát rajta. Nem én akarok lenni Verstappen, csak a Fun kedvéért. Azért ez a Nord büntet hamar.
2 órát meglepő módon bírtam simán és néha úgy éreztem, hogy hamar vége is lett, ezért gondoltam a 4 óra sima liba lesz.#214: Rendben jó lenne mindenképp adnám. Nekem amúgy is valahogy a TCR autók fekszenek talán a legjobban. Imádom még a kupás Porschét is azzal szoktam menni, viszont rohadt kiszámíthatatlan egy autó ahogy viselkedik néha. Aztám van mikor berágok rá.
Én általában ezeket a hosszabb versenyeket megpróbalom esti órakra tenni, mivel van két gyerek itthon és persze napközben nem lehet bírni több órát a a gép előtt mindig van valami nyűg. Meg konctrálni sem tudok annyira miattuk, este már nyugodtabban tudok leülni játszani pár órácskat.
Napközbe max a 15, 30 perces versenyek mennek ha éppen van időm rá. -
bence1885
aktív tag
Ezen Nord Endun lehet egyedül is indulni ? TCR autóval mennék lehet, elkapott most engem is hype vonat.
Meg tetszik a sok versenygép egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest