- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Amantius #3026 üzenetére
Értem, eddig csak az volt a baj, ha official special eventtel ütközik, ezt minden verseny esetében kerültük, utána kaptam hogy az F1-el ütközik, majd a nascarral ütközött, most a heti kétheti eseményekkel ütközik?
Sajnos ütközni fog mindig valamivel. pl hirtelen 4 ember írta hogy pont ekkor nyaralnak, tavaly júliusban nyaralt mindenki, ezért lett augusztus végére téve a mini lemans
előtte héten iracing portimao 1000, utána 2 héten kamion verseny a címvédő nem tudna jönni, de a 2. héten megint special event indy 6hBár azt is megjegyzem, 2x annyian írtak a mini lemans után, hogy legyen egész éves endurance bajnokság, mint ahányan neveztek a 2025-ös Masters of Endurance-ra, ami emiatt törölve is lett.
Lehet ez lesz az utolsó próba ilyen eseményre, és elengedjük végleg. Azért szervezünk ilyen eseményeket, mert mindenki ezt írja kommentekben, milyen jó lenne, utána sorban ezt kapom. 24 óra alatt 6 olyan jött be, miért nem jó amit kitaláltunk. Szuper.
A legjobb aki nem érti, hogy miért fejenként van nevezési díj, mert 1500Ft ami kb 2 gomboc fagyi édes tölcsérben, az sok. De nem érti, hogy a nyeremények is fejenként vannak, nem egy kupát vagy egy érmet vagy egy 15$ kupont kap a csapat, amit feldarabolhatnak, hanem 2 vagy 3 db-ot. Komolyan. kész vagyok. sajnálom.
-
András12345
aktív tag
válasz
Amantius #2942 üzenetére
Na igen, az extra nehezítés lehetett, hogy lényegében száraz setuppal mentél. Én mikor megláttam hogy végig esni fog, betöltöttem egy full wet setupot. Valószínűleg többen mentek hirtelenjében alakított száraz setuppal, mert sokan láthatólag küszködtek.
A következő három verseny 0% eső esély, úgyhogy ott majd remélem több sikerélményed lesz
-
András12345
aktív tag
válasz
Amantius #2933 üzenetére
Szia! Te voltál BMW-vel ugye? Mi voltuk az LMLM-ből a zöld Porschéval
Gyors voltál nagyon, sajnáltuk hogy belecsúsztál a korlátba
Szerintem az is hozzátartozik, hogy néhány autót nagyon jó esőben vezetni (LMP2-3, Porsche GT3 példuál...), más autókat meg kb. lehetetlen, pl. a Mustang GT3, az egy tragédia esőben. Volt hozzá egy rövid balszerencsém Bathurst 12h-n... Nem hiszem hogy a BMW olyan jó lehet esőben.
Konkrétan 1 kört gyakoroltam esőben, meg a qualin estem keltem 3 körön át, nem is volt mért körünk, társam még ennyit sem ment, mégsem dobtuk el, mert elképesztő kiszámíthatóan működött az autó, hiába csúszkált folyamatosan. 36. helyről 10.re jöttünk fel. Ha más autóval lettünk volna, nagy eséllyel rommá törjük pár kör alatt... -
bence1885
aktív tag
válasz
Amantius #2939 üzenetére
Esőben is lehet, komoly fej fej melletti csatákat vívni csak 100x jobban kell figyelni meg ismerni a pályát, vizes íveket stb.. nyílván ehez olyan ellenfelek is kellennek akik ugyanúgy ismerik az esőstl szitukat.
Nemrég mentem egy 2 órás IMSA Michelin Pilot Challenge-et. Marha jó volt esővel kezdődőtt aztán fokozatosan száradt fel a végére már kellett a száraz gumi is. Én általában esőben autózom körbe az erősebb ellenfeleket gond nélkül, lehet ez is közrejátszik amiért kedvelem. Valahogy van benne kihívás is.
-
JulesTS
addikt
válasz
Amantius #2933 üzenetére
Az esős verseny nem életbiztosítás. Ha nem ismered a pályát és főleg nem ismered vizesen, (vizes ívek megtalálása, tócsák elkerülése) akkor nehéz lesz x nélkül lehozni egy versenyt. Ha nincs idő gyakorolni a vizes pályát akkor inkább hagyni kell máskorra. A 3 órás versenyen meg ha nem első helyről indulsz, akkor inkább érdemes boxból indulni.
-
pRoject22
őstag
válasz
Amantius #2933 üzenetére
De elviekben a verseny előtt a dashboardon van infó, hogy eső lehetséges-e vagy sem, másik dolog; tegnap a rajt előtt az előttem lévő úriember eltünt, olyan volt mintha megindulna a boxba aztán eltünt, a lámpa zöldre váltott és mi történik?? Ott termett előttem keresztben az úton, instant 4x.
-
bardi
senior tag
válasz
Amantius #2743 üzenetére
Ha a corkscrewban nem gondolja egy lekörözött, hogy akkor kell visszajönnie a pályára keresztben, amikor éppen megyek lefelé, esélye sem lett volna, néha picit közel került, többnyire lekörözöttek miatt, aztán eltűnt. Utána a körönként 2 másodperc elég fájó volt a sérülés miatt az utolsó 5 körre...
A többi leírt dologgal semmi bajom, az a versenyzés része, de ez a villogás továbbra is csak szánalmas megoldásnak tűnik, amikor valaki vezetni nem tud, lassú, és arra vár, hogy a másik hibázzon. Lekörözöttnek jó jelezni, de nekem ennyi. -
biker
nagyúr
válasz
Amantius #2729 üzenetére
az időjárás fixre volt állítva, ami szerint a warmupon a leggyengébb szemerkélő eső, ami a rajt után 5 perccel ér véget. De az, hogy a szemerkélő eső ilyen összefüggő vizes pályát dob, hogy az utolsó 10percre szárad fel, az nem volt a pakliban
Az esőradar nekem is azt mutatta, elmegy az eső, én is slicken mentem ki
és kitartottam 3 kört, mert hiszen tudom mit állítottam de, de nem...#214: ezt a logikát én is szivesen megérteném, a forecast is hülye, a fix is. talán az az egy működik, hogy végig esik vagy végig nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest