- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lanash
senior tag
Ne haragudj, de ez olyan Lac-coo-s hozzászólás volt. Ha megnézted volna a videót akkor tudnád, hogy vannak benne köridő összehasonlítások is. Nem csak az ő köre szerepel, van aki jobb nála és vizes/nedves pályán olyat megy mint szárazon senki. Én nem akarok belédállni, közelében sincs a tudásom és a tapasztalatom a tiedhez, de azért mert kezdő vagy, kérlek ne harapj
-
Lanash
senior tag
válasz
drsanya #2564 üzenetére
Voltak már róla videók, hogy az új Ferrari irreálisan tapad. Szerintem ahhoz majd jön patch.
Jimmy YouTube -
Lanash
senior tag
iRacing appban mindenkinél van VAT?
Ha nem, hogy oldottátok meg? -
-
Lanash
senior tag
Gratula srácok, le a kalappal
Szerintem nem a helyezés a lényeg egy ilyen versenyen hanem, hogy végig tudtátok csinálni. Nagyon fárasztó még nézni is és ti versenyeztetek. Állandó koncentráció, Multi class. Szinte biztos, hogy én soha nem lennék képes erre. -
Lanash
senior tag
Sziasztok!
Azt meglehet tudni valahogy, hogy a maintenance ilyenkor meddig tart? -
Lanash
senior tag
ACC-hez képest furcsább a FFB. Valamit én nem állítok be jól? Vagy használtok valami programot hozzá? CSL DD 5 Nm kormányom van.
-
Lanash
senior tag
Sziasztok! Előfizettem első körben 1 hónapot akciósan, hogy kipróbáljam a játékot. Most gondoltam újra előfizetek. Hogy éri meg a legjobban? Az oldalon 16.51$ adókkal. Steamen 14,99€ (kb ugyan annyi) Viszont Steamen most van 6 hónap 19,03€-ért. Melyik a jobb? Illetve van más módja is az előfizetésnek?
-
Lanash
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek. Most kezdtem a játékot. Belépek az első versenyemre (mx-5). Megy a practice. Letelt az 1 óra és utána csak várakozik, vagy ki tudok lépni. Mit kéne csinálnom, hogy versenyezzek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Gombászkönyvek egyben
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest