- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
Én is úgy tudom, hogy csak akkor van szankció, ha valamilyen glitchet használ ki valaki. Pl utólag kizárták most a daytona24h győztes Ferrari esport csapatot, mert alt-f4 gyel úsztak meg egy balesetet. Ha a beépített pálya elhagyó algoritmus nem jelez, arra utólag nem adnak büntetést
-
-
aktív tag
A verseny session indítása előtti 2 percig tudsz withdrawolni, így azon a versenyen nem fogsz tudni indulni. Ezután forfeitelni tudsz, ezt keresed te. Lépj be a verseny(!) sessionbe, alt + tab és mehet a forfeit (pl. quali után jó vagy), illetve a regisztráció a következő versenyre. A forfeit lényegében csak annyit tesz, hogy nem tudsz már csatlakozni a szerverre, de ennek nincs jelentősége, ha már bent vagy.
-
biker
nagyúr
kiegészítettem ezzel a szöveggel, meglátom hányan írnak
Egy kérésem lenne, mivel én nem szoktam foglalkozni a munkanap áthelyezésekkel, ezért most hívta fel valaki a figyelmem arra, 08.03 szombat munkanap áthelyezés miatt. Ha valaki KIZÁRÓLAG azért nem nevezne, mert munkanap és ezen a napon dolgozni is fog, és 08.04 vasárnap jobb lenne, kérem dobjon egy jelet privátban, vagy e-mailben (abrahampeter@gerisoft.hu) és kellő számú jelzés esetén fogok egyeztetni a teljes jelentkező csapattal, mi lenne az optimális időpont. Igazából a csapatból ha csak egy fő van aki tud indulni és a többiek később lépnek be, azt is lehetővé teszi a rendszer, így nem is egetrengető probléma, de kénytelen vagyok megkérdezni.
-
bence1885
aktív tag
Így van, ha az R nagyobb jobban dolgozik a processzor. Tehát a valőszínűleg a CPU lassabban küldi az adatokat a GPU az meg addig csak malmozik. De nézd meg Graphical skálánál is ne csak a számokkal Numerikusan. Szerintem akkor van gáz ha már a R pirosba ugrik sokszor. Azért érdekes, mert úgy gondolom hogy a VR a VGA-t zabálja nagyon, meg amúgy is nincs gyenge procid.
Én is szoktam nézni nálam VGA upgrade kellene.
-
Laby
őstag
+1 grátisz kérdés.
VR-ba elkezdtem játszani, és van hogy lemegy a fix 90 fps-ről alacsonyabbra.
iRacing fórumon olyanokat írtak, hogy FPS számláló alatt nézni kell hogy R vagy a G az alacsonyabb:
Ezt megtudja erősíteni valaki?
Ha tényleg így van, akkor megúsznék egy videókártya frissítést.3080 ti oc és 5800x3d párosom van, és játékban nekem az R=11.2 körül mozog, a G=5.2 vagy fölötte valamennyivel, de mindig kisebb, mint az R.
Ez alapján CPU upgrade-re szorulok, és azt jóval olcsóbban megúsznám, mondjuk egy 7800x3d-re ugrással. -
bence1885
aktív tag
Nekem a héten volt ilyenem, de csak most először mióta iRacingezem. Nézd meg játék közben milyen a Frametime, nálam állandóan felugrott pirosba, mindegy volt, hogy egyedül köröztem practiceon vagy versenyben. Nem tudom mitől volt, gép meg van hozzá bőven soha ilyen gondom nem volt vele. Aztán frissítettem VGA drivert Windows újraindít azóta nem csinálta. Nem tudom mi volt, pedig a CPU meg a VGA sem köhögte ki a belét mikor a Frametime piros ugrott. Az FPS meg volt de a Frametime megnőtt nagyon amitől ugye a laggot érzed, mert sokkal tovább van egy monitoron a a VGA által renderelt kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest