Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Természetesen, ha törölni kényszerülnénk, akkor visszafizetjük a nevezéseket. így volt az éves endu terv esetén is, Paza visszautalt mindent
Ameddig van értelme megtartani, megtartjuk, és ez az indulóktól függ, nem anyagiaktól. a minilemans közel 40e minuszban zárt, mert elég nevező volt hogy megtartsuk, kérte a nép, de nem fedezte a költségeket a díjazás. Ameddig tudjuk, csináljuk, szerencsére vannak mindig extra hozzájárulások amik segítenek
Hamarosan kiderül, idén milyen díjakat kapnak a tavaszi bajnoki dobogósok.
"Aki meg 1500 forinton szenved, miközben iRacingozik valószínűleg 3-400 ezres szettjével azt nem gondolnám, hogy kicsit is komolyan kéne venni..."
iracing évente 40-50ezer és még tartalmat se vettél. a teljes szett meg inkább duplája is lehet PC-vel, de nem túrkálunk zsebekben. ACC-ben is volt aki azért hagyott ki szezont mert meg kell venni hozzá a DLC-t
-
bence1885
aktív tag
Erről beszélek
Majd jövőhéten meglátjuk mi lett belőle, szerencsére szabadságon leszek. Időm lesz rá egs kevés hogy teszteljem. Nagyon érdekes, mert nálam az LMU-ban rendkívűl élvezetes menni valahogy érzem az aszfaltot vele. Egyedül az oldalterhelés váltásokat nem érzem annyira kormányom. Még iR-ben ez meg van. Nem rossz az iR egyébként, de ha egy kicsit fickósabb lenne az autó mint pl LMUban, plusz a megcsúszásokat jobban lehetne kezelni ahogy pRoject22 is írja már boldog leszek. Egyelőre nekem a GT3 kicsit sínautó itt iR-ben. Az indokolatlan megcsúszasok, a háulja is tök random van hogy kitör neki féktávon trail braking közben.
-
JulesTS
addikt
Racelabbal az volt a legnagyobb bajom, hogy úgy beleette magát a gép lelkivilágába, hogy semmilyen uninstallal nem lehetett kiírtani. Teams meeting linkre kattintva elindult a Racelab telepítő, de a teams meetingre nem tudtam belépni. Mindent is próbáltam már. Végül egy windows újratelepítésnél szabadultam meg tőle és teljesen elengedtem. Az iOverlay egészen tetszett, de annyira nem vagyok iRacing fan, hogy még az overlayre is előfizessek...
-
adrian360
őstag
Én is úgy tudom, hogy csak akkor van szankció, ha valamilyen glitchet használ ki valaki. Pl utólag kizárták most a daytona24h győztes Ferrari esport csapatot, mert alt-f4 gyel úsztak meg egy balesetet. Ha a beépített pálya elhagyó algoritmus nem jelez, arra utólag nem adnak büntetést
-
-
aktív tag
A verseny session indítása előtti 2 percig tudsz withdrawolni, így azon a versenyen nem fogsz tudni indulni. Ezután forfeitelni tudsz, ezt keresed te. Lépj be a verseny(!) sessionbe, alt + tab és mehet a forfeit (pl. quali után jó vagy), illetve a regisztráció a következő versenyre. A forfeit lényegében csak annyit tesz, hogy nem tudsz már csatlakozni a szerverre, de ennek nincs jelentősége, ha már bent vagy.
-
biker
nagyúr
kiegészítettem ezzel a szöveggel, meglátom hányan írnak
Egy kérésem lenne, mivel én nem szoktam foglalkozni a munkanap áthelyezésekkel, ezért most hívta fel valaki a figyelmem arra, 08.03 szombat munkanap áthelyezés miatt. Ha valaki KIZÁRÓLAG azért nem nevezne, mert munkanap és ezen a napon dolgozni is fog, és 08.04 vasárnap jobb lenne, kérem dobjon egy jelet privátban, vagy e-mailben (abrahampeter@gerisoft.hu) és kellő számú jelzés esetén fogok egyeztetni a teljes jelentkező csapattal, mi lenne az optimális időpont. Igazából a csapatból ha csak egy fő van aki tud indulni és a többiek később lépnek be, azt is lehetővé teszi a rendszer, így nem is egetrengető probléma, de kénytelen vagyok megkérdezni.
-
bence1885
aktív tag
Így van, ha az R nagyobb jobban dolgozik a processzor. Tehát a valőszínűleg a CPU lassabban küldi az adatokat a GPU az meg addig csak malmozik. De nézd meg Graphical skálánál is ne csak a számokkal Numerikusan. Szerintem akkor van gáz ha már a R pirosba ugrik sokszor. Azért érdekes, mert úgy gondolom hogy a VR a VGA-t zabálja nagyon, meg amúgy is nincs gyenge procid.
Én is szoktam nézni nálam VGA upgrade kellene.
-
Laby
őstag
+1 grátisz kérdés.
VR-ba elkezdtem játszani, és van hogy lemegy a fix 90 fps-ről alacsonyabbra.
iRacing fórumon olyanokat írtak, hogy FPS számláló alatt nézni kell hogy R vagy a G az alacsonyabb:
Ezt megtudja erősíteni valaki?
Ha tényleg így van, akkor megúsznék egy videókártya frissítést.3080 ti oc és 5800x3d párosom van, és játékban nekem az R=11.2 körül mozog, a G=5.2 vagy fölötte valamennyivel, de mindig kisebb, mint az R.
Ez alapján CPU upgrade-re szorulok, és azt jóval olcsóbban megúsznám, mondjuk egy 7800x3d-re ugrással. -
bence1885
aktív tag
Nekem a héten volt ilyenem, de csak most először mióta iRacingezem. Nézd meg játék közben milyen a Frametime, nálam állandóan felugrott pirosba, mindegy volt, hogy egyedül köröztem practiceon vagy versenyben. Nem tudom mitől volt, gép meg van hozzá bőven soha ilyen gondom nem volt vele. Aztán frissítettem VGA drivert Windows újraindít azóta nem csinálta. Nem tudom mi volt, pedig a CPU meg a VGA sem köhögte ki a belét mikor a Frametime piros ugrott. Az FPS meg volt de a Frametime megnőtt nagyon amitől ugye a laggot érzed, mert sokkal tovább van egy monitoron a a VGA által renderelt kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged