Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
Bocsánat, én nem akartam semmi rosszat, csak jeleztem, hogy az is akkor lesz. Arra viszont van alternatív időpont, akinek az fekszik.
Megértem, hogy elkeseredett vagy és tényleg sajnálom, hogy ez az állapot, csak kitartást tudok kívánni.
Valamint megköszönni a munkátokat, tetszik amit csinálsz, csináltok. -
Amantius
senior tag
válasz
András12345 #2941 üzenetére
Igen. Sanyi ügyes volt, a kigyorsításokat megcsinálta, ennyi elég is volt, hogy tartsa a pozícióját, grat!
Minden bizonnyal a setup is alkalmatlan volt erre a futamra, nem is volt vizes setupom, a szárazzal mentem, kicsit állítottam a hátsó szárnyon. Vagy elindult a hátulja (többször is megforogtam), vagy nem fordult az eleje. Az volt a bajom (az egyik), hogy a Döttinger Höhe előtt akárhogy próbáltam bevenni a kanyart, akárhonnan közelítettem meg, mindig ugyan az volt a vége. Felúszás és kisodródás a fűre, ezt csak kevesebb tempóval tudtam elkerülni. Ott ment el a qualim is, szerintem 3. hely is lehetett volna. Felúszás miatt kezdődött a kálváriám is, pedig az első háromra pályáztam még az első kiállás után, de aztán bumm. Gyógyszer elgurult és vége volt. Ki is léptem, de aztán összeszedtem magam és befejeztem. Rúgtam neki, már mindegy volt, csak szegény jármű már nem ment, 10 másodperccel volt lassabb. Mondjuk a vége is kicsinált, természetesen újabb felúszás ott, ahol előtte nem volt. Pech. -
Amantius
senior tag
válasz
bence1885 #2937 üzenetére
Nem tudom. Szerintem szárazon inkább lehet bevállalni egy-két necceseb szitut. Vizen ez inkább oroszrulett teli tárral, de persze kinek mi jön be (meg ki melyik helyzetben van, kiüt, vagy kiütik).
Számomra az is erősen visszafog, hogy nyilván, ahogy más sem, senkinek nem akarok bajt. Szárazon a kontroll inkább az enyém, vizen meg inkább nem. Talán fortunáé, de ez nem vigasztalja azt, akit elgombázok.
Lényeg a lényeg, csak kidühöngtem magam, ez nem az én mókám. Persze más véleménye is érdekel. -
Amantius
senior tag
válasz
JulesTS #2936 üzenetére
Ha már X. 39 x-szel végeztem a futamon. Szánalom (igaz, egy órát csak törött, kettőt meg egy roncs autóval tettem meg a 4 órából, ami igencsak árnyalja a dolgot, de ez akkor is egyéni rekord, remélem az is marad). Én sosem fogom megérteni mi ebben a jó, de nem vagyunk egyformák. Én szeretem élvezni amit csinálok és nyilvánvalóan sokan ezt szeretik, én viszont nagyon nem élvezem, egyáltalán nem szórakoztat. Ezen kívül egy esős futamra az én képességeimmel többet kellene készülnöm, egyszerűen arra már nincs időm. Érdekesség, hogy annak idején az egyik ok az volt, hogy átnyegeltem iR-re, hogy itt nem volt eső. Most azért voltam (vagy még talán vagyok is) kiakadva, mert úgy érzem elcsűrték a hobbim, a szórakozásom, nem tudok jó arcot vágni hozzá.
Értem, hogy boxból, de akkor az életben nem végzek elöl, engem viszont egyrészt motivál, másrészt a "jól érzem magam-hoz" nálam az is hozzátartozik.
pRoject22
Eszembe sem jutott megnézni, több éves rutin, hogy indulok a VLN-en. Mondjuk ott is csak a lehetősége van feltüntetve. -
Amantius
senior tag
Hogy jöjjön rá a hasmars arra, aki kitalálta, hogy az iR-ben is legyen eső. Komolyan, kinek jó, hogy a mezőny nagy része esik-kel. Sajnos nem tudtam nyugodt maradni, már az első pillanatban, hogy ráébredtem, hogy esős verseny lesz, már az egekben volt a vérnyomásom. Ez volt az első, de szerintem az utolsó esős versenyem is, egy percet nem élveztem. Na jó, ez nem igaz az, LMLM csapat legalább adott egy kis örömöt, gratulálok nekik, nem bírtam velük.
De hogy 3 órán át egy törött autóval versenyezzek (az első kiállás után egy ártatlan koccal indult el a lefelé futó spirál, már nem is tudom a 4., vagy 5. helyen), amiből 2 órát egy szó szerint ronccsal mentem. Se gyorsulni, se kanyarodni, se egyenesen menni nem tudott már szegény. Nem tudom, lehet én rágtam be nagyon, de ennek semmi értelmét nem látom így. Egy Leclerc falba veri a rajtrácsra hajtva, akkor tőlem, mint fotel versenyzőtől mit lehet elvárni?
Eh, csak kidühöngtem magam. -
Amantius
senior tag
Pont az a lényege, hogy idegesítsen és kibillentsen a komfortzónádból és ahogy írod, idegesítő. Tehát működik (persze, hogy működik, a profik is kíméletlenül használják). Ugyan ez, amikor jobbról, balról beszúr, vagy szinte lehetetlen helyen akar előzni, ami nem igaz, csak úgy tesz, mintha... Mindegyiknek a lényege, hogy megzavarjon, hibára kényszerítsen. A mentális stabilitás is része a versenyzésnek, ahogy az abból való kirántás is.
Lehet ezt utálni és én is ki szoktam bírni röhögés nélkül, amikor a sokkal gyorsabb versenyzők gyakran a szó szoros értelmében letolnak a pályáról, pedig akár meg is előzhetne tisztán, de azt mondja a mondóka is, hogy: "Aki bajnok akar lenni, keményen kell annak menni". -
Amantius
senior tag
A mai napon kipipálhatom a "Kiütök valakit a felvezető körön" achievementet. Na nem vagyok rá büszke, remélem nem is lesz ilyen soha többet, szerencsére teszt volt. Innen is bocsánat.
Péterrel egy szobában voltam a Discordon, aki nyugalomra intett minket, hogy nem lesz itt eső. Az volt a baj, hogy elhittem neki.Ezért nem álltam ki kereket cserélni az elején, aztán már mindegy volt.
Én szórakozásnak tekintem a szimulátor versenyzért, viszont az esőben esés-kelés nem szórakoztat (ráadásul hazai pálya ide, vagy oda, illetve rengeteg jó emlékem van a pályával kapcsolatban, de szimulátor versenyzőként nem az én pályám a Hungaroring (sem)), de azért végigmentem.
Érdekesség, még soha nem tapasztaltam ilyet: Sikerült az utolsó előtti körben odacsapnom, ki kellett állni a boxba. Az viszont a célvonal után volt, így a már célbaérők után mentem vissza a pályára. Furcsa volt kerülgetni a levezető körön lévőket, meg nézni, ahogy mindenki kilép egy ilyen rövid pályán, miközben nekem még csak fehérzászló volt.
Köszönöm a lehetőséget, már csak a pályát kellene jól begyakorolnom. -
Amantius
senior tag
Köszönöm!
Még korán van, de van sejtés, hogy mennyi jelentkezőre lehet számítani? Azért kérdezem, mert pont úgy jön ki, hogy minden második futamon ügyeletes vagyok (mert négy hetente rám jut, pont most is), így előfordulhat olyan, hogy pont nem tudok elindulni, vagy félbe kell hagynom a futamot. Az esély kicsi, de volt már rá példa. Mástól nem akarom elvenni a helyet. -
Amantius
senior tag
Most ez rajtad nem segít, csak említem, hogy én azért használok ASUS kártyákat, mert 5 kimenet van rajtuk.
Egyszer még a TV-hez, lejátszókhoz próbáltam egy ilyet : [link] . Na ez nem jött be, csíkos volt a kép, elengedtem a dolgot. Nem kizárt, hogy egy drágább holmi jobb (vagy nem), de én nem mertem kísérletezni. -
Amantius
senior tag
válasz
pRoject22 #2015 üzenetére
Mókának jó, de mondjuk a 4 órás VLN-ben (vagy most NEC, ha jól emlékszem) kibírom majd röhögés nélkül az esőt. Főleg, ha 4 órán át tart. Konkrétan semmit sem látni, ha 1,5 másodpercen belül van az előttem lévő. Pont ez a csapda. Ha elöl megyek nekem jöhetnek. Ha hátul, nem látok semmit, palánknak, vagy az előttem lévőnek mehetek. Ha lemaradok, akkor vérszemet kapnak mögöttem és megint megyek a levesbe. Sehogy sem jó ez. Persze alakul ez még és az is lehet, hogy egyszer élvezni is fogom, de pesszimista vagyok.
Én 10 éve azt mondtam egyébként, hogy az iR-rel is addog megyek, amíg nem lesz benne eső. Erre itt van.
Nekem egyáltalán nem hiányzott, sőt, a pokolba kívánom. -
-
Amantius
senior tag
Gratulálok! Nagyok vagytok.
-
Amantius
senior tag
Hajrá!! Én viszont most szunyálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest