Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Én meg soha a büdös életbe nem vennék androidot.
Döntsd el, vagy Android, vagy Apple!Uhh, nekem 8gigás ipodom van, de még a felét sem telítettem be. Mit lehet ennyit rárakni? Milyen App-ok meg játékok vannak rajta, melyek a kedvenceid? Mert azokból én még hiányt érzek...
-
Don't Panic
senior tag
-
baliii
senior tag
Az 1G touch-ban, valamint a 2 és 3G-s iphone-ban van ugyanaz a proci, a 2G touch-ban újabb van, más felépítésű, ám nem gyorsabb csak magasabb órajelen van járatva, elvileg a maximális teljesítmény megegyezne ha ugyanazon az órajelen mennének, de mivel (számomra érthetetlen módon) nm így van ezért a 2G touch gyorsabb a többinál jelenleg!
-
q2w3
senior tag
Szerintem meg új: "Sajnos úgy tűnik, hogy a Pwnage jelenlegi formájában nem fog működni az új generációs iPod Touch-on. A készülék új processzort kapott (S5L8720x) az eddig iPod Touch, iPhone, és iPhone 3G-vel ellentétben (S5L8900). Ettől erősebb ugyan nem, de nehezebben feltörhető lett (új GID key)."
Itouch.hu-ról idéztem. -
EmThor
addikt
köszi, Touch lesz az már tuti,
80-ért láttam starking.hu-n új félét 8 gigásat, amiben benne van a levelező, stb.
USA-ból nem tudok szerezni :\ nem tudom hol lehet olyat vennimax itt a PH-n hirdet valaki asszem USA-ból, nem tudom mennyire megbízható, bár nem írtak a topikjában rosszakat
-
DroneZ^
őstag
ok megvolt, raktam is pár progit, megy.
Viszont valahol láttam a 1 chat klienst is rá, szerintem az a "Mobile Chat" lehet, ilyen szép narancsszinű ikonja van... de nem telepiti fel mert nincs elég hely... ezt irja... 3 megás a file és még 5 giga van a telón... telóóóóóón
, ipodon. és itt megakadok, de ez sztem iPhone-os verzio, nincs iPodos? Mert pár repo-t betöltöttem de csak ezt találtam köztük...
-
kovis
tag
Azt én is olvastam hogy kapható lesz függetlenül de akkor az apple-nek nem éri meg gyártani se ha ilyen olcsó ezèrt úgyis behúzzák valamin a költségeket. Kezdetnek itt van a mobileMe(tök fölösleges) na meg az appokból neki jutó százalékok. Itthon meg amúgyis fix hogy egy csomó drága szolgáltatással együtt lehet majd megvenni( t-hotspotok+xgiga letöltés amit már a friccek rég megcsináltak)amin szintén akaszt az apple is meg a magentás cég nem keveset, de várjuk ki mi lesz ebböl még.
-
-
Rollah
csendes tag
Én azt írtam, hogy nincs egyik hasonló árú PDA-ban sem 8GB. Nem azt, hogy bővithető-e...
Mindenesetre egy 8 GB-os SDHC kb. 10 rongytól kezdődik, ami ugyebár drágítja a dolgot. Máris egy mínusz a PDA-nak.Na ja, egy doc/xml/txt és egy pdf olvasó-szerkesztő program néha jól jönne.
Én amúgy abba untam bele, hogy egy notebook-ot cipeljek mindig magammal. A PDA-m pedig csak GPS-re volt igazán jó, rövid akkuélettartam, és külön övrerakható tok, vagy táska mélye (a méretei miatt). Szóval, nem annyira praktikus egyik sem, mint a touch.
Egy hordozható notebook, ami elég kicsi lenne (belefér a fotóstáskámba), fotószerkesztésre/grafikára is használhatnám, méretes vinyója is van, az kb. 170.000 Ft-tól kezdődik. Na, ennyi nem volt kéznél, viszont netre minden nap szükségem lenne. Kicsit egyszerűbb zsebrevágnom a Touch-ot (ahol a PDA-m nem fért el - 18mm kontra 8mm
), és csak előkapni, 1 gombnyomás, és már megy is, míg a notebook-ot kivenni a táskából, bekapcsolni, várni, stb...
Most hétvégén egy hotelben is mennyivel egyszerűbb volt az esti séta előtt kikapni a zsebemből a lobbyban ahelyett, hogy levittem volna egy notebook-ot, bekapcs, helyetkeres a többi notebook-ozó közt
, majd az 1 perces netezés után visszaslattyogni az emeletre, a hotel túlsó végébe, lerakni a gépet, és elindulni a városba.
Ja, már varrtam hozzá puha tokot lencsetörlő kendőből (dupla haszon
). Persze stílusosan Apple jel ráfújva.
-
baliii
senior tag
hát attol függ mire gyengébb. lehet h Mhz-ben gyorsabb a touch procija, de a psp-jé egy játékra kifejlesztett cucc, több és gyorsabb memoria, és ami a lényeg: a 2 gép "vga"-ja össze sem hasonlithato... mindez nem is baj, egyik egy médialejátszo, a másik médialejátszo és játékkonzol, ez igy van rendjén.
pl hiába a leggyorsabb pda is, még a psx/ps1-et is nehéz emulálni, még azzal is amelyikben van hardveres video gyorsito.
avgy jol szemlélteti az erőforrásokat pocket pc-s Cod és a psp-s közötti különbség! és a cod psp-n még csak nem is nevezhető szép játéknak!
egyebkent nem vitatkozni jöttem ide, csak érdekességképpen belinkeltem a video hogy lám, ilyet is lehet a kicsikével, ami igen dicséretes! -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
dobhatnál egy PM-et, hogy hogyan, bár nekem konkrétan bakelitek százai vannak a cuccon, azokhoz meg nemigazán fog tudni mit leszedni :/
Mintha létezne valami hack, hogy az itunes helyett vmi másrol szedje a borítókat nem? ha rá lehetne venni, hogy a discogs adatbázisát használja, akkor lenne valami értelme a cover flownak, de így nemigen használom :/
Senki nem tud ilyesmiről? -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Sejtettem hogy lesz, akinek ez nem tetszik, de én személyszerint örülök hogyha az ember vesz egy 100k (és tegyük hözzá hogy nagyon túlárazott) cuccot, amit csak a gyártó és partnerboltjaiban kaphatsz meg, és még tart a garanciaitő, akkor szó nélkül így kicserélik. valamilyen szinten ez elvárható lenne.
-
1010
őstag
grartulálok a hozzászólásiadhoz
gyakorolatilag leírtad hogy szegett valaki törvénytés,hogy lett egy új ipodot a régi helyett amit elve használtan vettél
légyszives linkeld már be hol vetted a töltőd mert már én is meguntam az ipodomat
mert elég karcos a hátuljaa te fajtád miatt kell körbenézni midnen rendes vásárlónak a visszahozatt dolgait, az üzletbe
mert nem kizárt hogy ők is csak egy újat szertnének. -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Ha már annyi fáradtságot veszel, hogy leírd hogy rájöttél hogy lehet 1.3 as appokat telepíteni 1.4 alá, akkor azt is leírhatnád, hogy hogy kell... Talán ha te segítesz másoknak, majd ők is segítenek.
Egyébként fel kell venni egy uj repot.repo.ispazio.net
Ezután lesz egy 1.4 tweak mappa, és ott jelenleg 3 program van, amik eléggé hasznsak frissen jailbreakelt 1.4 re.
Más.
Nem működik az SMBprefs! Hiába próbálkozom, cask nem akarja az igazságot, beállítom a témát, de nem változtat semmit!
valaki leírhatná mi a trükk -
speedbump
tag
Vajon miert jo az embernek ket hozzaszolast meg egy napot varni ahelyett, hogy beirna a google-be amit akar? Olvass vissza es meg fogod talalni. A filekezelo a Mobile Finder epp par hozzaszolassal ezelott kerdezte valaki hogy hol a repo. O sem szereti a google-t.
Az USB-s masolashoz keress ra a total commander-re a hozzaszolasok kozott. -
wassermann
addikt
" ...mellesleg nem támogatja a két legelterjedtebb fájl típust(mp3 és avi) ...
Az óceán túlsó oldalán nem ilyen nagy a Windows-uralom, mint nálunk. Ott nagyon sokan használnak Mac-et és azzal bizony kicsit másmilyen az élet: a cuccok készakarva olyanok, hogy kevesebb szaktudással is könnyen lehessen használni őket:
- Miért kéne tudnom, hogy mi az a mappa vagy hogy mi a hang állomány kiterjesztése? A CD-im már rámásoltam az iPod-ra ... aztjónapot hallgatom őket! -
bwoay
nagyúr
ahha, szóval akkor már csak emiatt is megéri valami itunes pótlót keresni
nekem egyetlen egy Sony lejátszóm van, ahhoz kellett volna SonicStage,
de miután van voidmp3, megúsztam a dolgot, tehát az SS-t ki sem próbáltam.
azt amúgy készséggel elhiszem, hogy egyszerű, logikus, könnyen kezelhető
(a rengeteg általam halott panasz ellenére - sokszor már telepítésnél gondok voltak),
viszont addig szép és jó, amíg a saját gépeden használod.
Máséra telepítheted fel ugyanúgy.
A voidmp3 meg egy exe file, ami a lejátszón foglal helyet.
Mikor rádugod a gépre a playert, és megjelenik a meghajtók között,
akkor csak elindítod róla a voidmp3-at,
ami nyit egy kezelőt, és abban másolgatsz, mintha windows explorert,
vagy TC-t használnál. -
-
bwoay
nagyúr
cfw-vel valóban te állítod, de akárhogy is nézzük, az hack
gyárilag meg nem olyan rég lett ez feloldva,
(mondjuk a konkrét fw verzióját nem tudom,
de talán a 3.40-től használható a full órajel)tekintettel arra, hogy már a Touchra is telepíthető rengeteg alkalmazás,
már csak idő kérdése, hogy mikor jelennek meg
az első vérbeli rendszerhackek,
amikkel mondjuk UMS módban lehet zenét felpakolni
és lehetővé válik a könyvtárszerkezet alapú navigáció.
Legalábbis én így képzelem, ezt remélemEsetleg alternatív (RockBox) fw...
ja, ha lesz gyári DiVX támogatás, akkor az Apple-t ismerve
ezt nem feltétlenül úgy fogják megoldani,
hogy a feliratokat is kezelje. (Sonyra, PSP-re ez ugyanúgy igaz) -
bwoay
nagyúr
a kérdés adott: mit fogsz tenni? szerinted jár hozzá töltő,
ezt lepereled majd a bolton?
a mobil amúgy nagyon rossz példa, az egy PC-től teljesen független eszköz.
egyszerűen nem kell hozzá számítógép (az adatkapcsolat csak egy opció).
Ellenben ez a lejátszó feltételezi a számítógép meglétét,
a mellékelt iTunes is azon fut, anélkül nem sokat érsz vele,
és miután a mellékelt kábel töltésre is alkalmas,
semmi nem kötelezi őket arra, hogy egy plusz fali töltőt mellékeljenek.
Jó lenne, praktikus lenne, de nem kötelességük,
onnantól kezdve, hogy lehetővé tették a lejátszó feltöltését egyéb módon.
speedbump is írja: PC-t ne mellékeljenek...?na mindegy, ebben nem fogunk közös nevezőre jutni,
mindenesetre ha szerinted ez így szabálysértésnek minősül,
akkor próbálkozz a fogyasztóvédelemnél.
Készséggel fogok hajbókolva igazat adni,
amennyiben bebizonyosodik, hogy te látod jól.
Csak szerintem te végig azt feltételezed,
hogy ezek a termékek bármiféle szűrést mellőzve kerülnek be az országba,
anélkül, hogy a lokális jogi előírásoknak megfelelnének,
mindezt az Apple lokális képviseletén keresztül -
speedbump
tag
Huuu, mar nagyon terjed ez a beszelgetes
Amit leirtal ahhoz nekem is van egy hozzafuznivalom:
Ha kellene hozza fail tolto is, akkor gondolom mind a kb 20 fele dugaljba bedughato univerzalis tolto kellene. Mert az OK hogy europaban mit hasznalunk, de ugyanaz hasznalhatatlan pl az USA-ban.Illetve, akkor ezek szerint egy PC-t is kellene mellekelni, mert ha zenehallgatasra akarod hasznalni akkor kell hozza az is.
Szerintem - es nem azert, hogy ellentmondjak - az touch eleg korrekt. Birja az aksija kb 15 oraig, ennyit a telefonok sem tudnak aktiv hasznalat mellett. A telefonhoz csak USB tolto jarna dolog szerintem itt nem allja meg a helyet, mert teljesen mas a ketto felhasznalasi terulete.
A magyar nyelvu hasznalati utasitassal kapcsolaban viszont igazad van. Barmi baja van a touch-nak vissza lehet vinni es hoborogni. Ha pattognak akkor mondod, hogy mar bocsanat, de nem volt hozza magyar nyelvu leiras ugyhogy csinaljanak valamit vagy leteped az ajtot + fogyasztovedelem. Erre valoszinuleg beszarnak!
-
bwoay
nagyúr
ja, már eljutottunk oda, hogy átlagember, meg überjogász.
holott ez nézőpont kérdése csupán, semmi köze a joghoz.sőt, jogilag szerintem te vérzel el a logikáddal,
mert azon görcsölsz, hogy miért használatra kész,
miközben a termék JOGILAG teljes mértékben eleget tesz ennek a követelménynek
már azáltal, hogy egyáltalán be lehet kapcsolni, és tudod HASZNÁLNI.
ha lemerül, akkor még szarabbul állsz az elemessel,
mert ezt fel tudod tölteni anélkül is, hogy lenne fali töltőd,
ellenben az elemeshez újabb szet elemet kell vásárolnod.
vagyis a Touch kiszerelése JOGILAG megfelel a rendszeres használat kritériumainak,
ellenben a másik lejátszóéban meg csak két elem van.
Ha lemerül, mit csinálsz? Perelsz, hogy senki nem figyelmeztetett arra,
hogy a vételáron kívül további kiadások is fel fognak merülni az üzemeltetés kapcsán?
hogy jön ide a multik által történő átbaszás?
egyelőre te akarsz olyan iPod-ot venni,
aminek a gyári tartozékairól szerinted válótlant állít a gyártóa Varta Ready2Use akksi megvan? nincs hozzá töltő! skandallum!
önmagában meg elég nehéz használni, miután elfogy belőle a kraft.
de gondolom nem is veszi meg az, akinek nincs töltője,
mint ahogy PC-vel nem rendelkezők körében sem túl kelendőek az iPodok.mindegy, kíváncsi leszek, hogyan fogsz ebben a helyzetben kiállni
a vélt jogaidért. Szerintem vázold fel a MacBoltnak,
hogy rendszeresen jársz sátorozni is,
így egyúttal napelemes töltőt is csomagolnak majd a lejátszó mellé. -
bwoay
nagyúr
nade már az is használat, ha csak hazáig hallgatod,
illetve addig, amíg le nem merül a gyárilag feltöltött akkumulátora.
az elemes lejátszó is csak ennyire képes,
ha az lemerül, akkor ahhoz is venned kell valamit,
nem kapsz hozzá annyi elemet, ami életed végéig elégsőt, ha már ennyire offolunk, akkor elmondom,
hogy az elemes még rosszabb is, mert arra vagy folyamatosan költesz,
vagy veszel hozzá töltőt PLUSZ akksikat,
így a járulékos költség mindenképpen magasabb,
mint egy beépített akkumulátoros kütyü esetében,
amihez sem elem, sem fali töltő nem kell feltétlenül,
mert van rá lehetőség, hogy PC-ről töltsd.te mégis beéred azzal, ha adnak az eszközhöz két elemet,
és akkor az szerinted használatra "készebb".
na ezt a logikát nem tudom követni -
bwoay
nagyúr
ja értem, szóval az iPod bundle fülesét hasonlítod össze egy olyannal,
amit korábban használtál, elfeledkezve arról, hogy utóbbi külön vásároltadamúgy az Apple módszereiről nekem is megvan a véleményem,
de nehogy bebizonyosodjon már, hogy a nagy gonosz multi
rá akar venni arra, hogy ha vettél egy iPodot,
akkor szerezz be hozzá egy MacBookot is...a használatra kész meg szerintem annyit tesz,
hogy fel van töltve az akksi, és van rajta pár gyári szám,
amivel ki tudod próbálni.
ennyi erővel azt is kifogásolhatnánk, hogy miért nem repp van rajta,
én azt szeretem, ők meg hogy gondolják, hogy Celine Diont fogok hallgatni.Megveszed, kibontod, bekapcsol, működik, szól = használatra kész.
-
1010
őstag
ha vmi elemeset veszel kötelesek adni hozzávaló elemet
hát ez így nem igaz,nem kell hozzá elemet adni
használatra kész azt jelenti hogy össze van rakva rendesen.
Vegyük azt az extrém példát,hogy vki úgy vesz egy ilyen lejátszót,hogy nincsen számítógépe,haverja szokott rárakni neki zenét,extra kiadás nélkül hogy oldja meg a töltést számítógép nélkül?
sehogy ne oldja meg
nincs gépe elég marha volt hogy vett iet
tipikus gazdag vagyok van pénzem nem tudom mit veszek de megveszem mert
ez a divategyébként nem lesz gond magával a touch al hangzás téren mert abból nagyobb
vita lett volna mint a rossz kijelzőböl -
speedbump
tag
Hat ha az adatkabel vegere teszel egy konnektor csatlakozast akkor fust lesz. Gondolom azt mondod, hogy halozatrol mukodo USB toltot akarsz hasznalni. Az USB specifikacio az egy fix dolog, szoval elmeletileg, mindegy hogy milyet hasznalsz. Nekem fenntartasaim vannak mindennel kapcsolatban ami 230-rol allit elo 5V-ot es ra kellene dugjam egy draga eszkozre. Inkabb toltom szg-rol.
-
bwoay
nagyúr
nem kicsit, hanem kurvára túlliheged.
1. gondolom nem az adatlapját akarod nézni, hanem hallgatni szeretnéd
(bár nem vagyok teljesen biztos benne)
2. végtelenül naív dolog ezeket a gyári adatokat elhinni.
pláne ebben a kategóriában. Pláne, hogy a gyártók mérési módszerei
teljesen különbözőek, ezekre összehasonlításnál egyáltalán nem lehet alapozni.
3. a tartozék fülhallgató a lejátszók 99%-ánál kukaérett.
Ezek rosszabbak, mint a tükörreflexes fényképezőgépekhez adott kitobjektív.
Tekints rá úgy, mintha cipőt vennél, és ajándékba adnának hozzá egy olcsó zoknit.egyébként az a valaki azt írta, hogy a Touch elsősorban nem zenehallgatásra van,
illetve nem arra veszik, mert ilyen célokra ott az olcsóbb Classic.
nem feltétlenül értek egyet, de nem "hangzásról" volt szó, az biztos. -
speedbump
tag
1, komoly. A masik okos kerdes. Ha tudja az USB specifikaciot akkor tok mindegy hogy gepbe dugod vagy a konnektoros toltobe.
2, nem karcolodik. Egyaltalan. Ha foliazni akarsz akkor inkabb a hatat vedd, mert az viszont igen.
3, black negativos... ezt a kiba altudmanyos dumat. A fekete negativja a feher. Par hozzaszolassal feljebb amugy kiveseztuk a dolgot. Nem kell fosnod.
4, na ezt nem tudom
5, a remeny hal meg utoljara. Szerintem lesz.
-
rumos14
nagyúr
sztem a MD jobb hangminőségben. ha a touch mellett döntesz, mindenképp alaposan próbáld ki, hogy neked bejön-e a hangzás. eq helyett csak előre beállított hangzásképek vannak.
továbbá minden ipod csak és kizárólag id3 tag alapján tud rendszerezni. az itunes pedig kis túlzással az ipod SonicStage-e, tehát azzal tudd a zenéket felrántai a touch-ra. van jópár alternatív megoldás, sőt speedbump szerint TotalCommander-ben is tudsz másolni, ami azért jó dolog. -
1010
őstag
az itunes igazi lényege az mp3 vásárlás
amit aztán szépen feltötlesz és halgacc
bár sztem ien általános igényeket elégit ki zenei téren
vagy cak nekem elég kiforott a zenei izlésem egy iránybana hangzással meg nem lesz gond,a füleseket cserélgetve úgyis kiderül miek a jobb
a kijelző hibát pedig érdemes elfelejteni mert ide el se jutottak azok a modellek
egyébként a fekete színnel volt valmi gubanc hogy nem is fekete hanem már negatív -
speedbump
tag
-
1010
őstag
asszem 70
de itthon ennyiért gyanus
lehet 2hónap rá a garncia vagy ki tudja lehet az itunes ba már rég le van tiltva azért 70ezer
vagy a rossz kijelzős széria ami csak a 16gigásakat érintetteén is találtam nagyon olcsón de fenntartásaim vannak
mivel a dobozon lévő fólia bármiely abc-ben lévő fóliázó géppel újra tehető és aki nem
látott éredeti bontatlant azt könnyen megtéveszthetika független iphone ok is full bontatlanok
vagy mégse?
akkor hogy lesz független -
speedbump
tag
Peace! En is nezegettem anno az ebay-t, de szerintem magasak az arak. Van ugy hogy tobb a kikialtasi ara, mint amennyiert meg tudnad venni az apple-tol.
Bankkartya nem kell, eleg ha van paypal account-od, es asszem ahhoz eleg folyoszamla. Legalabbis amerikaban. Ha az amcsi ebay-rol rendelsz akkor licit elott mindig kerdezz ra, hogy elkuldi-e europaba, mert a legtobben ezt nem vallaljak! A Paypal azert is jo megoldas, mert harminc napig visszafizetik a penzed hibas szallitas eseten. Ha az elmult hat honapban az elado kapott negativ visszajelzest akkor az into jel.
Nincs szemelyes tapasztalatom, de a fentiek miatt szerintem az angol nagyobb esellyel jon szoba. (Azert nezz utana!)
Mo-n 85-ert hany GB-os touch-ot vesztegetnek? iPhone-t rendelt mar valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest