Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
Értelek, de ha van egy komolyabb nokia telefonom, amin látszik, hogy nem egy puritán darab vagy már azt látják rajtam, hogy Adidas és The North Face cuccokba járok, akkor már megtámadhatnak azt gondolván, hogy tuti, hogy van nála sok zsé! Én olyan helyen lakom, ahol azt se nagyon tudják, hogy mi az a Iphone, vagy Ipod Touch.
, de ha felmegyek mondjuk Pestre (elnézést a pestiektől), akkor annyira nem fogom mutogatni.Mod: Off Topic.
-
kovis
tag
Akkor a félreértés tisztázva. Nem az1.1.4nem tartalmazza alapból. Egyébkénkt az 1.1.3 vezette be még január végén és aki már korábban beszezett egy toucht az csak pénzért telepíthet. E van nem nagyon hiszem hogy ingyenes lesz valaha is pedig az iphonera az volt -tudom azon már korábban is megvoltak az appok csak a home screen átrendezése nem volt elérhetö legálisan- ès hát ahogy steve sugallta a 2.0 újjításai is egy jelképes összegért lesz hozzáférhetö touchra mondani se kell az iphonera szintén ingyér.
-
kovis
tag
Amikor megvetted neked benne voltak alapból a frissítések gondolok itt (maps, stocks, stb.) vagy ahogy most írtad így tette fel neked? Nem nagyon vehető ki a válaszodból.
Egyébként nem kellene letöltenie mert ez ahogy már írtam 20 dollcsiba kerül -persze ha csak nem jailbreaken keresztül teszed fel- amit itthon hivatalosan nem is lehetne rátenni de kíváncsian várom hogy igaz-e?? -
(Darkwood)
őstag
Megint két malomba örlünk!
Én arra vagyok kíváncsi, ha sokat használom a touch-omat ,(vagyis barátnőm touch-át, hisz ő kapta tőlem) meddig fogja ilyen jól bírni, mint most!? Lehet, hogy 1-2 év múlva már 5 óra hosszát se fog bírni!
Ha tényleg úgy van, ahogy Edenyke mondta:[#818], akkor ku*va nagy szopás van! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de ha felmegyek mondjuk Pestre (elnézést a pestiektől), akkor annyira nem fogom mutogatni.
. Olvasom, hogy eléggé karcolódós a kicsike, ez a kijelzőre is igaz? vagy inkább a hátlap?

Ha tényleg úgy van, ahogy Edenyke mondta: