- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
Értelek, de ha van egy komolyabb nokia telefonom, amin látszik, hogy nem egy puritán darab vagy már azt látják rajtam, hogy Adidas és The North Face cuccokba járok, akkor már megtámadhatnak azt gondolván, hogy tuti, hogy van nála sok zsé! Én olyan helyen lakom, ahol azt se nagyon tudják, hogy mi az a Iphone, vagy Ipod Touch.
, de ha felmegyek mondjuk Pestre (elnézést a pestiektől), akkor annyira nem fogom mutogatni.
Mod: Off Topic.
-
kovis
tag
Akkor a félreértés tisztázva. Nem az1.1.4nem tartalmazza alapból. Egyébkénkt az 1.1.3 vezette be még január végén és aki már korábban beszezett egy toucht az csak pénzért telepíthet. E van nem nagyon hiszem hogy ingyenes lesz valaha is pedig az iphonera az volt -tudom azon már korábban is megvoltak az appok csak a home screen átrendezése nem volt elérhetö legálisan- ès hát ahogy steve sugallta a 2.0 újjításai is egy jelképes összegért lesz hozzáférhetö touchra mondani se kell az iphonera szintén ingyér.
-
kovis
tag
Amikor megvetted neked benne voltak alapból a frissítések gondolok itt (maps, stocks, stb.) vagy ahogy most írtad így tette fel neked? Nem nagyon vehető ki a válaszodból.
Egyébként nem kellene letöltenie mert ez ahogy már írtam 20 dollcsiba kerül -persze ha csak nem jailbreaken keresztül teszed fel- amit itthon hivatalosan nem is lehetne rátenni de kíváncsian várom hogy igaz-e?? -
(Darkwood)
őstag
Megint két malomba örlünk!
Én arra vagyok kíváncsi, ha sokat használom a touch-omat ,(vagyis barátnőm touch-át, hisz ő kapta tőlem) meddig fogja ilyen jól bírni, mint most!? Lehet, hogy 1-2 év múlva már 5 óra hosszát se fog bírni!
Ha tényleg úgy van, ahogy Edenyke mondta:[#818], akkor ku*va nagy szopás van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NBA és kosárlabda topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest