- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
efegyke
tag
válasz
Barett 50cal #2043 üzenetére
nekem Belkin bőrtokom van 2 hónapja tökéletes,előtte szilikon volt de kinyúlt ,azt nem javaslom
-
efegyke
tag
válasz
Barett 50cal #2040 üzenetére
Én is PSPről váltottam Touchra és azóta(kb. fél éve)már nem is hiányzik a PSP.Vannak marha jó játékok a Touchra is.netezés meg ég és föld a psphez képest.Szóval megérte!
-
efegyke
tag
Igaza van a Fukar boltosnak.Ha elolvasod az iPod használati útmutatóját,láthatod hogy bele van írva az,hogy csal Apple által jóváhagyott töltővel szabad használni.Itt a topicban is ment már tönkre Touch Belkin töltőtől.A magyarázat a következő:Amennyiben USB kábelről töltöd számítógépről,a Touch ha fel van töltve 100%ra küld egy jelet a gépnek és az lekapcsolja az USB áramát,a töltőikon pedig átvált egy hálózati dugasz ikonra a jobb felső sarokban.Namost a gyári és hitelesített iPod hálózati töltők ezt mind tudják.Az autós töltőt szétcsavarozva láthatóvá vált számomra is hogy olvadós túláramvédő biztosítéktól kezdve egy pici mikrochipig minden van benne.Nem is 5gramm tömegű a cucc.
A olcsó töltő pedig ha fel van töltva a cuccos nem kapcsolja le a töltést hanem adagolja tovább és pát túltöltéstől egy ilyen bonyolult szerkezet simán tönkretud menni.Uh. rádbízom de én a MacAlly-t javaslom.Ezen nem érdemes spórolni hamár megvetted az ipodot-
-
efegyke
tag
Töltő alternatívának javasolnám a MacAlly termékeit.Én az Arénában az Apple boltban vettem hálózati és autós töltőt együtt olcsóbban mint az eredeti Apple.2 hónapja használom de nem nyírja ki az akksit.Mondta is a csávó hogy garancia van rá és ha elcseszné az ipodot akkor cserélik egyből.
-
-
efegyke
tag
Hellosztok!
Az a helyzet hogy elkövettem egy hibát amit nem szabadott volna.Megpróbáltam jailbreakelni a friss 2.0 szoftwares iPodomat.A Recovery mode-ig el is jutottam,de utána a kis iTunes logónál lefagyott és semmit nem csinál.Újraindítani lehet de akkor is uez történik.Külföldi fórumokon olvastam hogy többen is így jártak.Majd lesz valami javítás ami segít rajta,Reménykedem addig is.Ha esetleg ennek annyi,akkor garanciában tudnak vele csinálni valamit.persze nem tudom mit mondjak a boltban hogy mi történt.Legális az hogy ráraktam ezt a frissítést?Persze nem iTunesról...
-
efegyke
tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek,hogy végre elérhető M.O.-on is az iTunes Store.Próbáltam beregisztrálni,de leterhelt lehet a szerver és még nem sikerült.Amúgy:ÉLJEN!
-
efegyke
tag
válasz
(Darkwood) #919 üzenetére
Az előbbiekhez még annyit fűznék hozzá,hogy gondolj csak bele,egy kétes emberektől zsúfolt utcán,villamoson stb elő mernéd-e venni az iPhoneodat?
Meg mondjuk el mernéd e vinni nyáron a strandra.És még sorolhatnám(sajnos)---->"Magyarországon vagyunk"
-
efegyke
tag
-
efegyke
tag
Hello!
Szabványos wifi routerrel tudsz vele böngészni , a flasht nem tudja de flashjátékok kivételével ezek úgyis csak reklámok lennének...
Nekem 8 gigás van,nem azért mert ne tudtam volna összespórolni egy 16osra hanem mert most van rajta 3 rész X-akták,8 rész Knight Rider
,126 mp3 szám és így sincs félig se.Szóval hacsak nem 2-3 hetente kerülsz gép elé,hogy felrakj rá újabb cuccokat bőven elég a 8 giga.Kijelzője meg tök egyforma az iPhonenak meg a Touchnak.Egyéb kérdés?
UI:Az angol menü nem olyan bonyolult hogy ne lehetne megszokni.Talán lehet magyarítani olvastam valahol...
-
efegyke
tag
válasz
cintula187 #867 üzenetére
Az én jailbreakelt iPod Touch-om leáll ha kihúzom a fülest
-
efegyke
tag
válasz
cintula187 #856 üzenetére
Számla is kell mindenképp.Miért tán nem adott hozzá akitől van(csak azért gondolom ezt mert ok nélkül biztos nem kérdeznéd ezt meg
?
-
efegyke
tag
Hello!
Na megvan a Touch nagyon király meg minden.Egy valamit nem tudok:Hogy a lehet a MAPS-ben kitörölni egy "pin"-t amit rossz helyre raktam le véletlenül?
Más:szilikon védőtokot vettem rá,nekem bejött.
-
efegyke
tag
válasz
(Darkwood) #839 üzenetére
Mint ahogy a PSPmnek se csökkent az üzemideje 1 év alatt,úgy az iPodnak se fog szerintem.De holnap hazamegyek otthon vár a bontatlan Touch
(ez most komoly) használom és 1 év múlva visszaírok
-
efegyke
tag
válasz
(Darkwood) #824 üzenetére
Jah értem.Apple akksik nem mennek csak úgy tönkre.Tudtommal ez is olyan mint a PSP akksija hogy van benne egy kis mikrochip ami figyeli és felügyeli a töltés szintjét ergo nem tudod túltölteni vagy hasonlók.Az utángyártott töltők azért tudják tönkretenni,mert nem mindig olyan mértékben töltenek(gyorsabban,lassabban)mint amilyen töltés intenzitásra kalibrálva vannak ezek az akksik.
Úgyhogy gyári cucc forever
Alternatíva:
[link] -
efegyke
tag
válasz
(Darkwood) #819 üzenetére
Tönkrement az iPod amit használtan vettél?Azt írtad majdnem egy év gari van rá.Miért nem cserélteted ki garanciálisan akkor nem kell venni újat?
-
efegyke
tag
Elhiheted hogy 40ezerért olyan Touchot kapsz(feltéve hogy itthon vették)aminek lehetnek bajai( ha Amerikából van akkor a tulajnak 8k veszteség nem túl nagy lehet hogy kifogsz egy jót).A másik meg hogy itt az apróban hirdetnek vagy 3-4 használt Touchot és bizony senki nem veszi meg.
-
efegyke
tag
Ha megjön a Touchom nekem is az lesz az első dolgom hogy veszek valami tokot hozzá,csak attól félek hogy elrontja az imidzsét
Ilyet néztem ki:
Ha nem tetszik ez akkor szerintetek egy kijelzővédő fólia feltapad a hátuljára úgy hogy nem jön le mert akkor az is védi nem?
-
efegyke
tag
Egy olyat érdeznék,hogy az átmenetileg letöltött tartalmakat(youtube videók előzmények stb...) kitörli magától a touch vagy manuálisan kell mint itt a firefoxban pl hogy gyorsítótár,böngészési előzmények törlése?
-
efegyke
tag
válasz
cintula187 #688 üzenetére
Hu jó tudni ezt az adókulcsot, én is most fogok intézni egy Usából való vételt/hazahozást. Akkor 325 USD-t fogok küldeni.Mást ugye nem kell belekalkulálnom, ott is ugye mindenhol ugyanannyiba kerül a touch?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged