- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
1st gen touch-om felfrissítettem 3.1.3-as firmware-re és azóta az albumokkal kavar kicsit. Eddig úgy volt hogy ha album szerint rendeztem a zenéket akkor úgy látszódott, hogy xy album és azon belül a dalok. Most viszont az xy album annyiszor szerepel ahány dal van benne, ami eléggé zavaró. Nem találtam erre sem a touch-on sem az itunes settingsben se erre vonatkozó megoldást. Tudtok segíteni?
Előre is köszi
-
cintula187
addikt
Sziasztok. Első generációs touch om van. 3.1.3-as frissítést az imént ráraktam. És nem tudok sehogysem játékokat rakni rá. Free game lejött itunesrol. Áthuzom az apps résznél és sync, szinkronizál de nem rakodik át a program. Hol hibázok
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki ,hogy ha touch ot (vagy akár más pl. Ipod minit) ha USB bemenettel rendelkező autós fejegységre kötök akkor meghajtja a kütyüt közvetlenül?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
SIkerült uprade elnem 2.2 a touch om. Hogy kell az ingyenes application öket felrakni? Leszedtem és várakoznak az itunes "applications" részében. Innen hogyan tovább?
-
cintula187
addikt
válasz
Stanley-B. #2710 üzenetére
Nekem is csak egyszer volt ilyen.
Más:
Valaki tudja hogyan lehet megjeleníteni az olyan hosszú daloknak a szövegét amik még "fektetett" üzemmódban sem férnek ki? Pl. Scrollozza -
cintula187
addikt
Sziasztok!
1gen touch -ban néha lefagy a zene. Egyik alkalom most szombaton volt. LEhet hogy a -10 fok már necces üzemi hőmérséklet neki?
-
cintula187
addikt
Hali!
Jól értem, hogy csak akkor lehet 2. firmware-t feltenni hogyha 1.4-nél nem ujabb a jelenlegi firmware?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #1885 üzenetére
Valaki ehhez tudna tanácsot adni? Amugy most látom hogy a 2.1 (vagy 0) verzioért fizetni kell
-
cintula187
addikt
Na megvan a regisztrácio és letöltöttem egy ingyenes application -t. De nem megy fel a készülékre még "sync" -el sem. LEhet hogy frissiteni kell a firmware -ét? Jelenleg 1.4 asszem,.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Ipod touch alkalmazásokat szeretnék leszedni a touch omhoz. Regisztráltam az itunes on freemailes és yahoos cimmel is de órák ota nem jött visszaigazolás. Nektek mi a tapasztalatotok evvel kapcsolatban?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Ha jol tudom a garancia elvész ha fel van törve az ipod touch. De ha Restore -olom (vagy recovery, nem tom mi akülönbség) akkor ujra "függö" lesz és ezáltal ujra él a garancia?
Elöre is köszi
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Rég jártam erre.
Raktam képeket a touchra. Szépen be is rendezte könyvtárakba. Az Itunesban hol tudom megnézni hogy milyen képek vannak rajta? Mert a photos menü alatt csak a szinkronizálás vezérelhető.Köszi
-
cintula187
addikt
A cover flow valóban tetszetős és jól működik. Avval nincs is gond. Csak egy hosszu dalon belül(mondom 1-2 órás mixek) click wheel el eccerübb volt lépkedni.
BTW gy néz ki a jailbreak elt nem áll le. Nekem még nincs jailbreakelve és leáll mint az ipod mini ha kihuzom a fülest
-
cintula187
addikt
Nincs hangerő gomb (iphone-nak pedig van), de ha kétszer megnyomod a HOME gombot akkor (akár ha billentyüzár be is van kapcsolva) elöjön a zenevezérlés és lehet PAUSE-olni hangerőt állitani meg albumon belül dalok között lépegetni.
Amugy 2 napja van meg és nagyon bírom a kütyüt.Szilikon tok megvéve, de a jailbreak el még várok. Wi-fi kapcsolata elég gyorsnak mondható.
Eddig Ipod mini-m volt és onnan a "tekerős" dalon belüli lépegetés hiányzik a fentebb említett okok miatt, de annyi baj legyen.
-
cintula187
addikt
Még annyi, hogy én többnyire hosszu mixeket is hallgatok. 1-2 órásakat. És olyankor neccesen hajszálnyi mozdulatokat kell tenni a csuszkán ha bele akarok ugyebár tekerni a track -be. Ilyenkor hiányzik a klasszikus click wheel. Erre vonatkozóan van valamilyen beállítás vagy "hack"? Teszem azt virtuális click wheel?
Ja és amcsibol van. A világgaranciához elég a doboz vagy kell még valami? A számla pl.?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Végre megkaptam a touchom. Firmware frissitve 1,4.re ,de mielöbb belevágnék a jailbrak kérdésekbe valaki küldjön már egy linket vagy magyarázza el hogy hogyan lehet a tartozékként kapott "dokk" -ba beleegyensulyozni a szerkezetet?
Köszi
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Senkinek tapasztalata ipodokhoz kocsiba FM adóval kapcsolatban?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ipodokhoz FM adóval kapcsolatban?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném tudni hogy ipod touch -ok tudnak e (akár jailbreak nélkül) az alábbi eszközökkel vagy hasonlókkal adatot fogadni-küldeni pc-vel.
http://ipon.hu/?product_id=15499
http://ipon.hu/?product_id=20521
Köszi
-
cintula187
addikt
Igaz. Amazonon néztem és ott 300 alatt van.
Apple iPod touch 8 GB with Software Upgrade: 284.99USD
Apple iPod touch 8 GB without Software Updates 299USD ----ez azért érdekes
Azt tudja valaki hogy van e a piacon USB-s wifi adovevö PC hez amin még tudnak kommunikálni az ipod touch?
Plusz régóta akarok venni fm vevőt kocsiba, evvel kapcsolatban van tapasztalata valakinek? Melyik éri meg melyiknek annyira rossz a minősége, hogy messzire kerüljem el?
-
cintula187
addikt
válasz
.-Cs0SzA-. #692 üzenetére
Köszi az infot. Pár hét mulva kapom meg biztos lesz mg kérdésem
-
cintula187
addikt
Nekem Ipod mini-m van. Láttam ipod nano tud olyat hogy "screen lock". Kódos képernyőzár. Ipod touch tudja ezt alapbol?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. MEgkértem USA-ban élő ismerősőket, hogy vegyenek nekem egy 8gb ipod touchot. Circuit city boltban meg is vették és 325USD-t fizettek a 299-es netes ár helyett. Ennyi az adó rajta. 15 usd még lejött volna ha hitelkártyával fizetnek. Érdekes......
UPDATE: megnéztem, netes rendelésnél is rászmolja a 12%-os adókulcsot.
- jol tudom hogy van rajta ébresztöfunkcio? avval hogy jelez? van külsö hangszorója?
Üdv.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Angol Amazonról próbáltam 8gb ipod touchto rendelni és azt irja hogy kicsiny országunkba csesznek küldeni.
Van erre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Asztrofotózás
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL T40 EMC Szerver
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest