- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Figy,szerintem az iphone egy nagy parasztvakítás,lehet,hogy papíron jónak tűnik,de annyi korlátozás van rajta,hogy csak na!A bluetooth kb semmire se jó,vastagabb,mint a touch,a kamerával gyárilag nem lehet videót felvenni,és nem lehet saját csengőhangot beállítani,kezdésnek csak ennyit.Persze ha jb-zed,akkor pár probléma megoldódik,de szerintem akkor se ér ennyit ez a telefon,főleg amennyiért itthon árulják.Érintőkijelzőt leszámítva,sokkal jobb az n95 8gb.És igen,iphone-t nem tudod itthon használni,csak ha jb-zed,és garanciálisan szerelni se tudod.
Mindemellett a touch olcsóbb(75kért lehet már kapni új 16gb-set),és sokkal vékonyabb.
Valamint nem kell olyan gyakran töltögetned,mint a fónet,mert ott a zenehallgatás mellett még a telefonálás is meríti az aksit,stb..
Van pár érv a touch mellett
Igen,háta karcolódik,de már nem is figyelek oda,ipod zokni jó megoldás rá,és nem vastagítja annyira,mint a szilikonos tokok.
Remélem tudtam segíteni,és nem hangzottam tól elfogultnakJa,meg eleve(állítólag)pár héten belül jön az új iphone,amibe már van 3g,és elvileg kevesebb korlátozás van.
Szal mindenképpen várj egy kicsit,ha komolyan érdekel a phone. -
efegyke
tag
-
efegyke
tag
Hello!
Szabványos wifi routerrel tudsz vele böngészni , a flasht nem tudja de flashjátékok kivételével ezek úgyis csak reklámok lennének...
Nekem 8 gigás van,nem azért mert ne tudtam volna összespórolni egy 16osra hanem mert most van rajta 3 rész X-akták,8 rész Knight Rider
,126 mp3 szám és így sincs félig se.Szóval hacsak nem 2-3 hetente kerülsz gép elé,hogy felrakj rá újabb cuccokat bőven elég a 8 giga.Kijelzője meg tök egyforma az iPhonenak meg a Touchnak.Egyéb kérdés?
UI:Az angol menü nem olyan bonyolult hogy ne lehetne megszokni.Talán lehet magyarítani olvastam valahol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Synology NAS
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest