Új hozzászólás Aktív témák
-
Rollah
csendes tag
válasz
.-Cs0SzA-. #948 üzenetére
Hát ez érdekes. Hogy sikerült összehoznod?
Csak mert, láttam egy-két az alábbihoz hasonló videót, a haverom végigszánotta az övcsatja sarkán párszor az iPhone-ját, és ezek alapján elhiszem, hogy nem karcolódhat. Erre jössz te.Karc teszt:
http://www.youtube.com/watch?v=kzbxpSwDetk -
(Darkwood)
őstag
válasz
.-Cs0SzA-. #948 üzenetére
Azt hogy csináltad??? Én biztos, hogy visszavinném és megpróbálnám!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
.-Cs0SzA-. #793 üzenetére
Köszi!
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
.-Cs0SzA-. #782 üzenetére
Wildeyes-t használok dokumentumkukkoláshoz, safarin keresztül nyitja meg a dolgokat, csak 1-2 bugja van.. Pl ha egy html-oldalt szeretnék offline böngészni, képek nem lesznek, mert csak az adott file-t másolja fel vmi webszerverre, és nyitja meg safarin.
Más.
Ugyanígy, wildeyessel nézné kegy doc-filet, viszont egy csomó képet nem jelenít meg valamiért a safari. Van amit igen, de sokat nem.
Valakinek hasonló problémája volt már? -
kovis
tag
válasz
.-Cs0SzA-. #711 üzenetére
Szerintem a tied max most lehetett 1/2 éves ..fél éves.. mert szeptemberben mutatták be.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
én elhiszem, nem úgy értettem ahogy gondolod, de amúgy egyátalán nem használom jutubon kívül videózásra
-
1010
őstag
válasz
mp4et is tud ami nem = a h264el
nezd meg az apple.com on !a ying és yang miatt kell a hátuljának ienek lennie
-
1010
őstag
válasz
.-Cs0SzA-. #703 üzenetére
hát ha a videó lejátszást nézzük és a wifit akkor igen
és ne feletkezzünk meg a tényleg karcvédett kijelzőről -
cintula187
addikt
válasz
.-Cs0SzA-. #692 üzenetére
Köszi az infot. Pár hét mulva kapom meg biztos lesz mg kérdésem
-
baliii
senior tag
válasz
.-Cs0SzA-. #680 üzenetére
nem versenyszerü játékra gondoltam természetesen
csakugy kiprobálni...
-
hp23
csendes tag
válasz
.-Cs0SzA-. #676 üzenetére
Igen erre a négy alkalmazásra gondoltam, azt hittem, hogy a legújabb szoftver már tartalmazza ezt. Arról a kis "okosságról" tudnál valamit mondani?
-
speedbump
tag
válasz
.-Cs0SzA-. #671 üzenetére
Miert, mit nem er a T-pot? Mondjuk en csak file-okat masolgattam, de szerintem eler az mindent.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
.-Cs0SzA-. #671 üzenetére
Sikerült megoldani a problémát, és siekrült megoldást találnom arra is, hogy hogyan férünk hozzá az kütyü tárolójához, méghozzá ahhoz, ahol a programokat, és hasonlókat tartja. Így simán lehet telepíteni bármilyen programot wifi, nélkül.
Be kell tömöríteni egy zip fájlba amit szeretnénk felmásolni a cuccra(természetesen könyvtárszerkezetestül) és a legujabb(3.0) ziphone egy gomnyomásra megcsinálja.
A tömörített file akármit tartalmazhat, több programot is(programcsomagokat is készíthetünk) de akár a teljes tartalmát lementhetjük maguknak, így egy restore pontot létrehozva az adott állapotáról.Egyetlenegy probléma van, hogy ezt a zip filet jelenlegi tudásom szerint cask unix alapú rendszer alól lehetne létrehozni.
Windows alól próbáltam, sikeresen be is ragasztottam DFU módba a kütyüt, és a kétség rám is jött, mivel sehogysem akart kilépni(ujraindulás után ismét DFU mód fogadott), de aztán siekrült megoldani, ha valakinek ilyen gondja van, tudok segíteni. -
speedbump
tag
válasz
.-Cs0SzA-. #666 üzenetére
Letezik. T-pot-ot felrakod a total commander ala es akkor elered a touch filerendszeret. Fileokat (pl pdf-et) tudsz masolni. A programok telepitese altalaban csak masolas kerdese, szoval elmeletileg telepiteni is tudsz, de mivel szinte minden az installerbol telepul siman a fileokat nehez megtalalni.
-
speedbump
tag
válasz
.-Cs0SzA-. #652 üzenetére
Nalad biztos nagyobb, mert az itteni problemak nagy reszet mar honapokkal ezelott letudtam. Az agykapacitasom olyan amilyen, de az angollal azert elboldogulok, mert angol nyelvteruleten dolgozok.
"indoor availability and 10-20m accuracy in urban areas is the perfect compliment to GPS' known limitations."
Ha neked 10-20 meter es csak varosi felhasznalas eleg, akkor rajta. Majd szolj ha mar mukodik. -
rumos14
nagyúr
válasz
.-Cs0SzA-. #657 üzenetére
vszleg konkrétan baromságot írtam
-
gyga
senior tag
válasz
.-Cs0SzA-. #653 üzenetére
a noti kábeles routeren kapcsolódik a netre a saját wifi-én keresztül csak a tócs kapcsolódik hozzá a wifit beállítottam hogy használhatja a notin a netet. de nem engedi ki, lehet a router miatt
-
speedbump
tag
válasz
.-Cs0SzA-. #648 üzenetére
jaja! En meg azt hallottam, hogy az egyik haverom haverjanak az unokatesoja ismert valakit aki hallott mar ilyenrol.
Amugy persze. Ha van a kornyeken harom hotspot akkor elmeletileg lehet ilyet. Elmeletileg. Mert egyreszt en nem orulnek ha a sajat wireless router-em barmilyen adatbazisban benne lenne. Ketto, mind a haromnak ki kell sugaroznia (vagy mi a rák) a foldrajzi helyzetét. Harom, a wireless adast meg a sohajtas is gyengiti, szoval hiaba van harom akkor is rohadt nehez lenne megallapitani, hogy tenyleg hol vagy. A negy meg az, hogy cellainformaciok mindenutt vannak (na jo, majdnem mindenutt), wireless meg szinte sehol.
-
rumos14
nagyúr
válasz
.-Cs0SzA-. #616 üzenetére
volt itt a ph-n hír e gy ilyen wifi-s gps vevőről, ami azt állította magáról, hogy iMindennel is kompatibilis lesz.
-
rOwLeY
őstag
válasz
.-Cs0SzA-. #612 üzenetére
ha ezek is tudná akkor már nem pmp lenne!Akkor inkább venne az ember egy pda-t, ami ezeket tudja!
-
1010
őstag
válasz
.-Cs0SzA-. #604 üzenetére
ezt nem bírtad magadban tartani
most jól meg montad te vagy a királymi van nem teccik
túl drága
akkor vegyél egyet -
zLk
csendes tag
válasz
.-Cs0SzA-. #567 üzenetére
Engem nem azene felpakolása idegesit, hanem az, hogy mindig csak egy aktualis gepre syncelheted.
Csak én nem értem hogy miért van igy?
Miért nem találják már ki hogy ha egy másik gépen lévő itunesról szeretnék felrakni plusszban még valamit, akkor ugyan ne keljen már átsyncelni és egyuttal letörölni róla mindent.
Almáék gondolkozzanka már egy kicsit pls. -
Jimbóka
csendes tag
válasz
.-Cs0SzA-. #562 üzenetére
http://www.modmyifone.com/forums/downloads.php
itt találsz témákat meg sokminden mást is
-
Jimbóka
csendes tag
válasz
.-Cs0SzA-. #556 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Nemtudom kéne-e töredezettségmentesíteni, de elég sokszor újraraktam már az ipodom (+hack, etc.) és ha olyan ennek a merevlemeze, mint a gépemé ennyi telepítgetés után akkor bizony kéne töredezettségmentesítenem...
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
.-Cs0SzA-. #546 üzenetére
hmm lehet hogy csak vak voltam, de mostmár működik
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
.-Cs0SzA-. #544 üzenetére
Restart Summerboardot próbáltál már? Beállítások legalja, továbbá nézd meg mi van alapból engedélyezve és mi nem, lehet. Ha újraindítod a Touch-ot, akkor sem vált témát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest