- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Nincs hangerő gomb (iphone-nak pedig van), de ha kétszer megnyomod a HOME gombot akkor (akár ha billentyüzár be is van kapcsolva) elöjön a zenevezérlés és lehet PAUSE-olni hangerőt állitani meg albumon belül dalok között lépegetni.
Amugy 2 napja van meg és nagyon bírom a kütyüt.Szilikon tok megvéve, de a jailbreak el még várok. Wi-fi kapcsolata elég gyorsnak mondható.
Eddig Ipod mini-m volt és onnan a "tekerős" dalon belüli lépegetés hiányzik a fentebb említett okok miatt, de annyi baj legyen.
-
1010
őstag
nekem a mac mini is teccik, ára se rossz
játékon kivül mindenre jó
bár az xp-t lehet viruál ként futtatni szal lehet már az se gondbérközönségbe lehet valami mert mikor az airt bemutatták és felvillant az ára(1799$)
midneki éjjenzett ugyanugy mint mikor a 99cent került bejelntésreaztán egy pillantra mutatták kik ülnek a sorokban
hát egyik forma se a nekem ipod shuffle van ottohn
kategória -
bwoay
nagyúr
miért, hogyan lehet ezt még megfogalmazni?
mintha azt mondanád, hogy BT-s GPS egység,
és mindenki ugyanarra gondol...
Engem inkább az érdekelne, vajon Speedbump mire gondolt
a HSZ szerkesztése közben, mert tegnap is csak meredtem a kommentjére,
hogy vajon mit kifogásolhat -
speedbump
tag
Itt ertelmezesi problemak vannak. En azt irtam, hogy nem MP3 lejatszo (=nem jatszik le MP3-at) nem pedig azt, hogy az iTunes nem eszi meg az MP3-at.
De amugy total mindegy, mert hulyeseget irtam. Tegnap vegigneztem a touch-on levo foldereket es itt tarolja a zeneket:
\var\root\Media\iTunes_Control\Music\..meghozza MP3 formatumban! Atnevezi a file-okat, de ugyanugy lejatszhatoak maradnak. Valami mas magiat is csinal veluk, mert siman MP3-at felmasolva nem jelent meg a lejatszhato zenek kozott, de a lenyeg a lenyeg, hogy igenis MP3-ban vannak fent a szamok.
-
bwoay
nagyúr
biztos, hogy tud mp3-at,
csak a lejátszón változott formában tárolja,
akárcsak a sonyk, valami más (saját) formátumba beágyazva.
de szerintem ez minden támogatott formátumra igaz,
ezáltal van az itunesra utalva a player,
és emiatt nem lehet visszamásolni sem a dolgokat a gépre,
max valami erős hackkel. -
1010
őstag
dehogynem lehet
nagyon szivéjesen megteszi
meg ha egy audio cd-t teszel be azt is átteszi -
bwoay
nagyúr
ha megérteted velem, hogy mennyire jó tag-ek alapján bóklászni
(ehhez áttagelni a teljes gyűjteményem),
lemondani a zseben keresztül történő kezelésről,
az U3-nál sokkal nagyobb méretre váltani,
a kijelzőt féltve lemondani a farzsebben tartásról,
valamint mindezért kiadni 100 rugót
úgy, hogy a hangminőségen nem nyerek semmit,
továbbá megbarátkozni az iTunes féle szinkronizációval,
és az ezzel járó DRM politika okozta megszorításokkal,
elbúcsúzni mind az ogg vorbistól, mint a FLAC-től,
akkor azonnal megrendelem a 32 GB-ost. -
speedbump
tag
Nem velemenyek miatt szoktam forumozni hanem, hogy infot adjak vagy kapjak.
Itt van egy: http://www.youtube.com/watch?v=hF9zyK09PVs&feature=related
letoltesz egy kb. 90kB-os file-t, es onnantol total commander-bol elered az ipod touch-ot, ugyanugy mintha meghajto lenne. (halozat-ok alatt lesz)
Mindenki orul.
-
speedbump
tag
A stilusommal kapcsolatban nem izgat a velemenyed. Foleg azert nem te eddig csak az iTunes korul porogtel mint a badoglavor es semmi infot nem adtal ipod touch ugyileg.
Kb 100 hozzaszolassal ezelott felfogtam, hogy nem tetszik neked. Azt meg te vetted eszre, hogy nekem sem a kedvencem. Ezen tul hoborogjunk meg par hozzaszolas erejeig?
-
speedbump
tag
Nyugodj mar meg! Tudom, hogy nem szereted az iTunes-t. En sem rajongok erte, de toled mar kicsit unalmas ez a 10 hozzaszolasonkent megjeleno nyavalygas, hogy nem lehet felrakni zeneket egyszeru masolassal.
Bar nehezen hiheto, hogy a sajat nyafogasodon tul erdekel a valaszom de azert leirom: azert meglepo mert az intezo egy fos. A norton commander es tarsai ~1.5-2 evtizede is sokkal tobbet tudtak. De az is igaz, hogy izlesek es pofonok...
-
speedbump
tag
Fene se tudja... nem vagyok szagember, de nekm 400MHz kevesnek tunik a divx-hez. Lehet nincs igazam... A masik, hogy te elvarsz bizonyos dolgokat, de nem jelenti azt, hogy ugy is lesz. Pl en egy PDA-tol azt varnam, hogy legyen 16GB SSD memoriaja, ne egy nyomorek tollal kelljen bokodni, ha gepelni akarok ill. minden memoriatipus tamogasson ehelyett meg az van ami van.
Ez ilyen megalkuvos dolog
valamit valamiert...
-
darnellsmith
senior tag
nekünk szerencsére ahol vettük ( árkád-saturn ) egy góré félé fiatalember elég jól elmagyarázta, hogy mit hogyan kell, meg felajánlotta ha vmit nem értünk akkor keressük őt aztán elmagyaráz mindent. Mondjuk szerintem ez elis várható egy 80-90 ezer forintos cuccnál, főleg hogy az idősebbek nem értenek meg mindent olyan hamar. Az a kár, hogy angol az egész de elvileg tavasszal lehet rá magyar menüt felrakni, mert faterom nem egy nagy angol szaki, de segítek neki ha vmi nem megy, úgy ahogy szokott sikerülni
-
speedbump
tag
Nem valoszinu. 400MHz keves ehhez. Valoszinuleg marad az MP4. Nem akkor gaz, mert a DVD rip-ek felbontasa joval nagyobb mint ami az ipod-nak van, ugyhogy kisebb file-okat tudsz generalni. Idoben kinos, de pl a winavi az kb 2FPS-el kodol (1700 Intel pentium mobile), szoval egy masfel oras film megvan 45 perc alatt.
-
zLk
csendes tag
rumos14:
Akkor téged maga a tény zavar, hogy annyira hype-olt az iPod termékcsalád, és nyilvánvalóan abba a csoportba tartozol akik csakazértsem akartnak ilyen apple terméket.
Nem kötelező ezt venni, van egy csomó már lejátszó, pda, stb. kutyafül.
De ezzel simét eltereled a témát a topic tárgyáról.
Amugymeg az iTunes a rendszerető embereknek lett kitalálva, akármit is mondasz, ez az egyetlen egy ilyen program amiben ilyen frankó módon lehet kategorizálni stb. a zenéket, filmeket...
A lustábbaknak/rendszertelenebbeknek, akik csak felzuzzák a zenéiket a lejárszóra azoknak nem való. Ennyi.
Az az egy dolog zavar csak engem, hogyha másik gépen lévő itunesra tolod fel, arra kezdi el sync-elni. Ennyi az én problémám csak.illu:
Évfolyamtársam ment ki dolgozni anyáron és október közepén hozta a kicsikét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- Formula-1
- Battlefield 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest