- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Atombunkerben laksz?
Közelünkben van egy egyszikű 15k-s rúuter és vagy 30-40 méterre is rá tudok menni, pedig egy csuparács üzletben van beüzemelve. Nálunk meg csak alig 1 métert kellene átvinnie faban és 20 métert levegőben. Bár ha az ablakba teszem ki messzebb megy mandínerből nem?
-
Gáben81
senior tag
Így van snagyon nagyon szól!!!Én is féltem mert vmelyik állat azt írta hogy halk.Sonyericcson fülessel hallgatom,HPM-70-el.Ien fülessel hallgattam a W850i-n,W800-on és sokkal hangosabb,nagyon nagy mély van torzításmentes és fulll hangerőn nem bírom tovább 10percnél,és nem azért mert hangos,hanem a mély üti a fülem,érzem ahogy rezeg a fülemben.Egyedül a w800i közelítette ezt meg,de a többi amit hallgattam pl a w850i vagy w910i közel nem ien hangos.Most az hogy nem lehet egyéni hangszínt picit zavar,de megtaláltaom ott is a megfelelőket és tényleg nagyon jó!
Off
ohadtul bírom mikor leküldik a sárga földig,hogy ien szar meg oan szar és szart sem tudnak róla.58ezret mindenképp megér.Az ipod akkor is ipod,ez egy életérzés
Bocs az offér -
Romvr
őstag
Privi alapján tényleg rendes arcok, de én a melóhelyem közelében néztem ki egy helyet 58-ért. Sajnos Max 60-ig tudok elmenni, mert annyi pénzem lesz csak erre a célra. Én ilyen övre csatolható tartót akarok még hozzá, hogy azért mégse zsebben nyúzzam minden mozdulatnál. Meg majd még WLAN router otthonra... benne lesz 70-ben nekem is most így bele gondolva. De legalább már felszerelt változat. Küldök majd egy privit (ha minden igaz, még nem tudom
)
-
Romvr
őstag
1.1.3-at? Remélem amit én vezsek már legalább 1.1.4-nél jár, vagy 2.0-án Ha 1.1.4-es lesz akkor teszek rá JB-t, és megnézem az milyen okosság
Ha nem akkor használom origi.
Ha ma használgatod a kütyüt akkor majd estefele ha tudod írd le hogy mennyit bírta, birta egy egyáltalán és hogy mire használtad... Komolyan érdekel egy ilyen "online" teszt, frissen Touch tulajjá vált embertől. -
Romvr
őstag
Biztos lehetsz benne hogy gyárban nem töltötték koxra. Ez is olyan lehet mint minden másnál (pl laptopok), hogy csak annyi delej van az aksiban hogy meg tudd nézni, egyáltalán működik e. Telefonnál is mondták mikor megvettem, hogy amint lehet töltsem legalább 8-10 órát, mert most éppen csak van benne anyag. Ahhoz képest meg maxon volt a mutató mikor bekapcsolta. De valóban. Egy aksit 8-10 órákat kell tölteni, hogy tényleg sokáig bírja.
Hol vetted? Mennyiért? Milyen szoftver volt rajta?
-
Romvr
őstag
Ez most komoly? Csutkára töltött akuval?
Bár mondjuk az én telóm pl csinál olyat hogy mikor sipákol hogy merül, rádugom töltőre, és 20 perc múlva leveszem akkor maxon van at öltöttség. De 30 perc zenehallgatás után már csak 2 pálcikája van. Viszont ha rádugom töltőre és ott hagyom egész este. Reggel leveszem és utána akár 3-4 napnyi zenehallgatást is kibír. Szóval ha a jelzés alapján nézed az lehet becsapós. Mert ha csak ennyit bír akkor nem is veszek.szerk: A monitorom még szerintem kibírja azt a 2-3 hónapot, főleg ha hétköznap alig használom. Az iTunes-os rátöltést meg elég egyszer elvégeznem. Egy hétvégét rááldozok hogy telipakoljam, után meg kibírja a gépem ha nem megyek a közelébe se
De ezt szeptember 10-éig (fizu) úgy is el fogom dönteni. Csak kiváncsi voltam kinek mi a véleménye mert tényleg nem tudom hogy mi legyen. Bár hajlok egyre jobban a Táccs felé.
-
Zirowe
nagyúr
16gb-s USAból világgaracniával 70kért már lehet,az a normális ára szerintem.Ha nem töröd fel,alapból lennie kell már rajta levelező proginak.Sima 3,5mm-es jack jó bele,az usa töltő miatt meg ne aggódj,mert nem jár hozzá töltő,csak usb kábel,a hálózati részét külön kell venni!
Szerintem mindenképpen touch-ot vegyél,és ne retek iphonet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest