Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
- iOS alkalmazások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
persze, hogy nem kimondottan csak zenehallgatásra van.
csak azt taglaltam, hogy számomra mik a hátrányai.
videozásra meg én speciel semmiképpen nem vennék olyan eszközt,
ami nem fogyasztja adott formájukban a filmjeimet,
hanem konvertálni kell.de ez nem is a topicnak szólt, csak Rumosnak,
igaz, privátban kellett volna. mindegy már, lehetőleg senki ne vegye támadásnak[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
WiZARD
addikt
thx.
az illető konvertálgatni tuti nem fog.inkább megveszi.
ausztriában lehet itunes-t használni? mert van osztrák címe... szóval max osztákként regisztrál.
ebayen giftcardokat vásárolgatni szintén nem fog...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
értem. thx.
ebbe mondjuk bele se gondoltam hogy országonként eltérő az itunes választék...akkor megmondom neki hogy dobja ki és vegyen egy hordozható dvdlejátszót, azt legalább tudja használni valamire.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
szerinted az emberek mekkora része van ezzel tisztában? szerintem elég kevés.
látja hogy ipod, meg szép, meg mindenhonnan ez folyik. mindenhol hirdetik hogy lehet rajta videót nézni...
aztán mivel nem ért hozzá, így konvertálgatni nem fog.
mivel itt a balkánon lakik vásárolni se tud, csak trükközve, ami átlag userre megint csak nem jellemző, még ha pénze van is rá.mondjuk ő az aki meizu-t vagy bármi mást hiába venne, mert divx-et se nagyon kap átlag user a boltban. vagy warez vagy magának konvertál.
szóval a tájékozottabb user tisztában van a dolgokkal. ha engem megkérdez mielőtt megveszi akkor előre megmondom hogy nem fog tudni rajta videót nézni.
de a(z) lame/átlagusernek csak szopás imho.no mind1. nem azért jöttem ide, hogy fikázzam. mert tetszik az ipod touch, ha ilyesmire lenne szükségem, akkor gondolkodás nélkül megvenném, a felsorolt "hibái" ellenére.
amúgy itunes-ban vásárolva kb mekkora 1 átlagos (1,5-2 órás) film?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
speedbump
tag
"annak rendelkeznie kell pénzmaggal vagy türelemmel ha filmeket akar rajta nézni"
Ha venni akarja a filmet akkor mindkettovel. Ugyanis attol, hogy az ember fizetett egy filmert az meg nem fog odateleportalni a winchester-re. Le kell tolteni. Egy masfel oras film mp4-ben is kb 500Mb (ha jo minosegu). Nem hiszem, hogy egy jo geppel sokkal tobb idot venne igenybe a konvertalas mint a letoltes. Valaki irta meg regebben, hogy az o gepe 300 Frame/sec sebesseggel konvertal szoval neki egy masfeloras film 10 perc alatt megvan. De meg az en csotrogany gepem is tudja a 60 Frame/sec-et (1.7MHz Intel)
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
ki az, akinek nincs gépe manapság, ne hülyítsük már egymást.
aki tehetős, de hüje, annak valszeg van otthon valami,
amivel tud rá zenét tölteni. akinek meg nincs gépe,
annak valszeg nemigen lesz ilyen lejátszója.különben nem értem ez a töltés dolgot.
nem az USB portról veszi fel az 5V-ot?
mert akkor bármilyen USB-s hálózati töltővel megoldható[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Zirowe
nagyúr
Pedig kötelesek elemet tenni bele--> használatra kész azt jelenti,hogy kiveszem a dobozból,belerakom az elemet és használom,nem azt,hogy össze van rakva.Ha nem rakják bele,akkor ki lehet csapni a balhét.
Ex71et külön vettem.
Egyébként ez is volt az eredeti kérdésem,hogy az usb-konnektor átalakítóval mükszik-e,ami nem apple 3kért,hanem bmi más,olcsóbban.
Hát,akkor ne az extrém esetet nézd,hanem mondjuk azt,hogy elutazol 2hétre külföldre és nincs laptopod(mert az aztán nem mindenkinek van),nah,akkor hogy a répába töltöd fel az alap tartozékokkal?Apple módszerei a még több pénz kicsikarására.
Hangzását meg nem fikázom,csak kérdezem a tulajok véleményét,meg olvastam itt a fórumon,hogy nem a legjobb,és a gyári leírásokból indulok ki(amikbe ugyebár nem kell hinni valóban,mert a gyártók hajlamosak ezt felfújni--> vagyis a leírtaknál lehet rosszabb is,minden bizonnyal)[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Alvin_ti4200
félisten
még próbálgatom a dolgokat, szerintem az 1.1.4-hez tartozó alkalmazsokat (Mail, Stocks, Maps, Weather, Notes) és a Volume Hack-et. Játékok közül nekem eddig az iSoltaire és a Chuzzle jön be, de a Tris se rossz. A Sudoku sajnos nagyon fapados, remélem majd tuningolnak rajta grafikailag. A WLAN-t amúgy érdemes kikapcsolni, ha nem használja az ember, mert akksiidőt lehet vele spórolni.
-
Zirowe
nagyúr
Végre egy megnyugtató válasz hangzás ügyén,köszönöm
Úgy néz ki,hogy hétvégére nekem is meglesz a 16gb-sWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Én voltam,köszi.
Bazz..Akkor elvileg erősebb cpuja és több ramja van,mint a pspnek!
Hát,akkor divx szerintem megy rajta simán!
Meg erről hallottatok már?--> http://www.ipodlinux.org/Main_Page
Floola-t használ vki?Érdemesebb ezt használni itunes helyett?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
bwoay
nagyúr
Nyugalom.
Egyfelől nekem van PDA-m.
Meg van olyan mp3 lejátszóm, amin nincs wi-fi, nincs touchscreen,
nincs e-mail program, nincs webböngésző,
ezeket nem is várom el egy audio playertől, sőt...
Másfelől iPod Toucht kettőnk közül te használsz, ha jól tudom.
És azon bizony van Safari. Van e-mail kliens.
Namost szerintem nem nálam, hanem a gyártónál kell kilincselni,
ha téged zavar, hogy ilyen és ehhez hasonló alkalmazásokat használhatsz rajta.
Amennyiben viszont élnél a lehetőséggel,
úgy nagyon is jól jön, ha módodban áll copy/paste-et használni
pl egy e-mail írása közben. Rosszul látom?(különben sem értem, a Touch az pont egy telefon nélküli iPhone,
utóbbi meg azért erősen a smartphone kategória felé tendál,
tehát bizonyos értelemben nagyon is PDA)ha meg a könytárszerkezettel kapcsolatos dologra értetted,
azt pláne nem értem, mert a lejátszók 80%-a úgy működik,
hogy nem id3tag, hanem könyvtár alapján rendez.
ez nem egy különleges elvárás, inkább azok vannak kisebbségben,
amik nem így működnek.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
ok, neked bejön a tagelés, meg még sokan másoknak,
nekem meg (sokakkal együtt) nem.
én ugyanúgy könyvtárszerkezetet szeretek látni,
ahogy a PC-n is, ezt szoktam meg, a zenéim is eképpen vannak rendszerezve.
az mp3-aim meg sokszor nincsenek korrekt módon tagelve,
mert grabelésnél egyszerűen nem foglalkozom vele,
nincs rá szükségem.a Touch meg iPhone összehasonlítást
meg nem felhasználói oldalról értettem, gondolhatod.
de feature és hw szinten a kettő megegyezik,
vagy világosítsatok fel, hogy mi az eltérés azon kívül,
hogy a tel. funkciók nincsenek jelen a Touchban.mindegy, én biztos e-maileznék rajta, ha már lehet,
akkor meg jó szolgálatot tesz, hogy van copy/paste.
ettől még nem érzem, hogy túlzott elvárásaim lennének,
pláne, hogy ez nem is az én elvárásom,
hanem egy létező, jelen pillanatban elérhető, használható feature.
akkor meg?abszolút nem értelek onnantól kezdve, hogy beírtam, hogy van copy/paste,
gondoltam hasznát veszitek, erre az a reakció, hogy "mit vársz el, ez nem PDA!"[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Miért,van kifejezetten ilyen program,amivel át lehet írni csoportosan az id3 tagokat,anélkül,hogy számonként baszakodnánk winampban?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
rumos14
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
az ő fajtája... hmm, ez tetszik.
bement a szervizbe, előadta, hogy megadta magát a lejátszója
(az utángyártott töltő miatt). Megkérdezte, hogy mennyi lenne a fizetős javítás.
A rendkívül jószándékú szerviz(es alkalmazott) pedig elvállalta a javítást garanciálisan.ezek után te letámadod... miért is?
gondolom amikor (ne adj' Isten) a tiéd szarik majd be,
és esetleg neked is elvállalnák garanciálisan,
akkor kézzel-lábbal fogsz tiltakozni,
hogy köszönöd szépen, de te mindenképpen az 50e. Ft-os javítást kéred.komolyan mondom, mindjárt ráfogjátok, hogy direkt rontotta el,
mert tudta, hogy újat fog kapni...
Miközben érthetően leírta, hogy bevitte a töltőt,
a lejátszón meg ott virított az összes alkalmazás,
ami nem tűnteti fel túl jűó színben a usert.Számomra ez a történet egy szerencsétlennek induló eset
rendkívül szerencsés végkimenetele,
amihez max irigységből lehet ilyen rosszindulattal viszonyulni.kovis:
nem kell elárulni, de egyrészt ő ezt megtette,
másrészt ritka gavallér gyártó az,
aki bevizsgálás nélkül cserél, mivel az ritka,
hogy "face control" alapján döntik el, ki használta rendeltetésszerűen.
Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor a túláramos kezelés
minden esetben egy vadiúj lejátszót
(vagy akármilyan más elektronikai cikket) eredményezne.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
azt látom, hogy te így gondolod. csak sosem fogom megérteni,
miért vannak olyan emberek,
akik másokról hivatásszerűen a legrosszabbat feltételezik.egyszerűbb azt elhinni, hogy először hazudott a szerviznek
(nem is vitte oda a töltőt, nehogy lebukjon)?
aztán meg nekiáll itt hazudozni nekünk is,
hogy micsoda szerencséje volt, mert ő őszintén bevallott mindent,
mégis rendesek voltak vele?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
nem tudom, hogy li-ion van-e benne, csak tipp volt a polimer,
de kb ugyanannyit bír a kettő.
abszolút a beépített akksik pártján állok, de ha tényleg 1-2 naponta kell tölteni,
meg valóban 50 rugót kérnek a cseréért, akkor azért én is elbizonytalanodom.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Zirowe
nagyúr
Ez mind szép és jó,de honnan lehet majd hozzá szerezni aksit?
Btw,ezen a videón a csávó iphone-ján van egy alkalmazás,amivel a többi alkalmazás a képernyő jobb alsó sarkában félkörben pörögnek körbe,és onnan lehet őket kiválasztani,vki nem tudja véletlenül,hogy milyen alkalmazás ez vagy mi?
http://www.youtube.com/watch?v=aRe9yp8Yd0U&NR=1[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Azért jó látni,hogy olyan ember papolt nekem a tisztességről meg egyebekről a szervizes dolog miatt,aki legalább 50%os profittal árulja az itunes kártyákat.
Tudom,szabad ország,szabad piac..
Remélem vannak olyan okosak az emberek és veszik tőled,és jól fogy.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Hát akkor egészségükre és gratulálok nekik!
Látom neked bejött az Apple filozófia,miszerint 1$=1€,ebből nem is csodálom,hogy telik eredeti töltőre..
Nade ne offoljuk tovább a topicot.
Nah,valaki rájött annak a proginak a nevére,amit pár hsz.el ezelött kérdeztem?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
rumos14
nagyúr
be se engedtek volna, gondolom ilyen bérközönség szokott ott lenni.
nem idegesítettem fel magam, csak megmaradt a fejemben, az álom meg ugye a valóságban megtörtént dolgok tovább/átgondolása, feldolgozása.
amúgy biztos zavaró, hogy állandóan itt offolok meg pofázok, a Touch-ról 2 szót ha írtam. pedig perpill talán ez a legszimpatikusabb iTermék. az elvesztegetett lehetőségek tárháza.
a topik meg szépen kinőtte magát, bwoay és saját kötözködéseimet is leszámítva. bwoay ugye az elején rögtön be is akarta záratni a témát, simán -
cintula187
addikt
Igaz. Amazonon néztem és ott 300 alatt van.
Apple iPod touch 8 GB with Software Upgrade: 284.99USD
Apple iPod touch 8 GB without Software Updates 299USD ----ez azért érdekes
Azt tudja valaki hogy van e a piacon USB-s wifi adovevö PC hez amin még tudnak kommunikálni az ipod touch?
Plusz régóta akarok venni fm vevőt kocsiba, evvel kapcsolatban van tapasztalata valakinek? Melyik éri meg melyiknek annyira rossz a minősége, hogy messzire kerüljem el?
[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Sztem pont a videóban van egy kicsit elmaradva (ebbe lehet cask belekötni az egész kütyüben jogosan, a fránya .h264 et tudja még csak)
másban viszont akármien pmp-t elver szerintem.a karcvédett kijelző is milyen egyszerű dolog, mégis csak az apple eszébe jutott... És attól még, hogy egy két karcnak sikerül betalálnia, szerintem nyugodtan mondhatjuk hogy karcálló. Nekem már majdnem 1 éves a touchom, de ha szépen megtörölgetem a kijelzőt, akkor 1-2 nagyon pici hajszálnál is vékonyabb kis pontocskánál nicns több sérülés, és én zsebben hordom semmiféle tok nélkül. Viszont a hátulja az valami szörnyű
-
bwoay
nagyúr
CsOSza:
szerintem mint pmp-nek a formátumok natív támogatásának hiányát lehet felróni,
de annak meg tudjuk, hogy mi az okaPS:
érdekes, emlékeim szerint az előző HSZ-t módosítottam,
most meg törölhettem ki belőle a linket a duplázás miatt...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest