- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
speedbump #668 üzenetére
amit a t-pottal elérek, oda hiába tenék bármi mást...
Más
Valaki az Ants processét nézze már meg nekem legyen szives, mert már a tököm tele van a non stop hangyákkal...
Term vt appal, a PS X paranccsal lehet megnézni a futó processek listáját (asszem), és ha fut az ants, akkor az is ki lesz írva.
PLz help -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
speedbump #650 üzenetére
Látom te nagy szakértő vagy...
Ha ilyen szakértelem mellett még van agykapacitásod mondjuk az angol megértésére, akkor nézd meg ezt a linket.
Ha pedig lövésed sincsen általánosságban a helymeghatározásról, valamint a wifiről (és ezt már másodszorra bizonyítod 100hsz-en belül),akkor ne oszd az észt plz.
És akkor kritizáld más helyesírását, ha a sajátoddal nem lesznek gondok -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
-
Zirowe
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
válasz
speedbump #578 üzenetére
hát ez ebben a formában (mondjuk ki) kurva erős ferdítés.
a szar töltő meg a jogos nyavajgás között annyi csupán az összefüggés,
hogy ennek kapcsán derült ki, milyen javítási költséggel számolhat az,
aki garancián túl, mondjuk a vásárlástól számított 2-3 éven belül
rákényszerül az akku cseréjére. -
bwoay
nagyúr
válasz
speedbump #473 üzenetére
a lejátszón nem mókerálják el, de nem lehet kizárni,
hogy megadja magát a player,
és olyankor oda a teljes gyűjteményed, én erre gondoltam.
ennek inkább a nagyobb kapacitású HD-s iPodokon van jelentősége,
de azért 8/16/32 GB-ra is rengeteg zene fér,
pláne, ha az értéke még összegben is kifejezhető.hát azt nem tudom, mennyire pörög itt az itunes,
nyilván nem jellemzőZune-nál volt olyan, hogy amit másnak átküldtél wi-fin,
azt max 3x tudta meghallgatni.marhára tetszik amúgy a Touch, csak nem tudom, hogy mint mi
egy hordozható lejátszónál nekem abszolút mások az elvárásaim,
úgy szóba sem jöhetne, mivel az én használati szokásaimhoz
sehogyan nem passzol az érintőkijelző meg az ekkora méret.
Mondjuk nem ez lenne az első kütyü, amit úgy vennék meg,
hogy fogalmam sincs, mire fogom használni,
de konkrétan DAP-ekből már kiterjedt gyűjteményem van itthon.Egyelőre kíváncsian várom, lesz-e rá alternatív fw,
ami szvsz nem kétséges, valszeg a RockBox brigád is látja benne
az óriási potenciált. a másik, amit még szerenék látni,
az egy (vagy több) kőkemény system hack,
ami totálisan szembefordul az Apple alapkoncepciójával -
bwoay
nagyúr
válasz
speedbump #469 üzenetére
és zenét lehet valami hivatalos módon leszedni róla?
mármint hogy amit az ember megvásárol itunes-ról,
az valóban a sajátja legyen, ne csak a lejátszóé?megelőztél, utállak!
thx!a másolással kapcsolatban érdekelne,
hogyan működik a gyakorlatban.
azt ugyanis erősen kétlem, hogy amit az ember letöltött a store-ról,
azt szabadon továbbadhatja bárkinek -
vili13
őstag
válasz
speedbump #454 üzenetére
Pedig az apple szerint lejátssza:
Audio formats supported: AAC (16 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), MP3 (16 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, and 4), Apple Lossless, AIFF, and WAV -
bwoay
nagyúr
válasz
speedbump #437 üzenetére
az utolsó bekezdés arra utalt, hogy léteznek olyan programok,
megoldások, amik az itunes szerepét veszik át.
mint ahogy mondjuk Sony lejátszóknál a Sonic Stage is megkerülhető.csak az nem világos, hogy ezek valamivel többet nyújtanak,
vagy csak leegyszerűsítik a dolgot pl azzal,
hogy monjduk (mittomán) telepítés nélkül futtatható alkalmazásként
képesek kiváltani az itunes szinkronizáló funkcióját.ami meg a lejátszót illeti:
nem tudtam, hogy van ilyen jellegű próbálkozás.
de jól hangzik, mégha morbid is. -
bwoay
nagyúr
válasz
speedbump #434 üzenetére
akkor tényleg meglepődtem, de nem azon, amire gondolsz.
a kérdéssel csupán arra próbáltam célozni, hogy nyilván a zene is csak egy file.
arról totál elfeledkeztem, hogy iPodoknál ez egész más,
ott a szinkronizálás során turpisság is kerül a dologba.
nekem az a természetes, hogy ha felmásolok egy mp3-at, .ogg-ot,
FLAC-et, akkor az a lejátszóra változatlan formában kerül fel,
szabadon másolhatom tovább, stb.tök igazad van, ez egész más világ.
én az itunes-t megkerülő, "workaround" alkalmazásokat sem egészen értem.
úgy képzelem, hogy ezek a szinkronizálást végzik el csak,
emiatt sokkal egyszerűbbek. vagy van más előnyük is? -
bwoay
nagyúr
válasz
speedbump #421 üzenetére
jaaaaj, akkor ne szivass mááá'
hát a zenék nem file formájában vannak a lejátszón?
akkor úgy mondom, hogy mint a lejátszók zöménél,
amik könyvtárszerk. alapján rendezik a zenéket (meg minden mást is).egyéb:
most látom a hírt, hogy megoldódott a Copy/Paste probléma iPhone-on,
gondolom az alkalmazás ugyanúgy fut a Touchon is. -
WiZARD
addikt
-
bwoay
nagyúr
válasz
speedbump #295 üzenetére
azért az nekem is fura, hogy egy iPoddal kapcsolatban
előbb gondoltok infrás távirányítóra,
mint a hordozható lejátszóknál megszokott,
(több, mint egy évtizede használt) tipikusan a füldugó vezetékébe épített,
vagy ahhoz csatlakoztatható, többnyire ruhára csíptethető remote-raAlvin:
szerintem senki nem nézett hülyének.
SkyN3t direkt kitért arra, hogy a gyári füldugó
(mint a legtöbb lejátszó tartozék fülese) nem áll a helyzet magaslatán,
aki meg beszerez egy ilyen kategóriájú lejátszót,
az szégyellje magát, ha a bundle fülhallgatóval áll szándékában használni.
Sőt, a negyedennyibe kerülő lejátszók is
jóval komolyabb dugót érdemelnek annál, ami a dobozban lapul. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
speedbump #283 üzenetére
meghallgattam, nem a levegőbe beszélek, amikor azt mondom, hogy borzasztóan torzít, tényleg torzít, nem is kicsit. Milyen infrás távirányítóról beszélsz? Mert se linket se képet nem mutattál
Másrészt minek káromkodjak, ő egy eladó, így is a szokásosnál bőven készségesebb volt, nem hiszem, hogy minden lejátszó gyári kódját tudja.
-
ATish0
tag
válasz
speedbump #267 üzenetére
Csak, hogy ne legyenek félreértések: nem vagyok zseni a fülesek terén, a k324p egy akg által gyártott füles, a sony nwz-a810-es sorozata pedig 3 lejátszót jelent, amik kíváló hangzásjavító technológiával, és felsőkategóriás sony fülesekkel jönnek.
Az, hogy nem szokták az iPodokat ezért kritizálni, abba ne menjünk bele...
-
kareeka
csendes tag
válasz
speedbump #243 üzenetére
külföldön (nem tom pontosan, hogy melyik országokba, de usaba természetesen..) megmutatja, magyarországon még nem sikerült ilyen pontot találnom. a friss mapsbe (tehát ami az 1.1.3-mas upgradehez van) van bal alul egy ikon, célkereszt alakja van. arra ha rányomsz akkor meg kellene mutatnia, hogy hol vagy.
-
Sztojcsi
tag
válasz
speedbump #161 üzenetére
2. biztos, hogy nincs annyi, nem mértem le de szerintem max 2-3 óra.
6. kb 20-30 eq van rajta alapból, de magadtól asszem nem csinálhatsz.
7. hivatalos decibel értéket megnézheted az apple honlapján, de állítom hogy elég hangos, és bár én nem értek hozzá szerintem még nagyon magas hangerőn is alig torzít.
13. Apple-nél világgari van. Én gariztattam itthon az USA-s ipod videómat.
14. Nem azon múlik hol veszed. Én nem tudtam használni itthon az USA-ban vett ipod videomon. -
Sztojcsi
tag
válasz
speedbump #162 üzenetére
Eddig is zárt tokom volt az ipod videomhoz és remekül meg voltam vele. Szeretem a zárt tokot, úgyis egy perc alatt beállítom a zenét amit hallgatni akarok aztán elrakom, filmet nézni meg úgyse akarok tokban, akkor már jobb anélkül.
Meg nem akarok ilyen nagy tokot mert mi a francnak vettem ilyen könnyű és vékony lejátszót, ha a tokja háromszor akkorává teszi?
Na mind1, nekem ezek a szempontjaim, persze lehet másképp is nézni. Szóval lécci szóljon az aki bárhol tud ilyen tokot.
-
rumos14
nagyúr
válasz
speedbump #124 üzenetére
a stílusodat nem minősítem, más már megtette itt is helyettem. sajnálom, hogy egy normális kérdésre is így válaszolsz. talán majd kinövöd.
látod, neked sem, másnak sem tetszik az iTunes. a kérdésemre válaszolhattál volna csak és kizárólag második bekezdésed kettőspont utáni részével és akkor azt mondom, hogy tökéletesen egyetértek veled. -
kareeka
csendes tag
válasz
speedbump #111 üzenetére
A fórumtémás dologgal egyetértek, de reméltem, hogy többen fognak írni...
A játékok és alkalmazások között olyan dolgokat tárgyalok amik hasznosak lehetnek, és énis szoktam őket használni. Nekem tetszik a waves. Nem fejlesztésekről szeretnék itt írni, meg újdonságokról, hanem az installerből letölthető kis alkalmazásokról.
A mailben nálam idegesítő, hogyha kitörlök egy levelet, akkor 2 perc múlva megint ott lesz, ha megnézem gépen a leveleimet, akkor szintén ott lesznek a kitörölt levelek. Ha gépen kitörlök egy levelet, akkor a Touch még mindig kiírja hogy új levelem jött. Nálam legalábbis.
Úgy gondoltam a gyári kivételt, ahogy leírtad, lehet hogy én fogalmaztam rosszul. Valószínűleg. Nevezhetjük másnak is, de szerintem ezzel nem hekkeljük meg, plusz azért is szerettem volna ezt kiemelni, mert nem egy hack,crack oldalt akartam létrehozni. Azt leírtam h elveszhet a garancia.
Az oldal tartalmi részét egyedül fejlesztem, de technikailag segítséget nyújt egyik barátom is.
És az utolsó mondatod elejével énis egyetértek, ezért hoztam létre ezt a lapot. Persze, hogy sokat kell fejlődnie, alig pár hete kezdtem el a semmiből.
Amúgymeg: lehet beküldeni bátran cikkeket.
-
kareeka
csendes tag
válasz
speedbump #95 üzenetére
köszönöm a tartalmas és minden oldalról megindokolt kritikát! Elmondom neked, hogy az oldalon egyedül a híreket és a képeket szedem össze a netről, a többit én magam írtam. remélem ha te dolgozol napokig valamin, és leírod valahova, (szerintem) eléggé normális módon, hogy nézzék meg, akkoris lesznek emberek akik azt mondják rá hogy lófaszság. és azt ne mond nekem, hogy csak olyan helyre vagy regelve, amit minden nap használsz. azért akartam h regisztrálni kelljen, hogy lássam hogy ki az akit télleg érdekel a dolog. és mi van akkor ha a jailbreakhez be kell jelentkezni? attól meg h neked nem tetszik nem lesz lófaszság...
-
rumos14
nagyúr
válasz
speedbump #90 üzenetére
nem valami 600-as prockó van ezekben? persze nem csak a mhz számít... de pl. egy 416 mhz-es intel proci egy pda-ban már igen jól megbírkózik a nem egérmozi méretű divx/xvid cuccosokkal is.
mit is vársz el egy pda-tól? 16gb? ha nem is most, de egy éve múlva sztem 10k magasságában tehetsz bele 16 gigás memókártyát. nem kell cerkával böködni, mert egyrészt ugyanúgy a képernyőt tapicskolva is beviheted a karaktereket, másrészt léteznek billentyűvel rendelkező pda-k is. -
manutdzoli
senior tag
válasz
speedbump #87 üzenetére
Hát elég sz@rul van megcsinálva ez a képfeltöltés.Mondjuk úgy akartam hogy egyes képeket feltölteni,mert ha egy mappában van 100kép és abból nekem csak 20kell,akkor feltölti mind a 100-at,és még törölni se lehet az ipoddal.Meg ha átmegyek egy másik könyvtár mappáiba az előző feltöltötteket letörli
Na mind1
-
rumos14
nagyúr
válasz
speedbump #84 üzenetére
tökre igazad van. azért szoktam ide benézni, mert - ahogy bwoay is leírta, alapvetően érdekel ez a kütyü, és úgy általában, középszintű kütyübuzi vagyok (ismerek azért kütyübuzibb tagokat is azért
)
na lényeg a lényeg, várok rá, és el is várom, hogy legyen ums file másolás és támogassa (akár egy külső szoftverrel) a divx/xvid/wmv formátumokat, mert a vas az elbírná, bőven. -
speedbump
tag
válasz
speedbump #54 üzenetére
Ehh... pontositok. Az tuti, hogy az Apple az mp4-et fogja tamogatni. Gondolom az SDK-val lehet majd irni video konvertert, de szerintem nem lesz eleg gyors. (amugy MP3 lejatszo mar van az ipod touch-on. Meg nem olyan mint mondjuk a winamp de lejatszani mar lejatsza a dolgokat, innentol fogva kis lepes, hogy ne itunes-on keresztul lehessen szinkronizalni! Gondolom mukodni fog a fentebb reszletezett "felkurom az mp3-akat oszt' jo'van" modszer
-
zLk
csendes tag
válasz
speedbump #47 üzenetére
Egyetértek.
A törés teljesen biztonságos, és ha valami véletlen folytán nem menne rendesen, egy sima restor-ral az iTunesban vissza lehet állitani!
Speedbump, van már törés arra is, hogy menjen az 1.1.2-es firmwire is, sőt egy gyenge magyarositás is van a touch menüjéhez.(persze nem raktam még fel, csak ha kijön a hivatalos)
minden további infó, magyarul, hogy hogyan kell feltörni EZEN A LINKEN:Ezt a software development kit-et én is várom, mert a mostani játékok sztem nem annyira jók.
Bár nekem nincs PDA-m, azrt még nem hasonlitanám hozzá. Ez más.
Ez a kezelőfelület, áh, utánozhatatlan.Én mp4 odoláshoz ezeket használom:
Xilisoft iPhone Video Converter,
Jodix.com-os free ipod video converter,
Ultra Mobile 3gp video converter.
De asszem kipróbálom azt amit te irtál, kiváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged