- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareeka
csendes tag
ilyesmi távirányítóra gondoltatok? itt a harmadik a sorban.
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #261 üzenetére
Nem tudom, 1.1.3-mon nekem sem müxik a Summerboard valamiért nem csinál semmi változást, de 1.1.2-n működött.. :s
az ebookokat sajna nem ismerem
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #259 üzenetére
van asszem alatta egy olyan, hogy "Summerboard (Old)". próba meg avval.
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #253 üzenetére
Summerboard néven van az installerben.
-
kareeka
csendes tag
az én oldalamon elég sok progiról van leírás, pl erről is.
http://ipod-touch.ath.cx - ajánlom figyelmedbe
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #247 üzenetére
igen, installerből lehet leszedni az SMBPrefs-et amivel meg lehet változtatni a külsejét a homescreennek. a témákat beleteszi az SMBPrefs progiba egyből, tehát ha megnyitod az SMBPrefs-et, akkor ott lesz a letöltött téma a themes-ben.
-
kareeka
csendes tag
válasz
speedbump #243 üzenetére
külföldön (nem tom pontosan, hogy melyik országokba, de usaba természetesen..) megmutatja, magyarországon még nem sikerült ilyen pontot találnom. a friss mapsbe (tehát ami az 1.1.3-mas upgradehez van) van bal alul egy ikon, célkereszt alakja van. arra ha rányomsz akkor meg kellene mutatnia, hogy hol vagy.
-
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #224 üzenetére
a java script alapjáraton benne van a touch safarijában.
a java futtató környezet pedig benne van az installerben, jiggy runtime a neve. -
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #219 üzenetére
nah, örülök hogy megoldódott!
azért lehet ez, mert az 1.1.3 még viszonylag friss, és még nem gyártottak hozzá annyi progit, mint az idősebb 1.1.2-höz. -
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #208 üzenetére
jah jódolog, de közbe találtam egy magyarítást hozzá!
http://ipod-touch.ath.cx/index.php?option=com_content&task=view&id=72&Itemid=50
itt le van írva, h hogyan kell. -
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #206 üzenetére
hát ja, kb 1 fél délután... de ebben benne vanz 1.1.3-mas jailbreakje is ami kb fél órás úgy, hogy nem kell hozzáérned.
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #203 üzenetére
először is mindent le kell törölnöd a touchról, restoreolnod kell. ez azt jelenti, hogy a firmware is letörlődik, tehát 1.1.1-es lesz. a folyamat nagyvonalakban úgy néz ki: restore, 1.1.1, 1.1.1 feltörése, frissítés 1.1.2-re, 1.1.2 feltörése, majd 1.1.3 és annak feltörése. tehát mindig frissíted az eggyel újabbra és azt JB-eled. tehát ahhoz, hogy 1.1.3 mas jailbreakelt touchod legyen, először kell egy 1.1.2-es jailbreakelt touch.
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #201 üzenetére
a customize egy program, amit az installerből lehet leszedni és a menü külsejét lehet vele állítani, cserélni az ikonokat, a töltöttségi csíkot stb. és ott át lehet írni vele pár angol szöveget magyarra.
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #200 üzenetére
http://ipod-touch.ath.cx
itt minden le van írva részletesen hogy mit-hogyan. az oprendszeres dolgot nem tudom.. :S -
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #195 üzenetére
én erről ne mtudok, de Customize-zal elég sok feliratot le lehet magyarítani.
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #193 üzenetére
nekem is az van, meg nagyon sok ismerősömnek, és már szinte 100%-osan megbízható. nem kell tőle félni, legrosszabb esetben restore-olnod kell, de azt úgyis kell, mivel anélkül nem lehet JB-elni.
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #192 üzenetére
szerintem nem, mivel ha restore-olod, akkor tulképpen leformázod is.. és akkor már nem lehet.
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #190 üzenetére
tudtommal ugrik ugyan a garancia, de ha valamiért vissza kéne vinned, akkor csak simán restore-olod, és akkor nem állapítható meg, hogy fel volt-e törve...
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #182 üzenetére
darnellsmith ajánlom neked is az oldalamat ide le van írva hogy tulajdonképpen mi is az. plusz maga a menete is, de röviden talán ennyi, amit itt leírtak előttem.
-
kareeka
csendes tag
hmm.. ez elég furcsa, tegnap JB-elte egyik haverom és neki ment.
valamiért úgy látom, hogy leállt az a repo, amiről ez és pár dolog ment volna. lehet h csak időleges, nem tudom.
két megoldást találtam: menj bele az All Packages-be és ott keresd meg a community sources-t, installáld fel. resfreshelj. ha utána nincs az All Packagesban az OktoPrep, akkor add hozzá ezt a Source-t: http://hackthatphone.com/1.xml (sources-edit-add-ok-refresh). ezután állítólag a "Hack That Phone Tools" mappában kell lennie.
jah és köszi, hogy az oldalamat használod!
-
kareeka
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #160 üzenetére
én válaszolok saját tudásom szerint mindre, ha megengeded:
1. ha nem akarod felrakni az 5 plusz appot (stocks, notes, mail, maps, weather) akkor semmibe se kerül. ha pedig jailbreakeled (leírást az oldalamon találsz) akkor ingyér van minden.
2. igen, csak USB 2.0ról, de lehet hozzá venni konnektorátalakítót, és: gyors töltés: 1,5 óra alatt kb. 80%-ra töltődik fel; teljes töltés: kb. 3 óra alatt.
3. az ipod nem mp3ban tárolja a számokat, hanem olyanban, amit a windows nem lát, és ezeket csak itunesszal lehet felrakni. (és flash memória van benne...)
4. nekem freemail és gmail ment, de beépítve van benne gmail, yahoomail, .mac, és AOL mail, ahol nem kell mindent külön beállítani, de sztem mindennel megy.
5. nekem eddig semmi gondom nem volt vele, se itthon, se suliban (pedig ott elég gyenge a wifi / wlan).
6. a frekvenciákat nem tom, de te beállíthatsz és van benne jó sok default is.
7. a fülesei jók, tehát kívülről nem nagyon hallatszik, de elég jól szólnak és egyátalán nem torzít hangosan se (kivéve ha valami brutál EQ-t állítasz be)
8. igen, sima kell bele.
9. van. lehet rendelni
10. kikapcsolt kijelzővel állítólag 22 órát, de szerintem is megy annyit.
11. le és ekkor le is van holdolva.
12. van, és gépen csinált playlisteket is tudsz rárakni, meg a touchon is hozhatsz létre playlistet.
13. erről én nem tok, de ha ők mondják akkor úgy van.
14. az attól függ h te hol lax és milyen címet adsz meg és hogy honnan csatlakozol az iTMS-re tudtommal
15. amiket lejátszik: H.264 video, max. 1.5 Mbps, 640x480 pixel, 30 fps, alacsony komplecitású H.264 Baseline Profil AAC-LC audio-val max. 160 Kbps, 48kHz, stereo audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban; H.264 video, max. 2.5 Mbps, 640x480 pixel, 30 fps, Baseline Profil max. 3.0 AAC-LC audioval max. 160 Kbps, 48kHz, stereo audi .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban; MPEG-4 video, max. 2.5 Mbps, 640x480 pixel, 30 fps, Simple Profil AAC-LC audioval max. 160 Kbps, 48kHz, stereo audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban. remélem elég lesz. konvertálni meg kvasok progival lehet, guglizz rá az ipod video converterre. sok lesz.minden más infó ha kell akkor az oldalam áll rendelkezésedre: http://ipod-touch.ath.cx
-
kareeka
csendes tag
válasz
Sunyi Sanyi #148 üzenetére
hivatalosan nincs, de jailbreakelés (feltörés) után lehet hozzá letölteni Instant Messenger progit (Apollo a neve) és webrádiós progit, de annak nem tudom a nevét. Tudtommal rögzíteni nem lehet.
vagy ha nem akarsz JB-elni akkor felmész a safarival a www.meebo.com-ra és onnan be tudsz jelentkezni msnre.
JB-ről bővebben az oldalamon minden infót megtalálsz, ha érdekel.
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #114 üzenetére
ehhez kell a jailbreak. a jailbreak leírását pedig megtalálod az oldalamon, ha érdekel.
ja és én azt javaslom, hogy ha először csinálod, és biztosat akarsz, inkább tedd vissza az 1.1.2-re, és azt jailbreakeld (bár jailbreakhez úgyis restore-olni kell), mert az 1.1.3-masban még elég sok a hiba, fagyás. én pl nem tudok letölteni játékokat, az installerem néha kilép magától.. szal egy tipp.
-
kareeka
csendes tag
válasz
speedbump #111 üzenetére
A fórumtémás dologgal egyetértek, de reméltem, hogy többen fognak írni...
A játékok és alkalmazások között olyan dolgokat tárgyalok amik hasznosak lehetnek, és énis szoktam őket használni. Nekem tetszik a waves. Nem fejlesztésekről szeretnék itt írni, meg újdonságokról, hanem az installerből letölthető kis alkalmazásokról.
A mailben nálam idegesítő, hogyha kitörlök egy levelet, akkor 2 perc múlva megint ott lesz, ha megnézem gépen a leveleimet, akkor szintén ott lesznek a kitörölt levelek. Ha gépen kitörlök egy levelet, akkor a Touch még mindig kiírja hogy új levelem jött. Nálam legalábbis.
Úgy gondoltam a gyári kivételt, ahogy leírtad, lehet hogy én fogalmaztam rosszul. Valószínűleg. Nevezhetjük másnak is, de szerintem ezzel nem hekkeljük meg, plusz azért is szerettem volna ezt kiemelni, mert nem egy hack,crack oldalt akartam létrehozni. Azt leírtam h elveszhet a garancia.
Az oldal tartalmi részét egyedül fejlesztem, de technikailag segítséget nyújt egyik barátom is.
És az utolsó mondatod elejével énis egyetértek, ezért hoztam létre ezt a lapot. Persze, hogy sokat kell fejlődnie, alig pár hete kezdtem el a semmiből.
Amúgymeg: lehet beküldeni bátran cikkeket.
-
kareeka
csendes tag
mostmár nem kell regisztrálni. remélem így már mindenkinek tetszik. írhatna valaki a fórumba..
-
kareeka
csendes tag
válasz
speedbump #95 üzenetére
köszönöm a tartalmas és minden oldalról megindokolt kritikát! Elmondom neked, hogy az oldalon egyedül a híreket és a képeket szedem össze a netről, a többit én magam írtam. remélem ha te dolgozol napokig valamin, és leírod valahova, (szerintem) eléggé normális módon, hogy nézzék meg, akkoris lesznek emberek akik azt mondják rá hogy lófaszság. és azt ne mond nekem, hogy csak olyan helyre vagy regelve, amit minden nap használsz. azért akartam h regisztrálni kelljen, hogy lássam hogy ki az akit télleg érdekel a dolog. és mi van akkor ha a jailbreakhez be kell jelentkezni? attól meg h neked nem tetszik nem lesz lófaszság...
-
kareeka
csendes tag
akinek van Touch-csa az regisztráljon, de akinek másikféle iPodja van, az is nézze meg:
http://ipod-touch.ath.cx
köszi, remélem tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest