Hirdetés
- Készülőben az Apple AirTag 2
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbump
tag
Nem a zenehallgatas miatt vettem a touch-ot, illetve az eletben nem volt se walkman-em se diskman-em, se semmi mas hordozhato lejatszom. Emiatt tudatlan vagyok a temaban es infras taviranyitora gondoltam (pl gyaloglas kozben sosem hallgatok zenet, a kocsiban ra van kotve a radiora es emiatt gondoltam, hogy pl otthonra kell, ha valaki nem akar felallni a karoszekbol)! hiaba, disznok koze gyongyot ne dobjatok
-
Zirowe
nagyúr
Utolsó hozzászólásom ilyen téren,mert nem akarom szétoffolni a témát!De nincsen igazad!A ready to usenál az ember tudja,hogy nincs hozzá töltő,és úgy is árulják,ez a bevett szokás.Mobilokat töltővel árulják,mert aksis cuccoklnál ez a szokás.Az elemes cuccokhoz meg azért jár elem,hogy tudjad használni,a többi elem az a te kiadásod(ha tölthetőt veszel,az a te plusz kiadásod).
Szóval elvileg az ipodokhoz a magyar hatályos ptk szerint (277. §) járna hálózati töltő is.Ha nem értesz vele egyet,akkor jelentkezz a jogi egyetemre,és az 5. féléven el fogják magyarázni polgár3-kötelmi jog általános résznél,vagy pedig kérdezd meg egy jogász ismerősöd.
Ennyi.
Nah,szóval,milyen is az új touchod hangzása 1010?
És ez a volume hack nem torzít?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
1010
őstag
sztem ebböl elég
én sem kaptam hozzá töltőt
a doboz hátulján meg rajta van mi kell ahhoz hogy működtetni lehesen ezt az ezköztészt nem adnak hozzá az biztos
szal azzal már rendelkezni kellsztem van itt valhol egy fogyvéd topik meg boltos topik
ott biztosan vágják mihez mi jár[ Szerkesztve ]
-
-
speedbump
tag
Az utolso bekezdest nem ertem, de (tudom mar sokszor mondtam) van MP3 lejatszo az ipod touch-ra. Felgorod a szamaidat, az meg lejatsza. Annyi gixer van vele, hogy nagy kezdetleges fazisban van, de szerintem nehany honapon belul lesz rendes player mint pl a winamp. En is jobban szeretnem azt. Total commander-rel felpakolni egy winamp-os felulettel megnyitni aztan hagy szoljon.
-
Zirowe
nagyúr
Hát,én legalább 5-6 évig használtam Sonic Stage-t,teljesen szabad kezem volt benne,magam alkottam a csoportokat,raktam bele amiket akartam,vagy egyáltalán nem csináltam csoportokat,én határoztam meg a számok sorrendjét,és a programon belül szabadon szerkeszthettem az id3tagokat.Az atrac3ra való tömörítés és a lejátszóra való áthúzás gyors volt,hi-md-nél meg el is volt hanyagolható,1az1ben rakta fel az mp3at.Egyszerü,könnyen kezelhető progi volt,teljesen meg voltam vele elégedve.
ITunes-al még nincs olyan nagy tapasztalatom,még csak 2 napja van fent,de már most veszem észre,hogy terjeszkedik a rendszerben.Kikapcsoltam az automata indítást,mégis legalább 3 folymatot indít a gép bekapcsolásakor,az elöbb meg teljesen lefagyasztotta a gépem(pedig nem is használtam,nem is volt bekapcsolva!!!),vmi 20x futott vmlyen mobil apps-ja s maga az itunes:S[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
speedbump
tag
Na azt nem tudom, de eleg elmeletinek erzem a problemat. Mo-n keresni kellene azt az embert aki barmit vasarolna az iTunes-bol, mikor ugyis minden file-cserelokon kerul a gepre
Ezt az ipod-rol ipod-ra masolos dolgot nem probaltam ki, csak olvastam. Feltetelezem, hogy mukodik, de nem sajat tapasztalat.
Nem tudom, hogy hogy mukodik ez a store dolog. Ha egyszer fent van a touch-on akkor gondolom ott mar nem kodoljak el. Nem tudom. Majd ha egyszer veszel valamit akkor kiprobaljuk
-
kovis
tag
-
kovis
tag
Mit gondolsz miért két hétre vállalják a javítást vagy ahogy nevezed a ,,bevizsgálást" mert ennyi idő adott arra hogy eldöntsék mi a teendő. A 30 napnál pedig már cserekészüléket kell biztosítani.Ha jobban megnézted volna akkor tudnád azt is hogy árleszállítást is kérhetsz meg el is állhatsz.
Sőt ha 2 héten belül nem vállalják a javítást akkor saját költségen megjavítatthatod és azt behajthatod rajtuk, de folytathatlyuk ezt a kis csevelyet napokig magad győzködd ne engem.
Tudnék mesélni mik vannak és még nem volt fennakadás sosem Mo-on vásárolt termékkel. -
rumos14
nagyúr
nézd, nyilván rossz napja volt. semmi gond, nem várok bocsánatkérést. a korábbi kommentjeim alapján vszleg alapvetően nem vagyok szimpi, ez is érthető.
amúgy tényleg nagyon súlyos eset vagyok. tegnap volt két Apple-vonatkozású áprilisi tréfa az itcafé-n és az 'arénán és ezek annyira behülyítettek, hogy hajnalban a következő álmom volt: steve jobs termékbemutatót tart Mo-n, jelen vagyok. szót kérek. elkezdem fikázni az iPhone-t, a Macbook Air-t és az iTunes-t + úgy általában a céget. jobs kétségbeesik, elveszi tőlem a samsung i600 (windows-os) telómat és elkezdi fikázni, hogy milyen gagyi csengőhangok vannak rajta, bezzeg az iPhone-on! erre mondom, hogy bármilyen mp3-at, akármit rárakhatok ingyen. jobs mondja hogy az iPhone-ra is lehet venni csengőhangot 99 centért, hangos nevetés tör ki. én hátrafordulok a közönség felé és V jelet mutatok ki.
na ez a megasúlyos! -
rumos14
nagyúr
abszolút teljesen komolyan. hát nem kicsit volt fura, életemben nem mutattam V jelet . angolul beszéltem persze, ahogy azt illik. the Air has got only one USB port
aztán ma volt egy tágyalás és a csóka mellettem elővette a Macbook-ját én meg alig bírtam ki röhögés nélkül. aztán persze néztem, hogy Win és Mac OS párhuzzamosan futott a gépén, csak úgy lépegetett a kettő között -
Davey7
senior tag
nemtudom,de nekem ilyenekkel nincs gondom,pedig 1G-s Touch-om van. Én elindulok itthonról és berakom azt az albumot amit szeretnék hallgatni és mivel azt szeretném így nem léptetek számot,mert vagy az összes jó,vagy ha meg úgyis átléptetem mindig akkor nincs is értelme feltenni
Hangerőt meg nem állítok,mert az első héten lecseréltem a gyári fülest egy AKG-re amit jó a zajszűrése,így nem zavarnak a buszok,kocsik,villamosok...
-
Davey7
senior tag
abban igazad van,hogy nem sikerülnek mostanában valami jól az előadók albumai...
nekem azért felel meg a touch zenére mert elindulok itthonról az egyetemre, itthon benyomom és mikor odaérek kikapcsolom ha meg jön egy telefon azt hamar lerendezem.
régen a motorola telefonomról hallgattam a zenét,de gyűlöltem mikor csörgött és a headset-en kellett beszélni. így csak kikapom az egyik vagy mindkét fülest és kész is.K324p amúgy? -az,és nagyon jó
én sokszor megbánom utólag a dolgokat amiket veszek,hogy vehettem volna jobbat is,de szerintem a touch és a füles az első amiben nem látok hibát számomra. (csak azt,hogy mindig elkérik az unalmas órákon játszani és leszívják az akksit) én tényleg zenére használom elsősorban,meg ha valamit neten gyorsan meg kell nézni,ritkán 1-2 játék (most pl a sway nagyon tetszik)
AloeVera: nincs semmi Soun Check,csak nagyon ritkán piszkálom a hangerőt...max mikor itthon hallgatom,vagy játszok,mert akkor halkabbra veszem. úgy ahogy van snyc-elek és kész. szerintem megegyezik az összes albumomnak a hangereje...ha meg nem akkor sincs gáz,mert legrosszabb esetben is végigmegy egy album mire elérem az úticélom (playlist-eket nem használok,shuffle-t is csak albumon belül)
ugye itt azt kell nézni,hogy ki milyen életstílusban él,hogy használná,mert nehéz találni két egyforma embert....
nem vagyok nagyon vájtfülű,de azért nem vettem volna meg,ha sistergett volna,vagy hasonló. semmi háttérzajt nem hallok,szerintem tiszta a hangja. (EQ-t nem használok)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP ÁLLAPOT! Lenovo Thinkpad T490s, i7-8565U, 16GB/512GB, FHD/IPS, garancia!
- Lenovo ThinkCentre M93p AKCIÓ! i5-4590, 8/500 GB, Win 11, WiFi! /// + LCD + 3e!!! ///
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB 8GB RAM Dual
- ZTE MF 287 Pro 4G LTE+ cat12/13 lte router/modem Független
- Gamer laptop! Ingyenes szállítással és ajándék laptop hűtő!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest