- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
-
Barett 50cal
senior tag
-
Nem kell, értem már.
Van egy megoldási lehetőség:
1) ICS nélkül építsd fel az ad-hoc hálózatot, mint először tetted.
2) Windows-on menj be a Hálózati kapcsolatokba, és nyisd meg a vezetéknélküli hálód tulajdonságait. Ezeket az értékeket keresd meg: IP cím, Alhálózati maszk.
3) Touchon, miután rácsatlakozott a Wifire, menj be a hálózatba (jobbra kék nyíl). Válaszd ki a Static opciót az IP Address alatt, és töltsd ki így:
- IP Address: a Windowsos gép címe + 1, azaz pl. 192.168.1.143 esetén 192.168.1.144.
- Subnet mask: ugyanaz mint Windowson (pl. 255.255.255.0).
- Router: ide írd be a Windowsos gép címét.
- DNS: ide is.Elvileg így a két gépnek IP cím alapján látnia kéne egymást.
-
[Ace]
aktív tag
Ha van fülhallgatón hangerőszabályzó, akkor az teljesen független a lejátszótól (kivétel talán az Apple gyári fülesei, ott tán szoftveres). Tehát ilyenkor a fülhallgatón veszi vissza a hangerőt, és ahogy hangosabbra veszed, úgy csökkenti a hangerő "visszafolytását". Ergo megy.
-
rolixyz
tag
Köszi a gyors választ!
Erre az In-Ear fülesre gondolsz? Nem néz ki rosszul...
És a touch hangminősége? Olvastam hogy nem lehet kézileg hangszínt szabályozni.. Alapban jó beállítások vannak benne?
Lehet h elég hülyéket kérdezek, de szeretném ha elmondhatnám miután megvettem, hogy megérte
-
[Ace]
aktív tag
Egyszerűbb, ha letöltöd ezt a kis progit: [link]
Ezzel eléred kábelen keresztül a DCIM/Apple mappát, ahova a screenshotokat menti (ezt a mappát látja a Discover is). Innentől kezdve meg átmásolhatod a fájlokat, amiket rátettél Discoveren belül, a Public mappába, vagy ahova akarod.
-
baliii
senior tag
hi!
tudja valaki hogy ezt a GENIUS playlistet hol kell aktiválni? mert azt rja h ki van kapcsolva és itunesban tudom aktiválni de gőzöm sincs h hol
és van még valmai: egyszer amikor le akartam állítani a zenét kivettem a zsebemből a gépet és nem kellett kioldanom a billentyűzárat mert egyből ott volt egy play gomb meg számváltás meg hangrő ha jól emlékszem de azóta egyszer sem láttam, ez mitől van és hogyan lehet újra előhozni?
előre is kössz!
üdv -
joseff
csendes tag
Üdv!
Én néhány hete Londonban vettem az Ipod Touch 8g-omat. Mivel a legjobb áron akartam megvenni ezért megnéztem vagy 10 üzletben. Mindenhol a 2nd gen.-t kerestem, mert azt gondoltam az a legújabb. Mikor kértem, mindenütt mutatták a sötét kartondobozost. Egyszer megláttam az átlátszó müanyag dobozost. Arra azt mondták, hogy az nem a 2nd gen, hanem a : "New Ipod Touch". Erre megvettem azt.
Amenyire jó lenne annyira el is van rontva. A beépített hangszoró röhelyes. Hogyha valamit akarok rajta: fórum olvasás-programok letöltése-install-kipróbálás-müködik/nem müködik-uninstall. aztán ez megy hosszan. Én úgy érzem rabolja az időmet. A meglévő Creatív Zen 8g lejátszóm programja gyárilag párosítja a filmhez a felíratot és átlátható a programfelülete. Itt meg???
Karácsonykor megyek haza legközelebb, ha addig nem barátkozok meg vele, eladom, és veszek valami komolyabbat. -
-
Abysmal
aktív tag
Nem tudom hogy 1st vagy 2nd gen-en vagy, ha 2nd vagy akkor gondolom még nem tudod (JB miatt), ha 1st gen-ed van, akkor WinterBoarddal lehet ezt megcsinálni. Az adott témát, amit kiválasztasz WinSCP-vel berakod a Touchon a /Library/Themes mappába, ha ez megvan, akkor a touchon belépsz a winterboardba, és ott aktiválod, majd kilépsz, ott nekikezd kicsit töltögetni, rárakja a billentyűzárat és kész is. A háttér egyszerűbb, ott csak a User Wallpapert kell kipiplod a WB-ban, kis töltés után ez is kész. Mivel az ikon képeket csak név alapján különbözteti meg, így más témákból összerakhatod, ami neked kell, vagy csinálhatsz is!
-
túrórúdi
csendes tag
a pixmania franciorországban alaki és más kis országokban van egy intenetes árházuk .
magyarországon nincs is boltjuk .ne vegytek semmit onnét mert olvastram olyanról hogy valaki megrendete ki is fiztem nem kapta meg a termékét . gondolom amerikábol hozza franciaozságba .
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
nem PNA.ra gondoltál? pedig szerintem ez a kütyü már majdnem pda. sőt...
de erről ne vutázzunk,m ert akkora flamewar lesz mint az állat.
én navigációra még így is tudom használni, ha vmi blutusz adapter lenen hozzá, amivel meg lehetne oldani a gps vevő témát, akkor már ihajcsuhajde lenne.
Remélem meg is csinálják, mert én láok benne jövőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged