- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
Valakit nemérdekel az iPod Touch 16Gb -om? Csak kényszerből írok ide mert sürgős lenne, nagyonszép állapotban van, akit érdekel, vagy aki tud olyat akit érdekelne, írjon már rám köszönöm
-
DroneZ^
őstag
Létezik az hogy iPod Touch 1G-n a 3.0-s firmware miatt nem működik rendesen a wifi? Mindig sokat kell várni mire csatlakozik, valamikor egyáltalán nem megy az internet róla, pedig kiírja hogy csatlakozva van, és maximum a térerő, más készülék meg röhögve megy ugyanarról a wifi-ről. Downgrade-elni meg ugye nemtudok
Tapasztalat valakinek?
-
DroneZ^
őstag
bocsánat hogy igy hirdetem, sürgősen eladó egy tökéletes állapotú 16gigás Touch, ha valaki tud segíteni eladásban vagy érdekelné írjon!
-
DroneZ^
őstag
töltsd le az apple.com-ról a legujabb, asszem 7.7-es iTunes-t regelsz, megadod az emailcimedet, jelszavadat, nevedet, kitalálsz valami hülyeségeket magyarul, amit benyel. és 3 opcio van a fizetésre, emléxem mert tegnap este regeltem
paypal vagy valamien hitelkartya, valami zöld kártyás ikon. fogalmam nincs mi az. és a harmadik: NONE
Nem kell tul sok ész hozzá... emailcimeddel megerösited. az apple ID pedig az email cimed lesz. 2.0-s firmware-t lehez venni, legálisan, pénzért, az apple-től. Vagy elkezdesz gondolkozni, mit is tegyél
Miután 1x is feltöltötted a 2.0-t, utánna már dijmentesen, upgrade-elheted a firmware-t, az iTunes letölti automatikusan a legfrisseb hivatalos verziot, és feltelepiti.
Csakhogy a legsz4rabb játék is 10 dollár, na ettől kapok hányingert... ingyen meg vicckategóriás programok vannak, pl: BUBORÉKOT RAJZOL A PROGRAM... na ezen sirtam 1 kört...szánalmas.. de remélem egyre több progi lesz, bébicipőben jár még ez az iPod Applications dolog
-
DroneZ^
őstag
hát nekem 1.1.3 volt a legrégebbi, és az is tudta ezt az átrendezést, de csak akkor kapcsol be hamár legalább félig van az elsö oldal ikonokkal, ugytudom.. nekem mindig is engedte, update-et 1.1.4ig bátran felfrissitheted, mert jailbreakelhető... 2.0val még várni kell, bár nekem az van, de bánom hogy felraktam, de visszarakni a régit meg már lusta vagyok
-
DroneZ^
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1065 üzenetére
aurora sztem nem nagy szám... vagy csak én nem ismerem a játékot? több fajta játékot is tartalmaz? mert jol néz ki mikor indul de ilyen kis sz4r ikoncserélgetős, mint msn-en a "drágakő" játék
sztem nagyon uncsi
az a majmos kellene nekem csak pénzbe kerül
-
DroneZ^
őstag
na mostmár minden jo
talált valaki az iTunes Store-on valami értelmes programot/játékot/akármit ami ingyenes?
mert én még nem
nem is értem miért
-
DroneZ^
őstag
van ez a 2.0 firmware. de egész eljutottam odáig hogy semmire se jó... letöltöttem pár ingyenes játékot ilyesmit, bevan állitva hogy szinkronizáláskor minden app felkerüljön az iPod-ra... nemtudom miért nem tölti át....
ui: ha esetleg mégis sikerülne feltenni pár cuccot, hogy tudom majd letörölni?
-
DroneZ^
őstag
Touch-ra nincs zenelejátszó progi, amiben lehet keresni??? mint az iTunesban... hogy lehet beirni betünként és szűkiti a kört... ha valaki tud írja már le a nevét
-
DroneZ^
őstag
Nemtud az iPod olyat hogy mint az iTunes keresőben, vagy mint pl a Winamp-ben hasonlóan, J gomb lenyomásakor folyamatosan irom be a szám címét és szűkíti a kört? Nincs ilyen lejátszzó progi hozzá,ami ezt tudná? Úgy vettem észre az alap progi nemtudja.
-
DroneZ^
őstag
na ha valaki tudna 1 jo MSN progit hozzá, akkor irja már le mert arra vadászok már napok óta... MobileChat majdnem jo lenne ha mondjuk az egész partnerlistát megjelenitené
és mondjuk ha rendesen fel is telepitené (out of disk space, delete sg. photos or videos)... mondjuk kicsit gáz az üzenetek megjelenitése...
szóval repo-val és 1 jó msn kliens névével megdobhatna valaki! Köszönöm! -
DroneZ^
őstag
ok megvolt, raktam is pár progit, megy.
Viszont valahol láttam a 1 chat klienst is rá, szerintem az a "Mobile Chat" lehet, ilyen szép narancsszinű ikonja van... de nem telepiti fel mert nincs elég hely... ezt irja... 3 megás a file és még 5 giga van a telón... telóóóóóón
, ipodon. és itt megakadok, de ez sztem iPhone-os verzio, nincs iPodos? Mert pár repo-t betöltöttem de csak ezt találtam köztük...
-
DroneZ^
őstag
iPhone appokat h tom felrakni? break megvolt de nem tudom hogyan juttassam el a pod-ra az adatokat... hogy lehet felmásolni az appokat?
-
DroneZ^
őstag
Itt is nagy a tolongás
-
DroneZ^
őstag
valami.app nevü programot hogy tudok telepiteni
-
DroneZ^
őstag
Hi! Nemtudja valaki hogy:
- Lehet-e cserélni a kijelző előtt azt a műanyag réteget? mert megkarcólódott... remélem nincs egyben...
-oldalt a fekete fém keretet?
-Avi-t hogy tudok felrakni? Új még a szerkezet, nemismerem
-Van a screen lock... ahol átkell huzni a kis nyilat, ahol áthúzom, ez van kiirva: "Nem a tied! TE..." ez nem a gyári kiíráshogy lehet ezt szerkeszteni?
-Hogy tudok flash playert igénylő honlapokat nézni? Lehet telepíteni utólag flash-t, illetve azt tartalmazó böngészőt?
-Nem honlaphoz, külön flash lejátszó létezik rá? SWF-et is szeretnék nézegetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- LEGO klub
- Steam Deck
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autószerelők, autószerelés
- Apple asztali gépek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest