Új hozzászólás Aktív témák
-
rolixyz
tag
Na hát akkor először is innen a negyedik lépésből szedd le a 3.0-ás firmwaret. Aztán lépj be itunesba, ott nyomd le a shiftet és ugy katt a restore-ra. Aztán ott beadod neki ezt a 3.0-ás fájlt amit leszedtél és megvárod az update végét
Utána pedig szintén itt végigköveted a JB leírását.Még annyi fontos, hogy backupot ne állíts vissza!
-
rolixyz
tag
válasz
skylinelaca #4142 üzenetére
Közben keresgéltem google-n, és úgy tűnik, hogy touchon nem megy egyelőre ez az iBluetooth senkinek, talán most nyárra terveznek egy 2.0-ás verziót, abban már a touch is támogatva lenne.
-
rolixyz
tag
Van 64 bites iTunes, az gondolom az xp-hez is jó.
-
rolixyz
tag
válasz
skylinelaca #4142 üzenetére
A szifon source-ról én is feltettem az ibluetooth-t, nekem feltette rendesen, de mikor elindítanám akkor vmi hibát ir ki, mondja h indítsam újra ha nem megy, újraindítom, de továbbra sem megy szóval nem tudom mi van azzal.
-
rolixyz
tag
válasz
skylinelaca #4139 üzenetére
Szerintem nem
Én összepárosítottam a telómmal, de mást nem tudtam kezdeni meg nekem se találta meg a telefonomat. Azért is írtam fentebb, hogy nem lesz-e hozzá vmi crack amivel lehet rendesen használni mert ezzel igy nem sokkal vagyunk előrébb eddig.. -
rolixyz
tag
skylinelaca: Szerintem nem, vagy legalábbis én nem találtam meg ezt a lehetőséget. De nincs azzal semmi baj, ha az első oldalról balra lapozol akkor előjön, de nem zavar semmit sztem.
PierNight: Én úgy tudom, hogy ezeket az akksikat nem nagyon szabad teljesen lemeríteni, mert inkább árt mint használ de leginkább felesleges. Esetleg havonta 1-2szer. Viszont szerintem érdemes maxra tölteni, de legalábbis ne úgy töltsd, hogy egy nap vagy 10szer elkezded tölteni és még a nap végére sem lesz feltöltve
bár elvileg ez sem nagyon ártana neki de azért..
-
rolixyz
tag
A Bluetooth-t mire lehet használni?
Mert én a mobilomról próbáltam mp3-at meg képet küldeni, de nem tudtam.. Nem lesz ehhez vmi crack, amivel lehet majd fogadni zenéket képeket stb..? -
rolixyz
tag
Nah, nekem már sikerült a jailbreak, itouch.hu alapján.
-
rolixyz
tag
A Cydia szerint Mac alatt már van lehetőség ipod touch 1g 3.0 jailbreakre, de a windowsos verzió meg a 2nd gen verzió is jön hamarosan azt mondják..
-
rolixyz
tag
válasz
skylinelaca #4101 üzenetére
Jah..
Én nem is tudtam h van ilyen.
-
rolixyz
tag
válasz
skylinelaca #4099 üzenetére
Ez a 3.0-ás szoft? Jól hangzik
-
rolixyz
tag
3.0-hoz még nem jött ki JB?
-
rolixyz
tag
Köszi a gyors válaszokat
Pénteken? Hmm azt már kivárom..
És akkor ebben már tudjuk majd használni a bluetooth-t olyanra h pl zene küldése vagy le lesz korlátozva csak fülesre?
-
rolixyz
tag
Sziasztok,
Ez a 3.0-ás szoft mivel tud többet? Annyit találtam, hogy lesz talán copy-paste meg bluetooth is menni fog. Ez már a végleges? Jailbreak van/lesz hozzá vagy még nem is foglalkoztak vele?
Előre is thx.
-
rolixyz
tag
Nekem sikerült megcsinálni és tökéletesen működik, de én nem ezzel a quickpwn-al csináltam hanem vmi unofficialsn0w 2.0 cuccal az ipodtouchfans oldalról (fentebb linkelve volt valahol).
-
rolixyz
tag
Én az iPhone-t választanám, ha tényleg működik a cucc és csak 5k-val kerül többe. Nekem sokszor eszembe jutott a touchnál, hogy ha tud (normális) bluetooth-t az iphone ha nem, azért szívesen telefonálgatnék vele, élmény használni is
Karma: Ez a letiltós dolog érdekes, még nem is hallottam ilyenről. Ez akkor van ha vmi lopott a cucc és jelentve van és akkor vmi szám alapján kitiltják? Csak így tom elképzelni..
-
rolixyz
tag
válasz
NyxNyxNyx #2940 üzenetére
Értem, akkor megnyugodtam, nem romlik az akksim
fs-zsoci: Ezzel Jailbreakeld, ez egy viszonylag egyszerű módszer, van hozzá videó is, nekem ezzel elsőre sikerült. http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=138081
Ja, és lehet hogy sikerült azzal a módszerrel feltörni annak a valakinek az ipodját, de az sztem biztos nem 2. generációs volt mert arra csak ez a redsnow van, még ez sem végleges, mert minden teljes kikapcsolás után gépre kell kötni és 1-2 parancsot lefuttatni, hogy beinduljon.
-
rolixyz
tag
Normális az, hogy vagy 2,5-3 óra játszástól meg egy kis wifitől már 20%on van? Mióta JB-elve van eléggé merül
bár lehet csak sokat 'nyomkodom'...
-
rolixyz
tag
Játszik innen valaki az iMob online-al? Mert lenne pár kérdésem a game-el kapcsolatban
-
rolixyz
tag
Eléggé lecsendesedett amúgy a topik, mindenkinek sikerült a JB? Vagy feladtátok?
-
rolixyz
tag
Hmm, a winterboard nekem is fent van, témával, lockscreennel, billentyűzettel
Na mind1 amúgy most csinálta először a kikapcsolást, eddig párszor csak az alkalmazás záródott be amit futtattam, csak nem kéne így járnom esetleg napközben is ahol nem tudom beindítani gép nélkül
-
rolixyz
tag
Az az 'tethered' jailbreak miatt van, hogy pl az előbb játszottam, és egyszer csak kikapcsolt az egész? Vagy esetleg a játékban van vmi hiba?
-
rolixyz
tag
Viszont a Cydiához kéne egy kis használati
Egyrészt a home-nál azt irja hogy unable to load (timed out) másrészt pedig én azt hittem, hogy majd le tudom szedni a jó kis játékokat, pl guitar rock tour, ami az appstoreban van, ezzel szemben alig van pár azok sem jók.. -
rolixyz
tag
Ezeket a parancsokat írom be így, ahogy itt vannak (bemásolom
) soronként. Illetve ezek előtt az ibss-t.
iRecovery -s
arm7_stop
mw 0x9000000 0xe59f3014
mw 0x9000004 0xe3a02a02
mw 0x9000008 0xe1c320b0
mw 0x900000c 0xe3e02000
mw 0x9000010 0xe2833c9d
mw 0x9000014 0xe58326c0
mw 0x9000018 0xeafffffe
mw 0x900001c 0x2200f300
arm7_go
arm7_stop
/exit -
-
rolixyz
tag
Én megpróbáltam, de amikor a patchelt fw-el kéne restore-olni akkor 1604-es restore errort irt az itunes, szerencsére a gyári fw-el tudta restore-olni. Most győzködöm magam az újrapróbáláson
A videó pedig nekem nem akar bejönni.. -
rolixyz
tag
Na most szedem a cuccokat hozzá, vmikor kipróbálom estefelé, bár nem tudom hogy menni fog-e de a szifonon jól le van irva. Egyébként ha vmi nemsikerül akkor itunes-al vissza lehet állitani vagy végleg vége lehet?
-
rolixyz
tag
válasz
NyxNyxNyx #2826 üzenetére
Nem igazán írnak konkrét dolgokat már egy ideje, egyébként azokat a hszeket érdemes nézni amiket MuscleNerd ír, vagy amikre ő válaszol a többi az csak hülyeség többnyire.. Azon dolgoznak elvileg, hogy mindig be tudjon bootolni a touch, mert jelenleg megy a jailbreak, de minden inditáshoz szgép kell és le kell futtatni a redsn0w-ot. Szóval kikapcsolni nem érdemes szgép nélkül csak sleep módba tenni. Monjuk én ezt a változatot is elviselném de ez már egy másik dolog..
-
rolixyz
tag
Szia, én kétféle töltőt is próbáltam már a touchhoz, az egyikkel a régi lejátszómat töltöttem (nem ipod) másikat pedig direkt Ipodhoz vettem, de egyikkel sem megy normálisan. Egy Belkin márkájút vetem "for Ipod' és azzal is csak ugy tölti fel hogy még vagy 2mm-nyit töltenie kéne, tehát fullra nem tölti csak a gép nálam.. Szóval szerintem a biztos megoldás a gyári töltő nálam legalábbis más nem működött rendesen. Viszont mintha azt olvastam volna hogy csak a 2G touchok nyűgősek a töltőre, ha 1G van neked akkor vmi for ipod töltő elvileg jó. Ja ez a Belkin kb 6ezer volt asszem.
-
rolixyz
tag
válasz
Bence717 #2768 üzenetére
Hy, szerintem mindenképp 2. generációsat, főleg hogy nemsoká itt a jailbreak. A jailbreakkel olyan játékokat, alkalmazásokat tudsz letölteni, amik egyébként fizetősek lennének, tehát sokkal jobban ki tudod használni ezt a képességét a touchnak, mivel szerintem a free cuccok nagy része gagyi 1-2 kivétellel..
-
rolixyz
tag
Sajnos valószínűleg nem (ez) a sunday lesz funday..
[link] -
rolixyz
tag
Szinkronizálni kell, ugy mint a zenéket. A gamesnél jelöld be ami kell és sync
-
-
rolixyz
tag
Hát jó lenne ha sikerülne megcsinálniuk, lassan ideje
Ráér azonnal -
rolixyz
tag
Ma vettem egy töltőt, ami elvileg jó az ipodhoz, de elég fura dolgokat csinál, mert rádugom akkor tölti, utána kb 5perc mulva azt mutatja a kis akksin felül hogy fel van töltve, utána megint visszamegy a villámjelre és van mikor igy másodpercenként változik... Volt valakinek hasonló tapasztalata? Mert nem irja ki az ipod hogy nem támogatja csak igy furcsán működik, még nem volt alkalmam kipróbálni hogy 0ról fel tudja e tölteni. Egyébként erröl a töltős mizériából annyit sikerült kiolvasni fórumokból, hogy ezekböl az uj apple termékekböl mint ez a touch 2G meg pl még a nano 4G is ilyen, szóval ezeket már nem lehet firewire töltéssel tölteni, tehát 12voltról nem lehet csak usb-s 5voltról. Egyébként a töltő: Belkin F8Z098. Amugy voltam egy iStyleban is, ott azt mondták hogy januárban lesz eredeti mert hiánycikk...
-
rolixyz
tag
Nemsoká elutazom, igy gondoltam kipróbálom a hama hálozati usb-s töltömet, természetesen nem tölti normálisan.. Pár percig jó utána mintha nem is kapna áramot a touch, szoval holnap megyek töltőt keresni... Ti melyiket javasoljátok? Nem szeretnék gagyit venni de azért ne is nagyon drágát. Ezt néztem ki : [link]
-
rolixyz
tag
Hmm, érdekes nincs semmi fake vagy hasonló hsz, ugy tűnik mindenki elégedett vele
Mondjuk ha kipróbálom és nemmegy akkor mi a legrosszabb ami történhet? Már csinálnám csak nem merem -
rolixyz
tag
válasz
Stanley-B. #2313 üzenetére
köszi
-
rolixyz
tag
Ja és ékezetes betűket nem lehet előcsalni valahogy? Még ha ő-t meg ű-t nem is de á,é stb..
-
rolixyz
tag
Én is megvettem az iPodot, 60k volt saturnban, egyébként úgy láttam hogy az istyleban van vmi 10%os kedvezmény most. Lassan megszokom ezt az itunest, bár még mindig fura hogy mindent szinkronizálással csinál
Egy kérdésem lenne, hogy van valami olyan ingyenes progi, ami az akksi töltöttségét jobban kijelzi?
Meg persze a szokásos, mikor lesz JB a 2g-s touchokra? Vagy legalábbis van vmi feljlemény? -
rolixyz
tag
válasz
mortalus #2251 üzenetére
Igen a pixmániánál vannak ilyen olcsóért
csak ott az a baj hogy megnéztem a fizetési lehetőségeket és nemláttam azt a variációt hogy jön a futár és neki adom oda a pénzt miután átvettem a cuccot, mert akármilyen világhíres mittomén milyen cég is, de én nem fogok előre utalni ilyen netes áruházaknak.
Ja arról nem is beszélve hogy sztem az összes zeném töltené ki kb a 8gigás felét.. szal nincs szükségem ilyen nagy tárhelyre -
rolixyz
tag
válasz
Csapi007 #2247 üzenetére
Én sem találtam pedig néztem már jó pár helyen. Olvastam vhol, talán itt valamelyik oldalon valami diákkedvezményről vagy miről. Ez hogy működik? Én sztem egy iStyle-ban fogom venni, bár még médiában nem néztem de nem hiszem hogy olcsóbb lenne.. Szal iStyleban 65ért van 8G-s.
-
rolixyz
tag
Ezzel szenvedek én is, hiába csinálom úgy ahogy működnie kell(ene) csak nem jó..
Olvastam youtubeon hsz-eket azt írták hogy a 8.02es itunesban van vmi hiba ami miatt nem tudunk így regelni, de én leszedtem már 8.1est is meg 7.7est is próbáltam xp-n hátha a vista miatt szarakodik de nemmegy se így se úgy..
Viszont így elmondhatom hogy még jó hogy nincs meg egyelőre a touch mert ha meglenne és itt szenvednék akkor már idegbajt kaptam volnade így remélem lesz vmi megoldás 1-2 héten belül..
Amugymeg nem értem hogy miért lenne olyan nagy dolog normálisan megoldani ezt az egészet, biztos nehéz lenne egy free regisztrációs oldalt összedobni..más: ha majd megveszem a touchot, és mondjuk 2.2es szoft van rajta de kijön majd a 2.3as és frissíteni akarok akkor csak pénzért lehet? Vagy csak az 1.x-ről 2re volt fizetős?
-
-
rolixyz
tag
Hy, van valami módja most annak, hogy ingyen tudjak regelni az appstore-ba? Mert ugyan nem akarok venni semmit, jó lenne pár free cuccot leszedni amig nem lesz JB a 2g-s touchhoz. Próbáltam pár dolgot, addig el is jutottam hogy a none-ra rámegyek a bankkártya választásnál, de itt kéne vmi kód amit nem tudok és anélkül nem megy tovább.
-
rolixyz
tag
Köszi a gyors választ!
Erre az In-Ear fülesre gondolsz? Nem néz ki rosszul...
És a touch hangminősége? Olvastam hogy nem lehet kézileg hangszínt szabályozni.. Alapban jó beállítások vannak benne?
Lehet h elég hülyéket kérdezek, de szeretném ha elmondhatnám miután megvettem, hogy megérte
-
rolixyz
tag
A Touchhoz is a szokásos fehér ipod fülest adják? Milyen minőségű ez a füles? Nekem van ilyen 'agybadugós'
Sony (mdr-ex71), ez elvileg elég jó minőségü ha valaki hasonlót vagy esetleg ilyet használ elmondhatná, hogy mekkora a különbség a kettő közt? Illetve maga a touch hangminősége milyen? remélem lesz olyan mint a jó kis régi sony lejátszóm.
-
rolixyz
tag
Sziasztok, tegyük fel, hogy most akarnátok iPod Touch-ot venni, melyiket vennétek? Új vagy régi szériásat? Mert én pár napja ezen gondolkodom
de nem nagyon tudok dönteni.. Persze nem az a lényeg hogy játsszak rajta, de azért nem lenne gond ha le tudnék szedni egy-két 'ingyenes' cuccot
és nem akarok úgy járni hogy mondjuk megveszem az újat aztán karácsony után kiderül hogy sosem lesz feltörve az ingyenesen leszedhető dolgok meg nem túl izgalmasak..
Szóval Ti mit javasoltok?u.i. Egyébként ha régi akkor valszeg 16gigás lenne mert pixmániánál elég jó akció van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest