Új hozzászólás Aktív témák
-
mitisz
tag
-
baliii
senior tag
van wifi routerem, meg laptop, majd akkor megoldom azzal, csak az asztali gépemen vannak a cuccok és abban nincs wifi... de az is csatlakozik arouterhez, lehet ugy is csinálni hogy a gép kábelen a touch wifi-n?
Davey7: nem a szoftverfrissítés, hanem az újból jailbreakelés tünteti el a dolgokat asszem, szoval nem nagyon lehet megoldani, avgy készíts biztonsági másolatot valahogy
-
czanga
őstag
Na arra én is befizetek, hogy mi lesz a 3.0-val...
bár a shuffle féle "érdekes" meglepetés után már mindenre számítok. Gombok a füles kábelébe integrálva, meg felolvasó funkció???
no comment... kiváncsi lennék ki az aki megvárja amíg mindent szépen lassan felolvas neki, illetve a white fülűek sem nyugodnak majd bele a csak apple füles használatába.... bocsi az OFF miatt, de ebből kiindulva bármi lehetséges szoftver kiadás szintjén is...
Jobs bácsi ide vagy oda, ott is nagy úr a pénz. -
czanga
őstag
köszi szépen.
vicces, hogy véleményem szerint otthon vagyok az apple cuccokban (pl Leopard user vagyok többek közt), de utólag jutott eszembe, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme, mert akkor amikor az oprendszert frissitem, akkor elvileg azért is fizethetnék ennyi erővel. Köszi a választ minden esetre!nembaj, jó ez a "hogyan égessük szénné magunkat" este...
-
Davey7
senior tag
köszi,aztán leesett,hogy nero-val is megtudom csinálni...csak már kb. 2-3 éve nem volt dolgom ilyesmivel és most megkértek,hogy csináljak már meg 3 albumot.
Ja amit a múltkor mondtam,hogy hogy nem tűntek el a cuccok JB esetén: innen csináltam.
A 2.2.1-eshez van ilyen külön fw amit le lehet tölteni és így megcsinálni?
-
bwoay
nagyúr
a winampet én is utálom, csak azért írtam, mert sokan használják (számomra rejtély, hogy miért). az iTunest valóban nem lehet megúszni, pl fw frissítés tudtommal még nem megy nélküle, mint ahogy a restore sem, de én másra nemigen használom (esetleg a képeket azzal pakolom fel). foobar meg amúgy is ott a gépem, használom rendszeresen,
a plugin mindössze 800 kbyte, és máris lehet másolni, szinkronizálni zenéket, videokat. -
picur220
veterán
Sziasztok! Szeretnék a közeljövőben mp3at venni, de nekem nem nagyon kellene a touch funkcióinak a 2/3-a. Touchot hallgattam már, a hangja nagyon jó, legalábbis az én botfülemnek nagyon bejött... Kérdésem: jobb-e mint a többi ipod (pl nano 3rd, 4th gen), ha igen, észrevehetően?? Én legszívesebben nanot vennék, aból is a 3. gent, mert az tetszik a legjobban...
(4. annyival tetszik jobban, hogy a hátulja nem abból a fényes karcos szaranyagból van)
Szóval a kérdés adott... várom a tapasztalatokat! -
Zolli77
csendes tag
Hát ja tényleg elég siralmas hogy PayPal nincs.
A Visa Electron nem is az a klasszikus dombornyomott kártya mivel csak elektronikus terminálok fogadják el, és európán kívül nem is nagyon kedvelik a cégek a használatát. Mondjuk Paypal-al megy ez igaz. Ha megfogadsz egy tanácsot add le a kártyádat és csináltass a bankoddal egy Visa Classic-ot. ;)
-
rolixyz
tag
Hmm, a winterboard nekem is fent van, témával, lockscreennel, billentyűzettel
Na mind1 amúgy most csinálta először a kikapcsolást, eddig párszor csak az alkalmazás záródott be amit futtattam, csak nem kéne így járnom esetleg napközben is ahol nem tudom beindítani gép nélkül
-
-
baliii
senior tag
ez aggasztó
még jó hogy csak 2850-re megyek snowboardozni ott még üzemel
amugy nekem még sohasem volt ilyen problémám, pedig előveszem éjjel nappal mostanában is amikor jó nagy mínusz van... sztem ezek nagyon nagyon eltúlzott értékek, egy ilyen cuccnak nem szabad -10 foknál bedobni a törülközőt szvsz... szerencsére nekem nem is tette még meg egyszer sem, remélem ez így is marad... nem is értem ezt a 3000m-t, még tengerszint alatt talán, mert összeroppan meg amúgysem vízállóde magasságban? ritka a tüdejének a levegő?
-
hahajdu
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest