- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
AloeVera #2964 üzenetére
Nekem pont ma volt gondom, leszedtem valami témát, és rebootol (volna) a készülék, de helyette meghalt. Most, hogy itthon vagyok, szerencsére gyorsan sikerült életet lehelni bele, de azért megállt bennem a vér, amikor semmire sem reagált.
Hogy is van ez a "távol ér a bootolás"? Érdekelne
A másik, hogy amiket innen-onnan (net) szerzek játékok, hogyan tudom őket rákényszeríteni a touch-ra?
-
jolti05
őstag
Ennek segítségével sikerül jailbreakelni. Nem volt annyira egyszerű, mint gondoltam, de fenn van a Cydia. Majd jövök még hülye kérdésekkel szerintem
-
jolti05
őstag
válasz
rolixyz #2950 üzenetére
Semmi nem akarok elkapkodni, inkább kérdezek. Itt [link] azt írja a törőcucc, hogy "find the firmware file of whatever firmware you are running, rename it to OriginalFW.ipsw". A 2.2.-es softra gondol? A videó számomra a hangot tekintve túl érthetetlen.
Biztonsági mentés vagy valami lehet szükséges? És ha igen, olyan hogy készítek?
-
jolti05
őstag
Igazából semmivel sem lettem okosabb eddig.
Mod: Csapi007: Haver iPhonet tört fel vele. Azt mondod nem fog menni?
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Pár nappal ezelőtt vásároltam egy 16 gigás, második generációs iPot Touch-ot. Rettentő kezdő vagyok a témában, sokmindent nem vágok még. Az itt [link] leírtak alapján valószínűleg jailbreakelni fogom, de úgy érzem, ez még várhat egy ideig.
Jelenleg egy 700 megás avi filmet konvertálok Videora Converterrel és mindaz több, mint 3 órát vesz igénybe a gépnek, hogy Mpeg4-be átkonvertálja. Ennek valóban ennyi ideig kell tartania?
Létezik olyan program (vagy beállítás), ami kikapcsolja benne a mozgásérzékelőt? Ez azért lenne fontos, mert este lefekvéskor még van, hogy netezek egy kicsit és eléggé bosszant, hogy lefekszem az oldalamra, magam elé teszem, és elforgatja a kijelzőt.
Ingyenes programok közül mit érdemes használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- Spórolós topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged