- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkadar1
tag
A Samsung csak addig néz ki jól, amig a katalógusban olvasgatod a spec-eket. Ha egyszer elkezded használni meglátszik, hogy hova tűnt az a 100k forint. Az "okos" telefon kikapcsol magától, nem jelzi a hívást, az érintőképernyőnek rossz az érzékenysége, nehéz gépelni, kocsiban akár egy hívás kezdeményezés is nagyon nehéz stb. Amennyivel olcsóbb annyival ***abb is, de ha valakinek csak erre fussa akkor persze lel lehet vele is szenvedni. Hogy ne legyek teljesen off: ezért jó kombó szerintem a hagyományos teló+táccs: mind a kettő tökéletesen tudja amire szánták, és feléből kijön mint a smartphone. Meg tényleg sűrűn vannak helyek ahol nem okos 200k-s telefonnal villogni.
-
Csirkejozsi
tag
-
peugeotmate
őstag
Szerintem egy ideig nem fog jelentősen csökkenni az ára! Itthon jelenleg 76 ezerért árulják az új Touchot, a régit pedig 63 ezerért az istyle/xms üzletekben. De ha valaki Amerikából hozat mondjuk, akkor olcsóbban is kijöhetsz. Mondjuk karsaitomasz a Hardveraprón kb. 65 ezer forintért tud szerezni. Ez még mehet lejjebb is. Neked kell eldöntened, mennyit ér meg.
Nincs különbség most egyik 4G-s Touch között sem (tárhelyet leszámítva).Ap3x89
Valószínűleg 3.1.2 vagy 3.1.3-al adják a 3G-s Touchot, amit még lehet JB-zni, de a készüléken magán magad is leellenőrizheted.vadani
Az új Touch 7,6 mm a Tiéd olyan 8-10 mm között lehet (mérd le, mennyi). De viszont azt nem értem, hogy akarod használni abban a tokban, hisz az új Touch hátán van kamera! De Te tudod...
Egyébként olyan 25-28 ezer a maximum ára a készülékednek. -
Preferences - Advanced - iTunes Music folder location. Egy próbát megér.
De ez az eszköz csodákra képes ilyen esetekben. -
bwoay
nagyúr
nem használsz foobart?
mert ott egy gombnyomás: load library, beolvas mindent, ami a podon van,
aztán utána úgy szinkronizálsz, ahogy akarsz, törölni csak akkor fog, ha akarod.
itunes-ban meg le kell tiltani a video és kép szinkront a picsába,
mert az egész rohadt alkalmazás csak a képek felpakolásához, meg az alkalmazások telepítéséhez kell, illetve fw frissítés/restore-hoz. Így még el is tudjuk viselni egymást, bár cimborák nem leszünk, az biztosDavey:
most töltöm le, megnézem neked, aztán beszámolok.
Addig nyomd csak nyugodtan a Touch grindot -
Az iTunes-szal ne szinkronizálj, mert abból tényleg anyázás lesz! Kapcsold be a "Manually manage music and stuff" opciót, így törölni nem fog. Viszont nem is fogja engedni, hogy leszedd a zenéket onnan - ahhoz más eszköz kell. Legrosszabb esetben WinSCP-vel lemásolod az iTunes könyvtárát a 'Podról
-
bwoay
nagyúr
-
Davey7
senior tag
azért a füles minősége nagyon fontos! próbáld ki egy jobb fülessel. én is lecseréltem az eredetit,mert az gagyi. nem hinném,hogy gyengébb mint egy SE teló...nekem az AKG fülesem tisztán kihozza a hangokat. igaz nem vagyok vájtfülű,de azért meghallom ha nincs basszus,vagy sistereg valami a háttérben.
-
Davey7
senior tag
jó az-az iTunes,csak tudni kell használni... én régen winamp-ot használtam,de mostmár ezt használom zenehallgatásra is.
bal oldalon nyisd meg ipod-od és ott lehet majd pipálgatni,hogy manually manage és akkor te döntöd el,hogy mit raksz rá vagy mit nem.
mert az alapbeállítás a sync.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged