- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdaW
csendes tag
Kaptam egy ajánlatot egy 2genes 16 gigás táccsra, és egy 16gigás ifón 3g-re. Az ifónt 5ezereért drágábban adja. Szerintetek megéri így ifónt venni?
Én azzal érvelnék a táccs mellett, hogy eszméletlen vékony, picit gyorsabb (mondom csak picit!) és hogy nincs minden benne, én nem szeretem ha minedn cuccomat tudja egy kütyü, mert mivan ha elromlik -ok ez apple, de ellopják, leejtem, stb... akkor elveszik az összes cuccom és ott állom egy szál magamban... -
AdaW
csendes tag
Mint tudjátok(gondolom), nemsokára elkészül a bluesnow-nevű app, ami lehetővé teszi az ipodok(és iphonok) bluetooth chipjének gyakorlatilag összes funkcióját a felhasználó számára, ami eddig max csak bluetooth headsethez tudott alkalmazkodni.
Ez szerintem nagyon csúcs, és remélem sikerül tényleg egy abszolút univerzális bluetooth portált biztosító appot csinálniuk, de lenne egy kérdésem: ha van a pc-mhez usb-s bluetooth, ami a BT-s mobilommal is jóban van, és tényleg klassz lesz ez az app, lehetséges hogy akár le is törölhetem az iTunes-t, mert anélkül is megtölthetem a táccsom? (mertháth ugye az iTunes nem mindenkinek fekszik, nekem pl nem)
-
AdaW
csendes tag
Csak hogy tudja mindenki:
Meglepően jól fogynak az iPodok
Épp omlik összefele a világgazdaság, az iPhone árnyékában szürke az iPod, mégis úgy tűnik, hogy óriási a kereslet az Apple mp3-lejátszójára. Jelenleg ugyanis beszerezhetetlenek a kütyük.
Az Amazonon például három-öt hetet kell várni a Touch-modellekre, attól függően, hogy melyik verziót választjuk. De kifogytak a Best Buy, a Target és a Wal-Mart készletei is, a hagyományos kereskedőláncok szerint kevés a shuffle és a nano is.
Elemzők szerint a vállalat 21 millió iPodot adhat el a negyedévben, 90 százalékkal többet, mint az előző három hónapban de öt százalékkal kevesebbet a tavalyi eredménynél.
Igen ez az appleblog oldaláról lett kimásolva.
-
AdaW
csendes tag
Jól tudom hogy a 2.gen. Itouch-ba sem tettek GPS-t, ugye?
Iletve ha az aljára rácsatlakoztatjuk azt a híres GPS-vevőt, az olyan mintha beépített lenne, tehát mennek vele a gps-es appok, vagy külön szoftver van hozzá?
Most egy olyan gps-vevő (amit 1gen ájfónhoz és ájtáccsokhoz csináltak) mennyibe is kerül? -
AdaW
csendes tag
válasz
cristine #2052 üzenetére
Háth a minilaptoppal sokkal több dolgot tudsz csinálni, például mert több program van rá, de sokkal nagyobb, kényelmetlenebb az ipod touch-nál, és hamarabb lemerül. Az adattárolójuk általában sokkal nagyobb, bár mondjuk ha a 32gigás ipodot veszed meg, azt elég nehéz megtölteni.
Igazából amit átlagember használ számítógépen, azokat egy ipod touchon is megtudja csinálni (leszámítva a nyomtatást meg ilyeneket)A döntő pedig hogy sokkal szebb/cuki, sokkal divatosabb, és még a legszűkebb retiküllel se veszed észre hogy nálad van, annyira lapos
Én a helyedben mindenképp ipod touchot vennék, bár tudod, itt mindenki elfogult ipod-őrült
( tiszteletlenség a kivételnek )
-
AdaW
csendes tag
válasz
Barett 50cal #2038 üzenetére
Igen, megérte.
-
AdaW
csendes tag
Ejha!
Nem is tudtam hogy a mi kis ITouch-unk még nyomtatni is tud... de miért canon van ráírva?
itt vehetsz nyomtató kinézetű Ipod touch-ot:
[link]
-
AdaW
csendes tag
A 2G-s és a 3G-s Ifónnak is van külső hangszórója beépítve, valamint az új Ipod táccsnak is be van építve, de a régiben is be volt építve?
-
AdaW
csendes tag
Visszatérve az új táccsra, elég dúrva ez a mínusz 100$-os ár...
. a 8Gb-s ÚJ verzió kerül (USÁban ....) annyiba mint itthon a régi használtan...
Itthon 70 körül van a nemhasznált régi 16GB-s táccs, és ugyancsak ennyiért az ÚJ ÚJ 32GB( ! ) táccs...Én azt mondom, hogyha valaki most akar venni táccsot, ne most vegyen, inkább gyűjtsön még egy picit, és vegyen pár hónap múlva itthon az istyle boltban egy 32-est...
-
AdaW
csendes tag
Zoknit csak akkor használj hozzá, ha nincs a zsebedben homok.Természetesen alapból nem kéne h legyen ilyen a zsebben, de sokszor így történik az, ha csávó panaszkodik h megkarcolta az ikütyüjét a zokni.... Amikor a zokni szálai közé beleszorult kemény szemcsék karistolták össze.
Sztem a zokni max úgy jöhet szóba, hogy bélésként belevarrod egy házi-tokba, vagy inkább a tok külsejét varrod köré, pl farmer anyagot...
De én nem fogok illyennel vacakolni, mert macerés, időigényes és még nem is biztos h jól fog-e kinézni... Inkább veszek egy almás bőrtokot
-
AdaW
csendes tag
-
AdaW
csendes tag
Gyuhéééj! kiolvastam a topicot!!!!
De ezek után felmerült bennem néhány kérdés: (1.) ha veszek egy szűzien használt(nem feltört) táccsot, akkor kb mennyi idő mire JB-zem 2.0 ra vagy 2.0.1re?
(2.) Csakis és kizárólag a 16k-s almás hálózati töltő jó hozzá? Nincsen áram"elzáró" chip a nemkínai, de párezres utángyártott hálózati töltőben?
(3.) ha valaki eladná nekem 40k-ért a 8gigás táccsát bőrtokkal, az már túl gynús, vagy csak baromira megéri?
(4.) csak úgy viszonyításképp, kb mennyi idő 10 albumot feltenni Itunes-szal?
(5.) kérdés, ami kicsit láma lesz; lesz ősszel vagy vmikor pl. 6hónapon belül Itouch2 ? pl. úgy mint az Iphónnál, csak ott nem 2 hanem 3g...A válaszokat előre is kössz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Bittorrent topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobilhasználat külföldön
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged