- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krasz7
csendes tag
Üdv.
Hosszas gondolkodás után arra jutottam h eladom az iPodom
A kérdésem az lenne, h h tudok iTunes-ban mindent törölni, h zsír új legyen az iPod? (Tehát, hogy aki rádugja a gépére az újra regelje az egész kütyüt stb..) Köszönöm.
-
Krasz7
csendes tag
Hi.
Letöltöttem netröl a 2.2.1 -es firmware-t, mert ugye írtam h iTunes-ból nem sikerül letölteni mert hibát ír ki. Bocsi hülye vagyok, de mit csináljak a letöltött ipsw fájlal? (Ha rákattintok behozza az iTunes-t és ennyi.) Köszi
-
Krasz7
csendes tag
Üdv.
Updatelni akartam a 2.gen touchomat 2.2.1-re, de amikor befejeződik a letöltés akkor mindig ezt írja ki (már vagy 5x próbáltam újra, de mindig kiírja)
-
Krasz7
csendes tag
válasz
SweetBrother #2802 üzenetére
Hi.
AppStore sajnos még Magyarországról nem elérhető. Hátteret még nem lehet váltani, csak ha kijön a jailbreak. (unlock képernyő hátterét viszont tudod változtatni: Settings/General/Wallpaper)
-
Krasz7
csendes tag
válasz
cintula187 #2751 üzenetére
Egyszerűen kipipálod azokat az appokat amik kellenek, és szinkronizálod az ipoddal. De sztem egyszerűbb appstore-ból leszedni (ha van wifid)
-
Krasz7
csendes tag
Hi!
Mért van az, hogy ph-en, iwiw-en, myvip-en, etc etc vagy más bejelentkezős oldalon nem tudok beloginolni ipodon keresztül? Betölt, és aztán visszadob.. Régebben simán beléptetett mindenhova, most nem tom miért nem?
-
Krasz7
csendes tag
Üdv.
Az lehetséges, hogy maga az iPodon lévő szoftver 1 gigát foglal? Mert nekem az iTunes-ban azt írja az iPodról üres állapotban, hogy Capacity: 7,01 GB.
-
Krasz7
csendes tag
Lényegében: Egy másik gépen meglévő playlistemet az iTunes nem menti le, ezáltal ha átmegyek egy másik gépre, nem látja az iTunes azt a playlistet amin volt egy rakat zeném. De ha én nyitok egy újat, akkor, hogy lehet azt a playlisten szereplő számokat felrakni az iPod-ra, anélkül, hogy a régi zenéimet törölné?
-
Krasz7
csendes tag
Üdv.
Volt egy rakat zeném amit ugye betöltöttem iTunes-ba, majd szinkronizáltam az iPodommal és így felmásolta őket. Amikor akartam még tenni rá, akkor ugye megint megnyitottam a fájlt, bemásoltam iTunes-ba, átraktam egy playlistre, de amikor rámásolom kiírta, hogy törli az eddigi zenéket az iPodról. Hogyan tehetek rá még zenét a meglévő zenéim mellé, hogy a régieket ne törölje ki??
(A zenéket 2 külön gépről pakoltam fel rá, lehet, hogy csak 1ről lehet?) Elég érthetetlenül írtam le tudom, de remélem azért tudtok segíteni..
-
Krasz7
csendes tag
Üdv.
Elég hülye kérdés, de hogyan lehet törölni zenét ipodomról iTunes-ban? Van valahol egy leírás iTunes kezelésére?
-
Krasz7
csendes tag
.
-
Krasz7
csendes tag
Előző kérdésemre már találtam választ, viszont még azt kérdezném, h egy touch-hoz alapjáraton milyen "kiegészítő" jár (pl usb, töltő, miegyéb)
-
Krasz7
csendes tag
Nem tud valaki egy olyan külföldi honlapot, ahol online lehet rendelni touch-ot Magyarországra?
-
Krasz7
csendes tag
Köszi, lenne még egy kérésem/kérdésem. Regelni akartam az apple honlapján (www.apple.com) h talán innen rendelnék touchot mert jóval olcsóbb, de egyszerűen nem tudom helyesen kitölteni az adatokat (mármint amikor a rendeléshez szükséges adatokat kell megadni: utca,házszám,telefon stb...) --> Billing And Shipping Information Szóval ha valaki lenne olyan kedves és segítene, hogy pl mi a frászt kell írni a "State" -hez megköszönném
(Bocs, h ilyen hülyeséget kérek, gyenge az angolom)
-
Krasz7
csendes tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy várhatólag mikor jön ki a 2.generációs touch-hoz jailbreak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged