Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Így készül egy Earfun headset
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolli77
csendes tag
A beállítások a Settings -> General TV Out rész alatt vannak de téynleg nem valami sok. (A TV signal rész jól van beállítva mert lehet hogy mondjuk a TV NTSC-re van állítva akkor a Toch-ot is arra kell rakni.)
@Karma: Természetesen lehet rendes dombornyomott kártyát is használni a fizetéshez.
[ Szerkesztve ]
Üdv.
-
unyadavid
senior tag
-
Mivel nem tudod átméretezni a root partíciót, gyakorlatilag az általam előbb említett toollal se mennél semmire. Ezek csak arra jók, hogy csinálhatsz egy új saját firmware-t, aminek feltöltésekor elveszted minden adatodat.
Immy: Nem kell feltétlen bankkártya a regisztráláshoz. Válassz ki a Store-ban egy ingyenes programot, nyomd meg a Get App-ot, és a megjelenő ablakban kezdd el a regisztálást. Ott lesz a None, mint fizetési eszköz.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
"2 nem lehetetlen mer a winpwn 2.5 tudja ezt de csak 2.0ás rendszerrel"
Na most árultad el, hogy ugyanarról beszélünk, csak én tudom, hogy miről, Te meg csak képzelted. A "root partition resize" azt jelenti, hogy a frissen generált custom firmware-ben Te határozhatod meg a / partíció méretét, nem pedig azt, hogy menet közben átszabod
Amúgy se árt, ha tudod, mire jó a WinPwn. Nem a futó OS buzerálására.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Immy
őstag
Beszereztem a xilisoft szoftvert
2fajta ipod touch profil közül választhatok:
- H.264/mpeg4 avc profile optimazed for ipod touch
- mpeg4 avc profile optimazed for ipod touchcsak annyi különbséget találtam, hogy az egyikben lehet állítani még a szinteket is(level=21 22,30 is választható)
most melyik jobb? (H.264/mpeg4 avc nagyobb úgy 10%-al)
off: az emberi szem nem csak ~25 képkockát tud feldolgozni másodpercenként? Akkor miért
továbbra is fenntartom azt a kérdésemet, hogy ki milyen programokat használ pdf, doc nézegetésre stb...
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
-
PierNight
aktív tag
tudom! most megint kezdek
csak az volt a gond hogy nagyon hamar lemerült..aztán most mondták hogy tegyem fel 10-12 órára úgy hogy elötte telesen lemerítettem! most ezt holnap reggel ki is próbálom és ha utána az aksi jól bíra akkor marad, ha nem akkor meg....[ Szerkesztve ]
-
skiny83
aktív tag
A jobban bírja mit jelent? Mert nekem elég hamar lemerül a régebbi szoftverrel. Tehát ha fel akarom tenni a 3.0át akkor jobb ha újra teszek mindent az ipodra és akkor nem fog szarakodni? Azt láttam hogy egy két program csak a 3.0val indul el de milyen előnyökkel jár még az új verzió?
..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
-
Lauka
csendes tag
Annyit vettem észre, hogy eleinte jobban merül az akku, tehát 100%-ról hamar elkezd lefele menni.
Tegnap este kipróbáltam, hogy 20%-ról -mikor kiírta, hogy 20% van még- mennyi idő alatt megy le kritikusan. 1,5 óra intenzív játék után lett belőle 10%.
15%-nál kikapcsolt, de persze visszakapcsoltam.
Gondoltam teljesen lemerítem, de elaludtam.L.
-
Béló
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest